ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αλλαξα προσφατα μητρικη και CPU και μου λεει μετα το format, "key exceeded activation limit" κατι τετοιο. Επιλογες μου εχει να αγορασω(279e lol ) η να βαλω αλλο key μονο, καμια ιδεα τι κανουμε??
vaiosgtr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αλλαξα προσφατα μητρικη και CPU και μου λεει μετα το format, "key exceeded activation limit" κατι τετοιο. Επιλογες μου εχει να αγορασω(279e lol ) η να βαλω αλλο key μονο, καμια ιδεα τι κανουμε?? στείλε μυνημα στην microsoft... τωρα εμενα μπορει να μου λυσει καποιος μερικες αποριες που εχω ? !)τα windows 8 ειναι πιο ελαφρυα απο τα 7αρια ? !!)εχω ενα παλιο μηχανημα που δεν μπορω να κανω αναβαθμιση στο chipset για windows 8. αυτο παιζει ρολο ? !!!)στα windows 7, το διαφανο περιγραμμα γυρω απο τα παραθυρα(aero theme) τρεχει στην καρτα γραφικων ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 από ότι λένε κάποιοι ναι, είναι πιο ελαφρυά...
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Το ελυσα το θεμα πολυ ευκολα με τηλ. απο skype σε UK νουμερο γιατι το ελληνικο μαλλον δεν ηταν free.. 1. Τα 8 λενε οτι ειναι πιο ελαφρια, εμενα ιδια μου φαινονται παντως. 2. Δεν ξερω, λογικα δεν θα εχεις προβλημα. 3. Στρεσάρει την καρτα γραφικων το aero αλλα παντα μπορεις να το απενεργοποιησεις.
rhomio Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Καλημερα παιδια. Εχω παρει ενα λαπτοπ με προεγκατεστημενα τα win 8, και καθε φορα που ανοιγει η κλεινει μου γραφει'' Ρυθμιση Παραμετρων Ενημερωσεων/Δυνατοτητων των Windows Μην απενεργοποιησετε τον υπολογιστη σας, και μετραει μεχρι να φτασει στα 100%, κανει περιπου 10 με 15 λεπτα καθε φορα. Τι μπορει να φταιει?
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Στα πρώτα update, επειδή μπορεί να είναι πολλά μπορεί να σου το κάνει κάθε φορά,αν μετά από μερικά reset δεις ότι δεν λιγοστεύουν τα update και μετράει πάντα τον ίδιο αριθμό,λέει ποιο περνάει π.χ. 1 από ΧΧΧ τότε κάτι πήγε στραβά με τα update και θα πρέπει να κάνεις επαναφορά συστήματος μέσα από τα windows και αν έχεις πάλι τα ίδια θα πρέπει να κάνεις ακόμα και revovery από το πρόγραμμα του laptop.
therock Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το ελυσα το θεμα πολυ ευκολα με τηλ. απο skype σε UK νουμερο γιατι το ελληνικο μαλλον δεν ηταν free.. Τελικα τι ηταν? Σε βαλαν να αγορασεις αλλο κλειδι? Εγω που θελω να προστεσω ενα ακομα RAM memory stick, και να αλλαξω δισκο συστηματος, θα εχω και γω προβλημα με ενεργοποιηση και POST?
blackkiller Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αλλαξα προσφατα μητρικη και CPU και μου λεει μετα το format, "key exceeded activation limit" κατι τετοιο. Επιλογες μου εχει να αγορασω(279e lol ) η να βαλω αλλο key μονο, καμια ιδεα τι κανουμε?? Κανε κανονικά ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Τελικα τι ηταν? Σε βαλαν να αγορασεις αλλο κλειδι? Εγω που θελω να προστεσω ενα ακομα RAM memory stick, και να αλλαξω δισκο συστηματος, θα εχω και γω προβλημα με ενεργοποιηση και POST? Οχι δεν θα εχεις πρόβλημα. Μάνο σε περίπτωση αλλαγής μητρικής η επεξεργαστή χρειάζονται ξανά ενεργοποίηση.
rhomio Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Στα πρώτα update, επειδή μπορεί να είναι πολλά μπορεί να σου το κάνει κάθε φορά,αν μετά από μερικά reset δεις ότι δεν λιγοστεύουν τα update και μετράει πάντα τον ίδιο αριθμό,λέει ποιο περνάει π.χ. 1 από ΧΧΧ τότε κάτι πήγε στραβά με τα update και θα πρέπει να κάνεις επαναφορά συστήματος μέσα από τα windows και αν έχεις πάλι τα ίδια θα πρέπει να κάνεις ακόμα και revovery από το πρόγραμμα του laptop. Ειδα οτι καποιες απτις ενημερωσεις δεν εγκατασταθηκαν (απετυχε) συγκεκριμενα η (ΚΒ2756872) (ΚΒ2770917) (ΚΒ2785094). Αποσο γραφει ειναι σημαντικες ενημερωσεις. Μπορει να φταει αυτο? Αν οχι πειραζει που δεν εγκατασταθηκαν αυτες οι τρεις?
vaggospat13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εχω 3 σκληρους πως μπορω να βαλω μονο τους 2 να απενεργοποιουνται πχ μετα απο 15 λεπτα και τον 3ο να μην απενεργοποιείται ποτε; Στις επιλογές ενεργειας μου βγάζει μονο μια γενικη επιλογη "απενεργοποίηση σκληρου δισκου μετα απο"
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ειδα οτι καποιες απτις ενημερωσεις δεν εγκατασταθηκαν (απετυχε) συγκεκριμενα η (ΚΒ2756872) (ΚΒ2770917) (ΚΒ2785094). Αποσο γραφει ειναι σημαντικες ενημερωσεις. Μπορει να φταει αυτο? Αν οχι πειραζει που δεν εγκατασταθηκαν αυτες οι τρεις? Βάλε στο google τα νούμερα αυτά και θα βρεις της σελίδες της microsoft που εξηγούν με λεπτομέρεια σε τι οφείλετε και πως λύνεται το κάθε ένα. 1
xman249 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Kαλησπερα παιδια.Να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να περασω windows 8 σχετικα με games τι γινεται?Βγαζουν καποιο προβλημα ή παιζουν κανονικα? px: league of legends, diablo 3, steam και oficial λ2 παίζουνε κομπλέ
ssns Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 px: league of legends, diablo 3, steam και oficial λ2 παίζουνε κομπλέ Ωραια με καλυψες πληρως τωρα.Ειδα ενα βιντεακι στο youtube για το πως θα παιζουν σε dual monitor και οφειλω να πω πως μ αρεσε αρκετα.Αξιζει να παω απο τα 7αρια στα 8αρια?
kostakiss Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 πηρα λαπτοπ(dell) που ειχε προεγκατεστημενα τα windows8.αν θελω να κανω ενα φορματ,δεν μπορουν να μου δωσουν το κλειδι για να το βαλω οταν χρειαστει ?? η δεν μπορω να ανακτησω τον κωδικο?(απ οτι ειδα στις ρυθμισεις,μου δειχνει μονο τα τελευταια γραμματα,τα αλλα ειναι με αστερακι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα