Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 βασικα ειναι η δευτερη φορα που μου εμφανιζεται οταν κανω restart. κατι πρεπει να παιζει με το easybcd γιατι εχω πειραξει τα entries του bootloader των windows για να εχω dualboot... Εαν εχεις ορεξη να το ψαξεις περαιτερω
Mirabilis Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 έχει κατεβάσει κανείς το skype για win8? εμένα μου βγάζει στη σελίδα του win appstore http://apps.microsoft.com/windows/en-US/app/skype/5e19cc61-8994-4797-bdc7-c21263f6282b αλλά δεν βλέπω να έχει κανένα κουμπί για download!!!!
vaggospat13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 έχει κατεβάσει κανείς το skype για win8? εμένα μου βγάζει στη σελίδα του win appstore http://apps.microsoft.com/windows/en-US/app/skype/5e19cc61-8994-4797-bdc7-c21263f6282b αλλά δεν βλέπω να έχει κανένα κουμπί για download!!!! το κατεβαζεις μεσω του windows store
kimi68 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 καλησπέρα και πάλι σε όλους, να σας κάνω άλλη μια ερώτηση και δεν ξέρω αν την κάνω εδω σωστά....όπως είχα πει σε παραπάνω πόστ εχω ένα Fujitsu i5 που είχε απο την αρχή w8 (απλά) και έβαλα τα pro, θέλω να σας ρωτήσω αντιμετωπίζω πρόβλημα με το cd dvd του λάπτοπ ενώ αναγνωρίζει και παίζει και cd και dvd δεν αναγνωρίζει κανένα δισκάκι για να κάνει εγγραφή, είχα τ Nero 10 το έβγαλα μήπως και δεν ήταν συμβατό με τα 8αρια και έβαλα το 12 αλλά και πάλι τίποτα.....καμιά ιδέα κανείς??? χάλασε το dvd??
kostakiss Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παιδια τον κωδικο ξεκλειδωματος,πως τον αφαιρω τελειως?? (στα windows 7 ηταν πολυ ευκολο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 τι εννοείς τον αφαιρείς?
kostakiss Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 οταν εστηνα το λαπτοπ,χρησιμοποιησα account hotmail,και χωρις να το προσεξω,εβαλε τα στοιχεια του λογαριασμου για να μπαινω καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ. καταφερα να τον βγαλω,να μην τον ζηταει κατα την εκκινηση,αλλα αν πατησεις "κλείδωμα" πρέπει να τον πληκτρολογήσεις.Το τελευταίο πως το βγάζω. Θυμάμαι στα 7αρια,οταν πηγαινες να αλλαξεις κωδικο και αφηνες κενα τα πεδια του νεου κωδικου,δεν ειχε τιποτα. Στα 8 δεν γινεται αυτο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 νομίζω ότι πρέπει να γυρίσεις σε local account (δλδ όχι με microsoft account, αλλά με κλασικό username/password) και μετά θα μπορείς αν δεν κάνω λάθος να αφαιρέσεις το pass...
kostakiss Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εναν admin εχω,να το γυρισω λες?φοβαμαι μη δεν εχω μετα τα ιδια δικαιωματα,γι αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 δεν χάνει δικαιώματα admin αν γυρίσει από microsoft account σε local, τώρα για τις συνέπειες του να μην έχεις password υποθέτω ότι είναι ίδιες με αυτές των win7
mavlamemos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Οταν γυρνας σε local εχεις τα ιδια δικαιωματα ως admin απλα δεν εχεις τις online παροχες οπως αυτοματη ενημερωση mail ειδησεων και αλλων app του metro ui. Μονο αυτο.
ssns Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Kαλησπερα παιδια.Να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να περασω windows 8 σχετικα με games τι γινεται?Βγαζουν καποιο προβλημα ή παιζουν κανονικα?
polteris Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Kαλησπερα παιδια.Να ρωτησω επειδη σκεφτομαι να περασω windows 8 σχετικα με games τι γινεται?Βγαζουν καποιο προβλημα ή παιζουν κανονικα? Τα παντα παιζουν κανονικα!!
georsev Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μια ερωτηση.Εχετε μαζι με τα 8αρια κανενα antivirus antimalware internet security η εχςτε την προστασια μονο που παρεχουν τα win8;το ρωταω αυτο διοτι ειχα αγορασμενο το norto internet security και μου εκανε κατι κουλα μου απενεργοποιουσε το τοιχο προστασιας δλδ μπερδευοταν με την ασφαλια των win με αποτελεσμα μετα να ανοιγει το λαπτοπ και να παραμενει σε μαυρη οθονη και τα σχετικα να μην κανει ρεσταρτ και εκανα repair και δεν το ξαναεβαλα και δεν εχω καπιο προβλημα εδω και 2 μηνες να το ξανα βαλω;θα ηταν αυτη η αιτια η καπια αλλη αιτια καποιος αλλος ιος και νομιζα οτι το προγραμμα αυτο εφτεγε;το εχω στο dekstop με τα win 8 αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κατι μεχρι στιγμης αν και δεν τον πολυ χρησιμοποιω..
blackkiller Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 παιδια τον κωδικο ξεκλειδωματος,πως τον αφαιρω τελειως?? (στα windows 7 ηταν πολυ ευκολο) Και στα 8 πολύ εύκολο ειναι, και δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ απο τα παραπάνω. Απλά ενα "κλικ" εδώ: Μια ερωτηση.Εχετε μαζι με τα 8αρια κανενα antivirus antimalware internet security η εχςτε την προστασια μονο που παρεχουν τα win8;το ρωταω αυτο διοτι ειχα αγορασμενο το norto internet security και μου εκανε κατι κουλα μου απενεργοποιουσε το τοιχο προστασιας δλδ μπερδευοταν με την ασφαλια των win με αποτελεσμα μετα να ανοιγει το λαπτοπ και να παραμενει σε μαυρη οθονη και τα σχετικα να μην κανει ρεσταρτ και εκανα repair και δεν το ξαναεβαλα και δεν εχω καπιο προβλημα εδω και 2 μηνες να το ξανα βαλω;θα ηταν αυτη η αιτια η καπια αλλη αιτια καποιος αλλος ιος και νομιζα οτι το προγραμμα αυτο εφτεγε;το εχω στο dekstop με τα win 8 αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κατι μεχρι στιγμης αν και δεν τον πολυ χρησιμοποιω.. Φιλε ο αδερφός μου απο τοτε που βγήκαν τα 8 δουλεύει το δικο τους antivirus και είναι ευχαριστημενος. Μπορείς να εχεις ταυτόχρονα και κανένα Malwarebytes να σκαναρεις μια στο τόσο και θα είσαι comple...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα