derizio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Νομιζω οτι εκει που σου ζηταει να το αγορασεις, εχει την επιλογη "εχω ηδη κωδικο" και να συνεχισεις στο κατεβασμα. Δεν βρηκα πουθενα αυτη την επιλογη. Το ξαναεκανα τωρα, αλλα δεν...
ektor7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Έφαγα άκυρο απο MS γιά τον κωδικό των windows που ενώ αγόρασα 30 ευρώ,και λόγω ότι κατά λάθος διέγραψα το email της αγοράς και έτσι ούτε αυτοί οι αθεόφοβοι κρατάν κανα αρχειο με ενεργοποιήσεις τουλάχιστον όταν γίνονται οι αγορές ηλεκτρονικά-ανίκανοι εντελως- Και απο εμένα λοιπόν ΑΚΥΡΟ τρελο στη MS οριστικά και αμετάκλητα σε μελλοντικές αγορές. Sent from my RM-821_eu_euro1_276 Οταν αγόρασε τοτε το pro,την αγορά την εκανες μεσο του προγράμματος assistant install που κατεβάσες απο το site?Γιατί αν δε κάνω λάθος στο κομπιούτερ που το κατεβασες και πραγματοποιησες την αγορα, δε σου ζητά να βάλεις τον κωδικό και μπορεις να τα εγκαταστήσει κανονικά (φυσικά μπορεί να έχω και λάθος, δεν ειμαι σίγουρος)! Κοιτα το και αν γίνεται, εγκαθηστας σ'αυτο τα 8 και με κάποιο πρόγραμμα βρίσκεις τον κωδικό! Με το κωδικό του wmc δοκιμασες να τα εγκαταστήσει,γιατι ουσιαστικά αυτος θα ειναι ο τελικός κωδικός του λογισμικού!
pedrojay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν βρηκα πουθενα αυτη την επιλογη. Το ξαναεκανα τωρα, αλλα δεν... Στο email που σου έστειλαν με το κλειδί έχει link που ξανακατεβάζει το setup
derizio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν εχω το mail ομως... αφου το εχεις δεν μου περνας με ενα pm το Link σε παρακαλω? Το κατεβασα απο torrent αλλα δεν θα ελεγα οχι και απο καπου που ειναι σιγουρα αυθεντικα. Ευχαριστω!
pedrojay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ορίστε το link,το βρήκα με ένα απλό γκουγκλάρισμα.Το βάζω εδώ μήπως το ψάχνουν κι άλλοι http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only
made in china Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπερα. Μια βοηθεια θα ηθελα. Προσφατα αποφασισα να εγκαταστησω τα win8 64bit και στο desktop (γιατι τα χα στο λαπτοπ). Ομως εχω ενα προβλημα!Ενω με το που τα βαζω και περναω ολα τα προγραμματα που χρειαζομαι ειναι μια χαρα, μετα απο λιγο αρχιζει και αργει λιγο οτι εχει να κανει με ανοιγμα φακελων. Αλλα αυτο δεν ειναι τοσο το ζητημα οσο το να ανοιξω το shortut του mycomputer. Εχει μια μικρη μεν αλλα εκνευριστικη καθυστερηση που δεν ειχα με τα 7. Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα ssd 1 δισκο και παλι τα ιδια. Σχετικα με τα ssd εχω ενεργοποιημενο trim εχω οδηγους rst γενικα εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις(μεχρι και secure erase τους εκανα!). Εχω κανει ολες τις ενημερωσεις. Γενικα δεν ειναι σιγουρα το προβλημα στο "αργο" hardware μιας και δεν μου το κανει ουτε στο λαπτοπ ουτε καν σ ενα netbook που χω! Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
blackkiller Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλε made in china δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογη αυτη στον σκληρό σου δισκο: Να κανω και γω μια ερώτηση. Σύστημα υπογραφής και τωρα τελευταία κατα την επανεκκίνηση η την απενεργοποίηση μου εμφανίζει στην μαύρη οθόνη αυτό το μήνυμα: " Operations are in progress. Please wait the machine will be turned off automatically after the operations are complete. The machine does not turn off." Ξέρει κανένας περί τίνος πρόκειται???
made in china Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το εχω απενεργοποιησει κι αυτο αλλα δεν κανει κατι! Πολλα προβληματα παντως τα 8...και στο google που ψαχνω βλεπω ολο κατι περιεργα απο διαφορους...
blackkiller Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το εχω απενεργοποιησει κι αυτο αλλα δεν κανει κατι! Πολλα προβληματα παντως τα 8...και στο google που ψαχνω βλεπω ολο κατι περιεργα απο διαφορους... Κανένα απολύτως θέμα εγω με τα 8 Απο τον Αύγουστο που τα χρησιμοποιώ ολα άψογα
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 και στο google που ψαχνω βλεπω ολο κατι περιεργα απο διαφορους... Στο google εαν ψαξεις για προβλημα+καποιο θεμα, θα βρεις αυτο ακριβως που εψαξες 2
made in china Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Στο google εαν ψαξεις για προβλημα+καποιο θεμα, θα βρεις αυτο ακριβως που εψαξες Δεν σε πολυκαταλαβα εννοεις οτι υπαρχει απαντηση στο προβλημα που εχω στο google?
kostakiss Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 γενικα ρε παιδια,οσοι πηγατε απο 7αρια στα 8αρια,μεινατε ευχαριστημενοι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δεν σε πολυκαταλαβα εννοεις οτι υπαρχει απαντηση στο προβλημα που εχω στο google? Εννοω πως και "Windows 7 + ταδε προβλημα" να βαλεις, θα βρεις ουκ ολιγους με το συγκεκριμενο προβλημα. Το οποιο δεν σημαινει πως ειναι οντως προβλημα των 7 ή πως τα 7 δεν αξιζουν. Παρτο αντιστοιχα για τα 8 ή οποιοδηποτε αλλο θεμα θελεις. Φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω
made in china Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εννοω πως και "Windows 7 + ταδε προβλημα" να βαλεις, θα βρεις ουκ ολιγους με το συγκεκριμενο προβλημα. Το οποιο δεν σημαινει πως ειναι οντως προβλημα των 7 ή πως τα 7 δεν αξιζουν. Παρτο αντιστοιχα για τα 8 ή οποιοδηποτε αλλο θεμα θελεις. Φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω Ααα ναι οκ!Τωρα καταλαβα!Παντως δεν ειπα οτι δεν αξιζουν.. απλα εχουν προβληματακια... γενικα ρε παιδια,οσοι πηγατε απο 7αρια στα 8αρια,μεινατε ευχαριστημενοι? Κοιτα για λαπτοπ ειναι αρκετα καλα.Επισης αν εχεις σκληρο δισκο θα δεις διαφορα γιατι ειναι πολυ γρηγοροτερα απο τα 7.Αρχικα θα σε μπερδεψει και το νεο look αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πιο ευχρηστο!Επισης αν εχεις τιποτα καρτες tv που εχουν λιγα χρονακια δεν θα βρισκεις οδηγους....Αν εχεις λαπτοπ και σκληρο δισκο τοτε δοκιμασε τα αξιζει!Τωρα αν εχεις desktop με ssd σαν ταχυτητα δεν θα δεις διαφορες.Μονο το νεο look.Η αποφαση δικη σου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τωρα αν εχεις desktop με ssd σαν ταχυτητα δεν θα δεις διαφορες.Μονο το νεο look.Η αποφαση δικη σου!διότι το μόνο improvement στο OS είναι το γρηγότερο boot/shutdown... ...facepalm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα