Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλλαξω το ονομα χρηστη στα 8αρια γιατι δεν υπαρχει πουθενα σαν επιλογη κ μου βγαζει ενα περιεργο xrhst000 εννοω την διαδρομη c/users/xrhst

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Να ρωτησω σχετικα με την εγκατασταση των 8 πανω απο τα 7αρια?? θελω να κανω εγκατασταση αλλά οχι απο τον '' βοηθο αναβαθμισης '' αλλα με την κλασικη διαδικασια που γινεται οταν κανουμε καθαρη εγκατασταση. ΑΝ αντι για clean install επιλεξω να κανω upgrade  θα πρωχωρησει η διαδικασια και θα κρατησει οσα ειχα πριν  ή δεν θα γινει τιποτα ???

Δημοσ.

καλησπέρα και καλό Σ/Κ να έχουμε......να  ρωτήσω κατι μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε, έχω βάλει τα W8 pro σε υπολογιστή Ι5 fUJITSU και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, σε ταινίες που έχουν εξωτερικούς  υπότιτλους ελληνικούς όταν τους ρίχνω στον com player μου βγάζει κινέζικα τα γράμματα......ακόμα κινέζικα βρίσκω γράμματα σε οδηγίες ενω όταν είναι στα αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα....καμιά ιδέα για το τι πάει λάθος???

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Να ρωτησω σχετικα με την εγκατασταση των 8 πανω απο τα 7αρια?? θελω να κανω εγκατασταση αλλά οχι απο τον '' βοηθο αναβαθμισης '' αλλα με την κλασικη διαδικασια που γινεται οταν κανουμε καθαρη εγκατασταση. ΑΝ αντι για clean install επιλεξω να κανω upgrade  θα πρωχωρησει η διαδικασια και θα κρατησει οσα ειχα πριν  ή δεν θα γινει τιποτα ???

Νομίζω ότι αν δεν κάνεις εγκατάσταση τρέχοντας τον Installer μέσα από τα windows 7 θα σου κάνει upgrade μεν αλλά δεν θα κρατήσει τις εφαρμογές που είχες στα 7.

Δημοσ.

καλησπέρα και καλό Σ/Κ να έχουμε......να  ρωτήσω κατι μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε, έχω βάλει τα W8 pro σε υπολογιστή Ι5 fUJITSU και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, σε ταινίες που έχουν εξωτερικούς  υπότιτλους ελληνικούς όταν τους ρίχνω στον com player μου βγάζει κινέζικα τα γράμματα......ακόμα κινέζικα βρίσκω γράμματα σε οδηγίες ενω όταν είναι στα αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα....καμιά ιδέα για το τι πάει λάθος???

Στον gom επιλεγείς preferences>subtitles>others>code page το αλλάζεις σε greek

Καλημερα μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλλαξω το ονομα χρηστη στα 8αρια γιατι δεν υπαρχει πουθενα σαν επιλογη κ μου βγαζει ενα περιεργο xrhst000 εννοω την διαδρομη c/users/xrhst

Ανοίγεις control panel επιλέγεις Add or Remove User Accounts στην συνέχεια διαλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις να αλλάξεις το

όνομα πατάς Change the Account Name

• Like 1
Δημοσ.

πολύ σωστά είχες απόλυτο δίκιο σε ευχαριστώ πολύ!!!! :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν δεν κάνεις εγκατάσταση τρέχοντας τον Installer μέσα από τα windows 7 θα σου κάνει upgrade μεν αλλά δεν θα κρατήσει τις εφαρμογές που είχες στα 7.

ok . απλα αν εχω (που εχω) την εγκατασταση των 8 στο usb μου πως μπορω  μεσω του installer να προχωρησω την εγκατασταση ??? το λεω γιατι συνεχως μου λεει να αγορασω την εκδοση που μου προτεινεται και δεν με παει στο επομενο σταδιο να προχωρησω την εγκατασταση μεσα απ το στικακι.

Δημοσ.

Ανοίγεις control panel επιλέγεις Add or Remove User Accounts στην συνέχεια διαλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις να αλλάξεις το

όνομα πατάς Change the Account Name

Απο εκει αλλαζει το ονομα χρηστη εγω θελω να αλλαξω το περιεργο που βγαζει στην διαδρομη c/users/xrhst000 αυτο θελω να αλλαξω κ δεν αλλαζει απο εκει

Δημοσ.

λοιπον παιδια τολμησα να κανω ugrade μεσα απο καθαρη εγκατασταση ετσι ωστε να περαστει πανω απο τα 7αρια χωρις να χασω τιςν ρυθμισεις η τα προγραμματα  μου. το αποτελεσμα ?? Δεν με αφησε να κανω ugrade αλλα μου ειπε να κανω την αναβαθμιση μεσα απο τα 7 και να τρεξω το setup μεσα απο εκει. εκανα λοιπον αυτο και μετα απο τα compability test που ετρεξε (μου προτεινε να απεγκαταστησω οσα δεν μπορουσε να υποστιριξει) και μετα απο αρκετη ωρα ( τα εβαλα σε netbook) ολα πηγαν περιφημα. κρατησε ολες τις ρυθμισεις και τα προγραμματα μου . ακομα και το φοντο κρατησε. !!!δεν εχασα τιποτα απολυτος. Βεβαια εκανε και τον γνωστο φακελο windows old αλλα δεν χρειαζεται σε τιποτα. οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα με το online upgrade συστημα της ΜΣ . Απαραιτητη προυποθεση ειναι η γλωσσα και η εκδοση BIT (32 - 64 ) των 7 να ειναι ιδια με την εκδοση των win 8 που εχετε στο στικακι .

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Μόλις εγκατέστησα στον υπολογιστή μου τα Windows 8. Με την λίγη έως τώρα εξερεύνηση που έκανα μου φάνηκαν αρκετά καλά.

Είμαι στο στάδιο των ρυθμίσεων ακόμα. Ηθελα να ρωτήσω το εξής: Μόλις γίνεται η εκκίνηση των windows αφού βγάλει την αρχική οθόνη που δίνω τον κωδικό εισόδου η γλώσσα είναι στα Ελληνικά. Ο κωδικός φυσικά είναι στα Αγγλικά.

Μόλις μπει κανονικά μέσα στα Windows έχω ρυθμίσει η κύρια γλωσσα να είναι αγγλικά, δηλαδή μόλις μπαίνει να πηγαίνει αυτόματα στα Αγγλικά και μετά εγώ να την αλλάζω όποτε θέλω στα Ελληνικά με την αλλαγή των κουμπιών που έχω ορίσει.

Το ερώτημά μου είναι πως θα πηγαίνει στα αγγλικά στην 1η οθόνη που δίνουμε τον κωδικό μας έτσι ώστε να μην αλλάζω από Ελληνικά σε Αγγλικά. Εψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Πίνακας Ελέγχου

Ώρα, γλώσσα και περιοχή

Γλώσσα

Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Παράκαμψη για την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής και βάλε όποια γλώσσα θέλεις να είναι άμεσα διαθέσιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Πίνακας Ελέγχου

Ώρα, γλώσσα και περιοχή

Γλώσσα

Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Παράκαμψη για την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής και βάλε όποια γλώσσα θέλεις να είναι άμεσα διαθέσιμη.

Αυτό το έχω κάνει. Εγώ εννοώ όταν ανοίγει ο υπολογιστής και βγάζει το παράθυρο που δίνουμε το password του χρήστη που έχουμε δηλώσει στα Windows. Στην μπλε οθόνη. Σ' εκείνη λοιιπόν βγάζει το όνομά μας και την εικόνα μας και έχει παράθυρο που δίνουμε το password για να μπει πλέον στην οθόνη με τα πλακίδια. Στην μπλε οθόνη η γλώσσα είναι από μόνη της Ελληνικά και έχω παρατηρήσει και το εξής: Ενώ από τις ρυθμίσεις της γλώσσας έχω αλλάξει την ακολουθία των πλήκτρων για αλλαγή μεταξύ των γλωσσών σε Ctrl+Shift γιατί έτσι με βολεύει πάντα αντί του Alt+Shift, στην μπλε οθόνη πέραν της Ελληνικής η αλλαγή για Αγγλικά γίνεται με Alt+Shift και όχι με Ctrl+Shift που έχω ορίσει. Απ' ότι κατάλαβα δηλ. οι ρυθμίσεις μου (Αγγλικά και αλλαγή γλώσσας με Ctrl+Shift) ισχύουν μόνο αφού μπει στην κανονική οθόνη με τα πλακίδια.

Sorry για το μακροσκελές, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ...

Thanks !

Δημοσ.

Το ερώτημά μου είναι πως θα πηγαίνει στα αγγλικά στην 1η οθόνη που δίνουμε τον κωδικό μας έτσι ώστε να μην αλλάζω από Ελληνικά σε Αγγλικά. Εψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ενώ από τις ρυθμίσεις της γλώσσας έχω αλλάξει την ακολουθία των πλήκτρων για αλλαγή μεταξύ των γλωσσών σε Ctrl+Shift γιατί έτσι με βολεύει πάντα αντί του Alt+Shift, στην μπλε οθόνη πέραν της Ελληνικής η αλλαγή για Αγγλικά γίνεται με Alt+Shift και όχι με Ctrl+Shift που έχω ορίσει. Απ' ότι κατάλαβα δηλ. οι ρυθμίσεις μου (Αγγλικά και αλλαγή γλώσσας με Ctrl+Shift) ισχύουν μόνο αφού μπει στην κανονική οθόνη με τα πλακίδια.

Άλλο λες πάντως στο πρώτο post  και άλλο στο δεύτερο. Στο δεύτερο που λες τέλος πάντων, δεν ξέρω να απαντήσω.

Δημοσ.

Win 7 εδω.

Αν κανω μεταβαση στα 8 τα προγραμματα και drivers για mobo (msi),Vga (Nvidia drivers) και αλλα απο τα cd τους θα παίζουν κανονικά ή να ψαχνω drivers για

win 8?

• Super Moderators
Δημοσ.

από τα cd τους δεν είναι καν latest για windows 7, θα πας στο site της Nvidia και της Intel/AMD/MSI και θα κατεβάσεις ότι latest βρεις και χρειάζεσαι...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...