DaveMurray Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 @Gtr34 Χμ.... Δεν νομίζω το συγκεκριμένο που προσφέρεται σαν λύση, να έχει σχέση η να βρίσκει "εφαρμογή" στο πρόβλημα αυτό... Το συγκεγκριμένο, το χρησιμοποιούμε, μια από τις διαθέσιμες δλδ λύσεις, όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το Windows Update η γενικά τα... updates... Tι δουλειά τώρα έχει το Windows Update, με τα... Windows App's και το Modern UI (metro), ένας θεός ξέρει... Σίγουρα πάντως, το να σβηστεί/μετονομαστεί ο συγκεκριμένος φάκελος, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρόβλημα....
atsddd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δικιο εχει ο Dave. Το δοκιμασα ωστοσο αλλα δεν εγινε κατι. το θεμα εινια να μην το κανει και σε πιο σημαντικες για μενα εφαρμογες οπως το mail και τη μουσικη. Γιατι στον αλλο υπολογιστη το εκανε σχεδον σε ολα τα μετρο. Αν παντως καποιος εχει βρει καποια λυση και θελει ας ενημερωσει.
vaggospat13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ξερει κάποιος αν και πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα της μπάρας κύλισης στα παράθυρα; γιατι αυτό το γκρι ισα ισα π φαινεται
georsev Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 αμα βαλω το stardock start8 θα μου δημιουργησει προβληματα στο pc γενικα που πειραζει το registry?
blackkiller Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ξερει κάποιος αν και πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα της μπάρας κύλισης στα παράθυρα; γιατι αυτό το γκρι ισα ισα π φαινεται http://www.askvg.com/how-to-access-advanced-appearance-settings-option-to-change-text-size-in-windows-8/
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <p>αμα βαλω το stardock start8 θα μου δημιουργησει προβληματα στο pc γενικα που πειραζει το registry?</p> Το εχω εγκατεστημενο απο τον Οκτώβρη και δεν εχω κανενα πρόβλημα! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Tzimmys Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μιαν ερώτηση.... Χρησιμοποιώ το 8GadgetPack εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να έχω gadgets στα 8αρια. Έχω όμως πολύ συχνά κρασαρίσματα της εφαρμογής. Στο άνοιγμα του pc, μια φορά στις 3-4, μπορεί και πιο συχνά, θα κρασάρει. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω ή κάποια εναλλακτική?
DaveMurray Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Γιατί χρησιμοποιείς αυτό το λογισμικό...; Επίλεξε κάτι παρόμοιο, για να έχεις... "gadgets" από Stardock, η άλλες, παρόμοιες εταιρείες... Το συγκεκριμένο software που χρησιμοποιείς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά hack για να παίξουν τα gadgets από τα vista/7 στα 8, και επειδή δεν είναι επίσημα, έχουν απρόβλεπτες συμπεριφορές, όπως πχ η περίπτωση σου... Προσωπική μου γνώμη είναι να το απεγκαταστήσεις, και να ψαχτείς σε gadgets, από εταιρείες τύπου stardock κτλ κτλ
intergrale Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες Κλείσε όλα τα ανοιχτά προγράμματα Πάτησε το κουμπί των windows και το x (win + x) στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγεις Γραμμή εντολών (Διαχειριστής) Γράφεις την εντολή SFC /SCANNOW στην γραμμή εντολών : Πατάς οκ Περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία Με τον παραπάνω τρόπο γίνεται έλεγχος στα αρχεία συστήματος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα διορθώνεται Χαίρεται και από εμένα έκανα αυτό που λες φίλε μου και ευχαριστώ που προσπαθείς να δίνεις λύσης σε όλους μας . το έκανα και εγώ αυτό και μου έβγαλε το έξεις μήνυμα Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not supported in offline servicing scenarios. Εμένα το πρόβλημα μου με τα 8 είναι ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορά που τον ανοίγωσταματά να δουλεύει πολύ συχνά η κάρτα γραφικών μου ενώ έχω περάσει κανονικότατα Drivers και επειδή είναικομμάτια από πλαίσιο τον πήγα της προάλλες και μου είπαν ότι δεν έχουν περαστεί σωστά οι Drivers Ξεκίνησα και εγώνα ξανά περνώ Drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει μέχρι σήμερα…..
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Χαίρεται και από εμένα έκανα αυτό που λες φίλε μου και ευχαριστώ που προσπαθείς να δίνεις λύσης σε όλους μας . το έκανα και εγώ αυτό και μου έβγαλε το έξεις μήνυμα Εμένα το πρόβλημα μου με τα 8 είναι ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορά που τον ανοίγωσταματά να δουλεύει πολύ συχνά η κάρτα γραφικών μου ενώ έχω περάσει κανονικότατα Drivers και επειδή είναικομμάτια από πλαίσιο τον πήγα της προάλλες και μου είπαν ότι δεν έχουν περαστεί σωστά οι Drivers Ξεκίνησα και εγώνα ξανά περνώ Drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει μέχρι σήμερα….. Δοκίμασε τα παρακάτω μήπως και λύσουν το πρόβλημα Κατέβασε τους τελευταίους drivers Μπες σε safe mode και σβήσε τους παλιούς κλείσε το windows update (για να μην κατεβάσει και κάνει εγκατάσταση αυτό τους drivers) restart Δεξί κλικ πανω στους drivers αλλαγη συμβατοτητας σε windows 7 και εγκατασταση σαν adminstrator
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιατί χρησιμοποιείς αυτό το λογισμικό...; Επίλεξε κάτι παρόμοιο, για να έχεις... "gadgets" από Stardock, η άλλες, παρόμοιες εταιρείες... Το συγκεκριμένο software που χρησιμοποιείς, δεν είναι τίποτα άλλο παρά hack για να παίξουν τα gadgets από τα vista/7 στα 8, και επειδή δεν είναι επίσημα, έχουν απρόβλεπτες συμπεριφορές, όπως πχ η περίπτωση σου... Προσωπική μου γνώμη είναι να το απεγκαταστήσεις, και να ψαχτείς σε gadgets, από εταιρείες τύπου stardock κτλ κτλ ΑΠό strardock βρήκα το DesktopX, αλλά δε μου κάνει. Έχει λίγα widgets και δε δ'εχεται αυτά που θέλω εγώ. Παίρνει δικά του μόνον. Κάποια άλλη εταιρία πέρα από τη stardock που μπορεί να έχει?
vaggospat13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε παίδες ξερεται κάποια εφαρμογή ελληνικών ειδήσεων στην οποία να δουλεύει το live tile;
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε παίδες ξερεται κάποια εφαρμογή ελληνικών ειδήσεων στην οποία να δουλεύει το live tile; Το Zougla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα