solarsoul Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ένα vaio laptop και λέω να του περάσω τα 8άρια. Τώρα έχω τα 7. Είναι λίγo παλιό. Θα έχω πρόβλημα; Core 2 Duo 1.66ghz 2gb ram 120gb hard disc 1280x800 ανάλυση Thanks.
DaveMurray Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα... Θα παίζει και πολύ καλύτερα από τα... 7... ( εδώ τα windows 8, παίζουν θαυμάσια σε παλιό netbook με atom n270, ενώ στα windows 7 ήταν χάλια, στο δικό σου δεν θα παίζει...; ) 1
solarsoul Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα... Θα παίζει και πολύ καλύτερα από τα... 7... ( εδώ τα windows 8, παίζουν θαυμάσια σε παλιό netboom με atom n270, ενώ στα windows 7 ήταν χάλια, στο δικό σου δεν θα παίζει...; ) Ωραία φίλε, γιατί χτίκιασα με τα 7. Μου είχε βάλει ένας τα 64άρια και ΄ψιλογονατίζει ώρες ώρες.
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες Κλείσε όλα τα ανοιχτά προγράμματα Πάτησε το κουμπί των windows και το x (win + x) στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγεις Γραμμή εντολών (Διαχειριστής) Γράφεις την εντολή SFC /SCANNOW στην γραμμή εντολών : Πατάς οκ Περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία Με τον παραπάνω τρόπο γίνεται έλεγχος στα αρχεία συστήματος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα διορθώνεται φιλε το εκανα βρηκε κατι πηραγμενα αρχεια του συστηματος αλλα δεν μου διωρθωσε το προβλημαμ μου.Τωρα μερικες φορες με το που το ανοιγω λιγο πριν εμφανιστη το μετρο μου μαυριζει την οθονη και μου εχει την μιση μπαρα εναρξης κατω και κατι αλλα κουλα μου απενεργοποιει το windows defender και μου εχει βγαλει 4-5 φορες αυτες τις μερες ενα τετοιο χαμογελο και μου λεει καποιο προβλημα διμιουργηθηκε και μου κανει restart...εχω και το norton internet security μεσα υποψην.Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?
Gtr34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 φιλε το εκανα βρηκε κατι πηραγμενα αρχεια του συστηματος αλλα δεν μου διωρθωσε το προβλημαμ μου.Τωρα μερικες φορες με το που το ανοιγω λιγο πριν εμφανιστη το μετρο μου μαυριζει την οθονη και μου εχει την μιση μπαρα εναρξης κατω και κατι αλλα κουλα μου απενεργοποιει το windows defender και μου εχει βγαλει 4-5 φορες αυτες τις μερες ενα τετοιο χαμογελο και μου λεει καποιο προβλημα διμιουργηθηκε και μου κανει restart...εχω και το norton internet security μεσα υποψην.Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι? Δοκίμασε να κάνεις uninstall το norton να δούμε πως θα τα πάει και άστο με windows defender . Να κάνεις backup τα αρχεία σου !
georsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις uninstall το norton να δούμε πως θα τα πάει και άστο με windows defender . Να κάνεις backup τα αρχεία σου ! λοιπον εκανα refresh με το dvd και του ειπα να μου κρατησει τα αρχεια μου και μου απεγκατεστησε τα προγραματα μου...αλλα μου δημιουργησε ενα φακελο old.windows τι να κανω για να ελευθερωσω χωρο γιατι ο 128αρης ssd εχει πλεον 45gb ελευθερα.Πως θα σβησω τα παλια win?ετσι απλα στον φακελο διαγραφη?η υπαρχει καποια διαδικασια μετα το refresh?
Gtr34 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον εκανα refresh με το dvd και του ειπα να μου κρατησει τα αρχεια μου και μου απεγκατεστησε τα προγραματα μου...αλλα μου δημιουργησε ενα φακελο old.windows τι να κανω για να ελευθερωσω χωρο γιατι ο 128αρης ssd εχει πλεον 45gb ελευθερα.Πως θα σβησω τα παλια win?ετσι απλα στον φακελο διαγραφη?η υπαρχει καποια διαδικασια μετα το refresh? Διαγραφή του φακέλου θα κάνεις Δεξί κλικ στον δίσκο που έχεις το λειτουργικό διαλέγεις ιδιότητες μετά εκκαθάριση δίσκου και στην καρτέλα που άνοιξε εκκαθάριση αρχείων συστήματος εκεί θα σου εμφανίσει την επιλογή να σβήσεις το windows .old
georsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια το διεγραψα και αυτο αλλα και παλη μου εχει ελευθερω περιπου στα 67gb θα επρεπε να ειχε πανω απο 70 gb.Τελικα πρεπει να λυθηκε το προβλημα μου.
dhmak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αποφάσισα και εγώ απο χθές να μεταβώ απο τα 7 στα 8 (βέβαια, με το απαραίτητο Start8, γιατι οι συνήθειες, δύσκολα αλλάζουνε). Νά ρωτήσω, τα Windows 8 δέν έχουνε τα κλασικά παιχνίδια, που υπήρχανε σε κάσθε έκδοση των Windows (ναρκαλιευτή, πασιέντζα κ.λ.π.) Άρε MS τή βλαμμένη που είσαι, πήγες και έβγαλες τα θρυλικά παιχνίδια σου. Τα βλαμμένα τα 7, εδώ και καιρό, μου κάνανε κολπάκια, με την 'υπηρεσία ουρά εκτύπωσης' που άλλοτε ήτανε εντάξει και άλλοτε όχι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Νά ρωτήσω, τα Windows 8 δέν έχουνε τα κλασικά παιχνίδια, που υπήρχανε σε κάσθε έκδοση των Windows (ναρκαλιευτή, πασιέντζα κ.λ.π.) Για ριξε μια ματια εδω 1
solarsoul Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Έβαλα τα 8άρια ελληνικά. Το store πολύ λίγα πράγματα μέσα. Βασικά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ ας πούμε κάνω αναζήτηση μέσα στο store για την εφαρμογή youtube και δεν μου βγάζει τίποτα, όταν πάω από google να ψάξω μου την βρίσκει, με πάει στο store και κάνει εγκατάσταση. Το πρόσεξα και σε άλλα apps που δεν τα βρίσκει και πρέπει να πάω "από έξω" να τα βάλω. Τι παίζει ρε σεις;
DaveMurray Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Έβαλα τα 8άρια ελληνικά. Το store πολύ λίγα πράγματα μέσα. Βασικά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ενώ ας πούμε κάνω αναζήτηση μέσα στο store για την εφαρμογή youtube και δεν μου βγάζει τίποτα, όταν πάω από google να ψάξω μου την βρίσκει, με πάει στο store και κάνει εγκατάσταση. Το πρόσεξα και σε άλλα apps που δεν τα βρίσκει και πρέπει να πάω "από έξω" να τα βάλω. Τι παίζει ρε σεις; Έχοντας ανοιγμένη την εφαρμογή του Store, πήγαινε με το ποντίκι τέρμα δεξιά και... Ρυθμίσεις ---> Προτιμήσεις ρύθμισε και τα 2 να είναι "Όχι" και... ξαναδοκίμασε.... Θα δεις ότι θα βρίσκει ΟΛΕΣ τις εφαρμογές.... 1
solarsoul Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Έχοντας ανοιγμένη την εφαρμογή του Store, πήγαινε με το ποντίκι τέρμα δεξιά και... Ρυθμίσεις ---> Προτιμήσεις ρύθμισε και τα 2 να είναι "Όχι" και... ξαναδοκίμασε.... Θα δεις ότι θα βρίσκει ΟΛΕΣ τις εφαρμογές.... Ωραίος φίλε μου. Worked.
atsddd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εδω και μια βδομαδα δεν μου ανοιγει το skype σε μετρο. Παταω, βλεπω το λογοτυπο, αλλα μολις αυτο ανεβαινει ψηλα για να φορτωσει, το skype κλεινει και με βγαζει στην αρχικη οθονη του μετρο. Δοκιμασα απεγκαταση-επανεγκατασταση και αλλες λυσεις που προτεινουν σε διαφορα sites αλλα τιποτα δεν το διορθωνει. Το ιδιο και για το weather το οποιο ανοιγει αλλα δεν μπορει να φορτωσει καμια περιοχη. Μου λεει απλα η συνδεση απετυχε. Δεν εχω εγκατεστημενο ουτε antivirus ουτε τιποτα παρομοιο, παρα μονο το default των windows 8. Προσθεσα τα προγραμματα στη λιστα ωστε να μην τα μπλοκαρει οτι κι αν γινει, αλλα και παλι τιποτα. Σε εναν φιλο μου λιγο παλιοτερα που ειχε παρομοιο προβλημα με αρκετες εφαρμογες αναγκαστηκαμε να κανουμε φορματ μιας και δεν βρισκαμε αλλη λυση. Εχει κανεις αλλος εδω μεσα παρομοια προβληματα? Υπαρχει επισης τροπος να διαγραψω ολα τα ιχνη μιας μετρο εφαρμογης? γιατι καλο το uninstall του μετρο αλλα πιστευω οτι αφηνει ιχνη στη registry και ισως γι αυτο δεν δουλεουν τα παραπανω σε οσες επανεγκαταστασεος και να κανω
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εδω και μια βδομαδα δεν μου ανοιγει το skype σε μετρο. Παταω, βλεπω το λογοτυπο, αλλα μολις αυτο ανεβαινει ψηλα για να φορτωσει, το skype κλεινει και με βγαζει στην αρχικη οθονη του μετρο. Δοκιμασα απεγκαταση-επανεγκατασταση και αλλες λυσεις που προτεινουν σε διαφορα sites αλλα τιποτα δεν το διορθωνει. Το ιδιο και για το weather το οποιο ανοιγει αλλα δεν μπορει να φορτωσει καμια περιοχη. Μου λεει απλα η συνδεση απετυχε. Δεν εχω εγκατεστημενο ουτε antivirus ουτε τιποτα παρομοιο, παρα μονο το default των windows 8. Προσθεσα τα προγραμματα στη λιστα ωστε να μην τα μπλοκαρει οτι κι αν γινει, αλλα και παλι τιποτα. Σε εναν φιλο μου λιγο παλιοτερα που ειχε παρομοιο προβλημα με αρκετες εφαρμογες αναγκαστηκαμε να κανουμε φορματ μιας και δεν βρισκαμε αλλη λυση. Εχει κανεις αλλος εδω μεσα παρομοια προβληματα? Υπαρχει επισης τροπος να διαγραψω ολα τα ιχνη μιας μετρο εφαρμογης? γιατι καλο το uninstall του μετρο αλλα πιστευω οτι αφηνει ιχνη στη registry και ισως γι αυτο δεν δουλεουν τα παραπανω σε οσες επανεγκαταστασεος και να κανω Για δοκίμασε τα παρακάτω Πατάς Windows + X και ανοίγεις το command line σαν Administrator γράφεις με την σειρά net stop wuauserv rename c:\windows\SoftwareDistribution softwaredistribution.old net start wuauserv μετά τσέκαρε πάλι αν λειτουργούν οι εφαρμογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα