Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχουμε ακόμα παιδιά :P LOLz....

(Για να κάνω σχόλιο με λίγη δόση κακίας, κακία mode on ακόμα και αν είχαμε, θα σκεφτόμασταν, άλλη λύση, από άλλη εταιρεία, η άλλο τρόπο.... Κακία mode off :P)

Απλά δεν την θεωρώ και την καλύτερη λύση, από το λίγο που ασχολήθηκα να ομολογήσω. Φυσικά να ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων, δεν ειρωνεύομαι, και λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με το hyperlinked post σου :(

• Like 1
Δημοσ.

@CosmosKGR

Παραλολούθησε αυτό το θέμα. Περιγράφεται ακριβώς το πρόβλήμα με τα όρια χρόνου σε 2 υπολογιστές. Ακόμα δεν έχουν βρει μια σίγουρη λύση, αλλά το παλεύουν εδώ και 2 μήνες σχεδόν.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν στο κάνει αυτό άνοιξε task manager να δεις τα ποσοστά cpu , hdd , ram μήπως υπάρχει κάποια διεργασία που τρέχει και καθυστερεί το μηχάνημα και γράψε τα εδώ αν μπορείς

Τσέκαρε και στο app store κάποια τα έχω δει εκεί

Φιλε μου καταρχας σεευχαριστω για την απαντηση σου.

Λοιπον εκεινη την ωρα ο CPU ειναι στο 2% , μνημη στο 19%,σκληρος στο 1%, και λεει οτι δεν αποκρινεται η διεργασια "εξευρενηση των windows".. 

Τι φταιει  :wacko: ???

Δημοσ.

εχω στο λαπτοπ μου τα 8αρια απο τοτε που βγηκαν και τωρα τελευταια μου κανει κατι κουλα πραγματα δλδ οταν το ανοιγω μερικες φορες σκαλονει και δεν μπαινει στα windows οι αλλη φορα μου το εκανε οταν πηγα να το κλεισω και κωλησε με μαυρη οθονη....τι να κανω ρε παιδια?

Δημοσ.

Φιλε μου καταρχας σεευχαριστω για την απαντηση σου.

Λοιπον εκεινη την ωρα ο CPU ειναι στο 2% , μνημη στο 19%,σκληρος στο 1%, και λεει οτι δεν αποκρινεται η διεργασια "εξευρενηση των windows".. 

Τι φταιει  :wacko: ???

Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες 

Κλείσε όλα τα ανοιχτά προγράμματα

Πάτησε το κουμπί των windows και το x (win + x) στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγεις Γραμμή εντολών (Διαχειριστής)

Γράφεις την εντολή SFC /SCANNOW στην γραμμή εντολών :

Πατάς οκ 

Περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία 

Με τον παραπάνω τρόπο γίνεται έλεγχος στα αρχεία συστήματος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα διορθώνεται 

Δημοσ.

Τον Ιούνιο/Ιούλιο η Άυγουστο, ακούγεται πως κυκλοφορεί επίσημα το νέο, μεγάλο update για τα Windows 8, που οι περισσότεροι το γνωρίζουμε σαν... "Βlue"... Λέγεται επίσης πως θα δοθεί δωρεάν στους νόμιμους χρήστες αδειών Windows 8, η έναντι ενός μικρού "συμβολικού" ποσού... 

Αναφέρεται επίσης πως έχει αναβαθμιστεί ο kernel σε NT 6.3 από 6.2... Πολλά πιθανά σενάρια επίσης για βελτιωμένη ενεργειακή διαχείριση και άλλα καλούδια... 

Πως βλέπετε παιδιά τις εξελίξεις...; Θα γίνει το... "μπαμ" εως τον Αύγουστο;

Δημοσ.

πήρα ένα λάπτοπ πριν λίγες μέρες και τώρα έμαθα ότι το win8 δεν παίζει προγράμματα για XP ή για 32μπιτα windows...

για να μη διαβάσω και τις 117 σελίδες τι προτείνεται να κάνω ως καλύτερη λύση;

μήπως το πρόβλημα έχει λυθεί τον τελευταίο καιρό και αυτά που διαβάζω είναι παλαιότερα;

διαβάζω για κάτι προγράμματα virtual κλπ...

υπάρχουν τέτοια για win8 ή μόνο για 7; 

• Moderators
Δημοσ.

πήρα ένα λάπτοπ πριν λίγες μέρες και τώρα έμαθα ότι το win8 δεν παίζει προγράμματα για XP ή για 32μπιτα windows...

Δεν ισχυει κατι τετοιο. Υπαρχει backwards compatibility και 32bit compatibility. Θα υποθεσω οσον αφορα τα παλαιοτερα προγραμματα για XP, πως το compatibility δεν φτανει το 100%, αλλα πρεπει να ειναι αρκετα ψηλα.

Ποια προγραμματα για XP σε ενδιαφερουν και δεν παιζουν στα 8?

Δημοσ.

Δεν ισχυει κατι τετοιο. Υπαρχει backwards compatibility και 32bit compatibility. Θα υποθεσω οσον αφορα τα παλαιοτερα προγραμματα για XP, πως το compatibility δεν φτανει το 100%, αλλα πρεπει να ειναι αρκετα ψηλα.

Ποια προγραμματα για XP σε ενδιαφερουν και δεν παιζουν στα 8?

Gi0 thanks  για την ανταπόκριση...          

ακόμα δεν δοκίμασα κανένα πρόγραμμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...