Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο action center μου βγαζει μυνημα για σκληρο δισκο. Πως μπορω να μαθω λεπτομερειες για ποιος δισκος ειναι και τι σφαλμα εντοπισε? Επειδη εχω εντυπωση οτι μου το λεει για εναν εξωτερικο.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλσηπέρα, 

εγκατέστησα μια εφαρμογή και τα windows με ρώτησαν αν επιτρέπω στην εφαρμογή να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο αλλά καταλάθος πάτησα αποκλεισμός. Τώρα κάθε φορά μου λέει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή έχω αποκλείσει να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο πώς μπορώ να το επαναφέρω??

Δημοσ.

1.Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το google chrome αλλά όταν πηγαίνω ''Προγράμματα και δυνατότητες'' και κάνω διπλό κλικ πάνω στο chrome,μου βγάζει την ένδειξη ''close all google chrome windows(including thοse in windows 8 mode)and try again''.Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο παράθυρο του chrome ανοιχτό,μάλιστα έκανα και επανεκκίνηση μήπως διορθωθείτο πρόβλημα αλλά πάλι το ίδιο.Έχει κανείς κάποια εξήγηση;
2.Μπορώ να σώσω όλα αυτά τα bookmarks του chrome που έχω για να μην τα ξαναεγκαταστήσω όλα από την αρχή όταν κάνω επανεγκατάσταση του προγράμματος;
Ευχαριστώ :)

1)Tσεκαρε στον task manager μήπως τρέχει κάποια διεργασία σχετικά με  google κλειστεί και ξαναπροσπάθησε

Εναλλακτικά http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=111899

2) Αν έχεις λογαριασμό gmail μπορείς να κάνεις sync αλλιώς

1. Click the Chrome menu SNP_2696434_en_v1 on the browser toolbar.
  2. Select Bookmark manager.
  3. Click the Organize menu in the manager.
  4. Select Export bookmarks.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και απο μενα.. Μου φενεται οτι τα Windows 8 δεν λειπουν χωρις τα προβληματα τους. 

Να σας πω το προβλημα μου ειναι :

Οταν κανω δεξι κλικ σε μια εικονα μου οπως και αν κανω δεξι κλικ σε αρχειο word,excel δεν εμφανιζει αμεσως το υπομενου με τις ιδιοτητες παρα φορτωνει 4-5 δευτερολεπτα η κλεψυδρα και μετα ανοιγει το υπομενου.. 

Αυτο το κανει και στην επιφανεια εργασιας οταν κανω δεξι κλικ για να εμφανιστει το μενου..

Αν ξερει κανεις να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Γειας παιδια

Καινουργιος στα Windows 8, εχω το εξης προβλημα, οταν κλικαρω πανω σε ενα mp3, η avi αρχειο, αντι να παιξει οπως στα 7 με βγαζει στο app music και στο app video, χωρις να κανει τιποτα, τι κανουμε (εχω ακομη την Realese preview).

Δημοσ.

Γειας παιδια

Καινουργιος στα Windows 8, εχω το εξης προβλημα, οταν κλικαρω πανω σε ενα mp3, η avi αρχειο, αντι να παιξει οπως στα 7 με βγαζει στο app music και στο app video, χωρις να κανει τιποτα, τι κανουμε (εχω ακομη την Realese preview).

Δεξί κλικ στο mp3,διαλέγεις την εντολή open with... και μετά διαλέγεις την επιλογή για default application(player) που θα ορίσεις να σου τρέχει όλα τα mp3 αρχεία.

Το ιδιο κάνεις και για τα avi!

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο mp3,διαλέγεις την εντολή open with... και μετά διαλέγεις την επιλογή για default application(player) που θα ορίσεις να σου τρέχει όλα τα mp3 αρχεία.

Το ιδιο κάνεις και για τα avi!

Ευχαριστω πολυ :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Είμαι καινούρια στην παρέα!

Εγκατέστησα τα Windows 8 απο το DREAM SPARK (δωρεαν λογισμικό για φοιτητές)

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα. Με το που έγινε η εγκατάσταση και χρειάστηκε να κανει restart κόλλησε το λαπτοπ. Τό έκλεισα από το Power και όταν τ ανοιξα παλι λειτουργούσε κανονικά!

Πέρασα τους drivers κτλ, και οταν χρειαστηκε να το κλέισω ή να το κάνω restart , φαινοταν σαν να εκλειναν τα Windows αλλα δεν μπορουσαν να δωσουν εντολη να κλεισει και το λαπτοπ (επεξεργαστης, ανεμιστηρακι κτλ ειχαν τερματησει την λειτουργια τους)

Εψαξα στο google για λύση, πήρα την Microsoft τηλεφωνο (οι οποιοι δεν ηταν καθολου εξυπηρετικοι) και τιποτα..

εχετε να μου προτενετε κατι??

Κατι παρομοιο επαθα και εγω και ηταν driver conflict, τo PC bootare και μετα black screen αμεσως. Αυτό που σου προτεινω είναι να κανεις ένα repair η format να μην βαλεις κανενα driver και να δεις πως παει. Εμενα ηθελε ένα restart πρωτα και μετα τους πηρε κανονικα τους drivers(nvidia ηταν)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι νέος στα windows 8 και αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα :

Εκανα εγκατάσταση Keyboard Input Greek για γραφή Ελληνικών στο σύστημα αλλα μου συμβαίνει το εξής, η αλλαγή του input γίνεται απο ENG - GR αλλα με αφήνει να γράψω Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο απο το πληκτρολόγιο αφής που έχουν τα win 8.

Το κανονικό πληκτρολόγιο γράφει μόνο σε Αγγλικά.

Εχει κανείς σας κανενα παρόμοιο περιστατικό;

Το σύστημα που έχει τα win 8 ειναι λάπτοπ χωρις touchscreen.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η εγκατασταση της γλώσσας του πληκτρολογίου έγινε κανονικά όπως και σε άλλες εκδόσεις απο λειτουργικά (π.χ winXP, win7).

Στο taskbar βγαινει η επιλογη για Αγγλικα - Ελληνικά αλλα ελληνικά στο π.χ (word, excel) γράφει μόνο μέσω του πληκτρολογίου αφής (εφαρμογή των win 8) και όχι απο το κανονικό - natural πληκτρολόγιο του Laptop.

Δημοσ.

αλησπερα παιδια και απο μενα.. Μου φενεται οτι τα Windows 8 δεν λειπουν χωρις τα προβληματα τους. 

Οταν κανω δεξι κλικ σε μια εικονα μου οπως και αν κανω δεξι κλικ σε αρχειο word,excel δεν εμφανιζει αμεσως το υπομενου με τις ιδιοτητες παρα φορτωνει 4-5 δευτερολεπτα η κλεψυδρα και μετα ανοιγει το υπομενου.. 

Αυτο το κανει και στην επιφανεια εργασιας οταν κανω δεξι κλικ για να εμφανιστει το μενου..

Δημοσ.

αλησπερα παιδια και απο μενα.. Μου φενεται οτι τα Windows 8 δεν λειπουν χωρις τα προβληματα τους. 

Όταν στο κάνει αυτό άνοιξε task manager να δεις τα ποσοστά cpu , hdd , ram μήπως υπάρχει κάποια διεργασία που τρέχει και καθυστερεί το μηχάνημα και γράψε τα εδώ αν μπορείς

Παιδια καλησπερα εδω λεει πως θα κανουμε εγγατασταση τα πεχνιδια των 7 να πεζουν στα 8 http://forums.mydigitallife.info/threads/33214-How-to-use-Microsoft-Games-from-Windows-7-in-Windows-8 μηπως ξερει καποιος που θα βρω τα dll που λεει αφου τα 7 τα εζβησα>

Τσέκαρε και στο app store κάποια τα έχω δει εκεί

Δημοσ.

Παιδιά αν σε laptop Sony Vaio με windows 8 επάνω δημιουργήσει κάποιος τους δίσκους αποκατάστασης συστήματος (recovery discs) εις διπλουν (δηλαδή 5 δίσκους κ μετά άλλους 5 ίδιους) υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά με τη λειτουργία κ ανταπόκριση των windows 8;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...