Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πας πάνω στο μενού εκεί πλου λέει προβολή και μετά ταξινόμηση κατά και διαλέγεις οποία επιλογή θες.

σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα δε ζηταω αυτο...ζηταω να μπορω να τα βαλω ΕΓΩ οπως θελω...οχι με ημερομηνια-μεγεθος κλπ..αλλα οπως ακριβως εγω θελω...κατι με folder options παιζει οπως στα windows 7 αλλα δε το βρισκω!θέλω να τα πιάνω με το ποντικάκι μου και να τα βαζω οπως θελω...μηπως γνωριζει κανεις!?

EDIT:

http://www.eightforums.com/tutorials/4299-windows-explorer-auto-arrange-disable-windows-8-a.html

το βρηκα παιδια..το ανεβασω σε περιπτωση που το εψαχνε κ αλλος!

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα δε ζηταω αυτο...ζηταω να μπορω να τα βαλω ΕΓΩ οπως θελω...οχι με ημερομηνια-μεγεθος κλπ..αλλα οπως ακριβως εγω θελω...κατι με folder options παιζει οπως στα windows 7 αλλα δε το βρισκω!θέλω να τα πιάνω με το ποντικάκι μου και να τα βαζω οπως θελω...μηπως γνωριζει κανεις!?

EDIT:

http://www.eightforums.com/tutorials/4299-windows-explorer-auto-arrange-disable-windows-8-a.html

το βρηκα παιδια..το ανεβασω σε περιπτωση που το εψαχνε κ αλλος!

φιλε μου στο τσακ με προλαβες το ιδιο ειχα βρει και γω και ημουν ετοιμος να ποσταρω

Έλεος παντως 1 επιλογη δεν μπορουσαν, να χουν ολοκληρη διαδικασια θελει

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση για τα windows 8, χρειαζεται να περασω και καποιο επιπλεον anti-virus ή αυτο το defender που εχει ειναι αρκετο;

Γενικα ειμαι προσεκτικος, δεν βαζω toolbar ή οτι αλλο μου προτεινει η εγκατασταση ενος προγραμματος ή η εισοδος σε μια ιστιοσελιδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας φιλος εχει αγορασει την εκδοση upgrade απο φυσικο καταστημα, εχει δηλαδη τα CD και οχι καποιο κατεβασμενο αρχειο setup.

Μπορει να κανει εγκατασταση bootαροντας απευθειας απο το CD και οχι μεσα απο τα Windows;

Το προβλημα ειναι οτι η υπαρχουσα εγκατασταση Vista εχει διαλυθει και δεν μπορει να μπει με κανενα τροπο στα Windows.

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση για τα windows 8, χρειαζεται να περασω και καποιο επιπλεον anti-virus ή αυτο το defender που εχει ειναι αρκετο;

Γενικα ειμαι προσεκτικος, δεν βαζω toolbar ή οτι αλλο μου προτεινει η εγκατασταση ενος προγραμματος ή η εισοδος σε μια ιστιοσελιδα.

Έχει ενσωματωμένο το Microsoft Security Essentials στον Defender. Αν είσαι προσεκτικός όπως γράφεις και δεν έχεις πάρε-δώσε με ύποπτα στικάκια, γνώμη μου είναι ότι δε χρειάζεσαι κάποιο άλλο anti virus. Εγώ που κάνω παρόμοια χρήση με αυτή που περιγράφεις δεν έχω βάλει...

• Like 1
Δημοσ.

Ενας φιλος εχει αγορασει την εκδοση upgrade απο φυσικο καταστημα, εχει δηλαδη τα CD και οχι καποιο κατεβασμενο αρχειο setup.

Μπορει να κανει εγκατασταση bootαροντας απευθειας απο το CD και οχι μεσα απο τα Windows;

Το προβλημα ειναι οτι η υπαρχουσα εγκατασταση Vista εχει διαλυθει και δεν μπορει να μπει με κανενα τροπο στα Windows.

εφοσον εχει το cd δε χρειαζεται να μπει στα windows...καντε boot to cd (ρυθμιστε το bios αν δεν ειναι ηδη ρυθμισμενο) κ προχωρηστε κανονικα στην εγκατασταση!!

υ.γ.  εγω για αρκετα χρονια τα εσκαγα καθε χρονο για internet-security...ομως οι εποχες αλλαξαν...κ απο περυσι κατεβαζω το AVG Anti-Virus(δεν κανω διαφημιση απλα δεν εβρισκα αλλο δωρεαν κ ειπα να το γραψω) το οποιο ειναι δωρεαν κ σε συνδιασμο με το Firewall των windows πιστευω πως ειμαι καλυμμενος!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχω ενα καινουργιο laptop 2 μηνων .ειναι ενα Samsung np300e5c-s04gr και πολλες φορες κολλαει οταν γινεται ρυθμιση παραμετρων η οταν γινεται επαννεκινηση.τι μπορει να φταίει.σας παρακαλω βοηθηστε με καινουργιο μηχανημα και να κανει τετοια.ολα νομιμα.απο τον θειο δεν εχω τιποτα

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Γνωστός μου με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει συνδέσει στο W8,Χθες του μπέικε η ιδέα να αλλάξει κωδικό κάτι λάθος θα έχει κάνει και τώρα κλειδώθηκε και δεν μπορεί να μπει,αν θυμάμαι καλά στα W7 έμπαινες στο safe mode και μπορούσες να το διορθώσεις όμως στο W8 τι πρέπει να κάνει υπάρχει λύση;;;

αν γνωρίζετε κάτι γι'αυτό το πρόβλημα θα βοηθούσατε πολλή.

Σας ευχαριστώ. :-)

Τάρα πάω σπίτι του μπας και μπορέσω να τον βοηθήσω.

Δημοσ.

Δυο ερωτήσεις κι από εμένα σχετικές με win 8:

1.Τι πρέπει να κάνω για να μη μου ζητάει κωδικό όταν ανοίγω το pc;Όταν είχα πάρει τον υπολογιστή και έκανα τις πρώτες ρυθμίσεις,έδωσα τη διεύθυνση και το password του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου και από τότε κάθε φορά που ανοίγω το pc πρέπει να πληκτρολογώ τόσα ψηφία,πράγμα βαρετό...

2.Πώς μπορώ όταν postάρω ένα link να μη φαίνεται όλο αυτό το μακρυνάρι αλλά μια μικρή λεξούλα/φράση που θα επιλέγω εγώ στην οποία θα μπορεί φυσικά κάποιος να κάνει αριστερό κλικ κ να βλέπει το εκάστοτε link;Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

1. Πας το ποντικι σου τερμα δεξια στην οθονη και πατας "ρυθμισεις". Στην μπλε καρτελα  που εμφανιζεται πατας τερμα κατω "αλλαγη ρυθμισεων υπολογιστη".  Στην καρτελα "Χρηστες" κανε αλλαγη τον λογαριασμο σου απο "λογαριασμος Microsoft" σε τοπικο λογαριασμο και εκει που θα σου ζητησει να βαλεις κωδικο αστο κενο και εισαι ΟΚ!

2. Στον πινακα που γραφεις το μηνυμα σου εχει 2 σειρες εργαλεια!! Χρησιμοποίησε απο την 2η σειρα αυτο που λεει Link!!

Ελπιζω να βοηθησα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...