intergrale Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 όχι, να δεις τι ποσοστό χρήσης έχει ο επεξεργαστής η μνήμη κι ο δίσκος... CPU 4-20% Memory 22% Disk 0% και το ειδα να πηγαίνει 100%
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 checkαρε κάθε φορά που βλέπεις ότι κολλάει το σύστημα τι usage έχουν αυτά και ποια processes φταίνε...
intergrale Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα μετά από καιρό μου έβγαλε πάλη το εξής μήνυμα Display driver AMD driver stopped responding and has succesfully recovered όλα τα είχα αυτό έλειπε τώρα έχω απογοητευτεί πλήρως με τα 8 πραγματικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 κάνε uninstall τους Catalyst με το tool του atiman και βάλε τους 13.2 beta... αυτό είναι θέμα drivers της AMD, όχι Windows 8...
daPro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 παιδια οποιος εχει κολληματα ριξτε μια ματια εδω http://techmell.com/windows-tips/facing-windows-8-hanging-issue-solution/ εγω αποχθες που το εκανα δεν εχει κολλησει ακομα(μη το ματιασω το ρημαδι) αλλα προσοχη,λενε οτι δεν το συστηνουν παιδια να ενημερωσω οτι εδω κ 3 μερες που ετρεξα την εντολη που λεει το λινκ ολα πανε ρολοι...απλα μερικες φορες αργει να κλεισει ο η/υ
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα μετά από καιρό μου έβγαλε πάλη το εξής μήνυμα Display driver AMD driver stopped responding and has succesfully recovered όλα τα είχα αυτό έλειπε τώρα έχω απογοητευτεί πλήρως με τα 8 πραγματικά Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα δοκιμασα και τον 13,1 και παλιοτερους drivers αλλα το προβλημα παραμενει η ιδια καρτα σε 7 και vista λειτουργει αψογα
ektor7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ρε σεις, πως κλεινετε τις εφαρμογες? Τι σόι hacker είσαι, που δε μπορείς μια εφαρμογή να κλείσεις. Πας το κέρσορα στο πάνω μέρος της οθόνης και πατάς το αριστερό κλικ για να αρπάξει την εφαρμογή και την πας στο κάτω μέρος της οθόνης! Εναλλακτικά alt + f4! Sent from GT-I9300 using Insomnia
intergrale Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 κάνε uninstall τους Catalyst με το tool του atiman και βάλε τους 13.2 beta... αυτό είναι θέμα drivers της AMD, όχι Windows 8... Το δοκίμασα και αυτό το πρόβλημα παραμένει Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα δοκιμασα και τον 13,1 και παλιοτερους drivers αλλα το προβλημα παραμενει η ιδια καρτα σε 7 και vista λειτουργει αψογα και έμενα στα 7 λειτουργούσε άψογα
kosvou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ από την ώρα που έβαλα τα 8 συνέχεια έχω προβλήματα με το Catalyst Control Center (ATI Radeon HD 4870). Και όντως σε Vista και 7 έπεζε σωστά.
achilles_g_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως εγώ δεν έχω θέμα ούτε με τα 8, ούτε με μητρική asus.
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αργεί σε εσάς το Shut-Down/Restart? Εμένα θέλει περίπου 5 λεπτά να τα κάνει...... Μου αργει και σε εμενα λιγο... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
navarino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες καλησπέρα. Χρησιμοποιώ Windows 8 Pro x64 και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 1) Πως γίνεται όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή σε ένα φάκελο, στο μενού που εμφανίζεται (context menu) να υπάρχει επιλογή για σκανάρισμα του αρχείου ή του φακέλου με το windows defender? 2) Ποιο/Ποιους codec έχετε εγκαταστήσει. Ότι και να έχω βάλει, ο windows media player, o media player classic, o BS player δεν μου δείχνουν εικόνα παρά μόνο ακούω ήχο. Ο μόνος που δουλεύει είναι ο VLC. Μήπως δεν είναι θέμα codec και είναι κάτι άλλο?
alexander1611 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια δε μπορω να ταξινομησω τους φακελους οπως θελω εγω αλλα μονο με τους τροπους που μου δινει...υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω αυτο? (ειχα κανει τ αντιστοιχο στα windows 7 αλλα τωρα δε βρισκω κατι για τα 8)
fivos1970 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του προγράμματος. Βάζω το cd ''windows 8 gr/en''. Μου ζητάει κανονικά product key κλπ αλλα μετα οταν μου βγαζει choose what to keep δεν μου εμφανιζει καμια επιλογη. Ουτε καν το nothing.. Τί να κάνω;; Ευχαριστώ
vaggospat13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια δε μπορω να ταξινομησω τους φακελους οπως θελω εγω αλλα μονο με τους τροπους που μου δινει...υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω αυτο? (ειχα κανει τ αντιστοιχο στα windows 7 αλλα τωρα δε βρισκω κατι για τα 8) πας πάνω στο μενού εκεί πλου λέει προβολή και μετά ταξινόμηση κατά και διαλέγεις οποία επιλογή θες. Παίδες καλησπέρα. Χρησιμοποιώ Windows 8 Pro x64 και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 1) Πως γίνεται όταν κάνω δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή σε ένα φάκελο, στο μενού που εμφανίζεται (context menu) να υπάρχει επιλογή για σκανάρισμα του αρχείου ή του φακέλου με το windows defender? 2) Ποιο/Ποιους codec έχετε εγκαταστήσει. Ότι και να έχω βάλει, ο windows media player, o media player classic, o BS player δεν μου δείχνουν εικόνα παρά μόνο ακούω ήχο. Ο μόνος που δουλεύει είναι ο VLC. Μήπως δεν είναι θέμα codec και είναι κάτι άλλο? 1 δες εδω 2 εγω δεν εχω περασει codec sκαι ολα παιζουν μια χαρα με τον wmpc και bsplayer που χρησιμοποιώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα