overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Επαιζε ενα bug με το κλειδι απο media center. Οταν παω ιδιοτητες του υπολογιστη λεει οτι τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα, ακομα και στα settings των win8 το λεει (αν και μπορω να αλλαξω εικονες κτλ). Πως μπορω να τα ενεργοποιησω με το key του media center?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 το έφτιαξαν πλέον αυτό το bug αν δεν κάνω λάθος...
overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αξιζει να προσπαθησω...Πως μπορω να τα ενεργοποιησω με το κλειδι?
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Περασα τους οδηγους της Ati αλλα στο τελος δεν μου ζητησε να κανω restart ειναι φυσιολογικο αυτο ?
IOSTEFO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μια ερώτηση:πως μπορώ να κάνω διάφανες την μπάρα εργασίας γίνετε η όχι;;
alexander1611 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εκανα κ εγω την αναβαθμιση κ πληρωσα για την αποστολη cd...ξερετε ποσο περιπου διαστημα θα χρειαστει μεχρι να το εχω?
daPro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 chrome η opera η ie?ποιος ειναι πιο γρηγορος στα 8?
ektor7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 chrome η opera η ie?ποιος ειναι πιο γρηγορος στα 8?Εύκολη ερώτηση!IE!!!
Dimsk74 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα, αγορασα χθες τα windows 8 pro απο το site της microsoft και σημερα περασα τα media center αλλα μετα το restart μου βγαζει κατω δεξια Windows 8 Pro with media center build 9200. ειναι φυσιολογικο αυτο ? ΑΚΥΡΟ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
intergrale Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και από έμενα εγκατέστησα τα windows 8 pro Το πρόβλημα μου είναι ότι μάλλον δεν έχουν περαστή σωστά οι drivers Κάθε φορά που θα ανοίξω τον υπολογιστή μου θα πρέπει να κάνω Επανεκκίνηση για το λόγο ότι κολάι απίστευτα πήγα τον υπολογιστή Στο πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι πρέπει αν περάσω σωστά τους drivers .το έκανα αλλά διάφορα δεν είδα μου βγάζει Κάτω δεξιά Error ότι σταμάτησε να δουλεύει η κάρτα γραφικών Ενώ έχω περάσει Drivers για 8 τι μου προτείνεται να κάνω Έχω απογοητευτεί και θέλω πραγματικά να γυρίσω στα 7αρια Αλλά αρέσουν πολύ τα 8
daPro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 παιδια οποιος εχει κολληματα ριξτε μια ματια εδω http://techmell.com/windows-tips/facing-windows-8-hanging-issue-solution/ εγω αποχθες που το εκανα δεν εχει κολλησει ακομα(μη το ματιασω το ρημαδι) αλλα προσοχη,λενε οτι δεν το συστηνουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 intergrale πες τι hardware έχεις...
FarCry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 το έφτιαξαν πλέον αυτό το bug αν δεν κάνω λάθος... α το εφτιαξαν?
alexander1611 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εκανα κ εγω την αναβαθμιση κ πληρωσα για την αποστολη cd...ξερετε ποσο περιπου διαστημα θα χρειαστει μεχρι να το εχω? μηπως γνωριζει καποιος για να προγραμματισω ενα φορματ που θελω?
georsev Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδια εβαλα και στον σταθερο μου τα win 8 αλλα δεν βρισκω να ενεργοποιησω το media center δεν βρισκω το add features to win8 ενω πριν 2 μημες τα ειχα βαλει στο λαπτοπ μου κανονικα με το media center.Παιζει κανενα θεμα με το center πλεον?λετε να κανω κατι λαθος γιατι δεν θυμαμε καθολου πως το ειχα κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα