daPro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 καπου διαβασα οτι τα 8 εχουν bugs με Asus μητρικες(ειναι η δικια μου)..τι κουλο κ αυτο?
Federer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 καπου διαβασα οτι τα 8 εχουν bugs με Asus μητρικες(ειναι η δικια μου)..τι κουλο κ αυτο? Έχεις SSD? Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το fast startup/hibernate.... Ετσι κι αλλιως σε SSD είναι άχρηστο Σε εμενα απο εχθές που το απενεργοποίησα όλα κομπλέ Δώσε αλλη μια ευκαιρία στα 8αρια
stavros88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εχω windows 8 σε λαπτοπ με i5 επεξεργαστη 6gb ram και ομως οταν μπαινω σε ενα φακελο με πολλα αρχεια(πχ με 100 ταινιες και αρχεια srt) αλλα και σε φακελους με λιγοτερα αρχεια τοτε αργει να φορτωσει αυτα τα αρχεια δηλαδη παιρνει περιπου 7-8 δευτερολεπτα να φανουν ολα.Στο παλιο λαπτοπ με xp τα φορτωνε απευθειας.Διαβασα οτι φταει το windows defender και το MSE(?) αλλα απενεργοποιησα το defender (το MSE δεν ξερω πως) και παλι τα ιδια.Εχω και Eset Smart Security εγκατεστημενο αλλα το windows defender ειναι απενεργοποιημενο.Τι φταει τελικα γιατι ειναι εντελως σπαστικο σε καινουριο λαπτοπ να αργει τοσο.Παντως σε αλλες λειτουργιες σφαιρα παει.
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχεις SSD? Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το fast startup/hibernate.... Error μου πεταει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 7200rpm δίσκος? thumbnail view? Error μου πεταει τι error?
daPro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχεις SSD? Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το fast startup/hibernate.... Ετσι κι αλλιως σε SSD είναι άχρηστο Σε εμενα απο εχθές που το απενεργοποίησα όλα κομπλέ Δώσε αλλη μια ευκαιρία στα 8αρια φιλε μου αν μου πεις τα ιδια σε 2-3 μερες θα το δοκιμασω κ εγω
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ε δοκιμασε το απο τωρα και δες αν θα στο κανει σε 2-3 μερες.
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε κανονικα στον σκληρο που εχεις τα win 8.
daPro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε κανονικα στον σκληρο που εχεις τα win 8. οχι ρε λεω να βαλω εκει τα 8 μπας κ εχει θεμα ο ssd..
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 To fast startup και το hibernate ειναι καλο να τα εχω On? Ειμαι με ssd.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 το fast startup φαίνεται πολύ με HDD, σε ssd η διαφορά είναι αρκετά μικρή έως ανύπαρκτη... το hibernate αν δεν το χρησιμοποιείς το κάνεις disable και γλυτώνεις χώρο στον ssd... αν θες να έχεις enabled το fast startup θα πρέπει να έχεις enabled και το hibernate... 1
daPro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 λοιπον ξαναεβαλα τα 8 κ εχω απενεργοποιησει τα updates. κ τις 3 φορες που εκανα clean install στην αρχη ηταν ολα καλα αλλα με το που κατεβαζε τα updates αρχισε να κολλαει...(νομιζω)
daPro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 λοιπον ουτε 1 ωρα δεν περασε κ κολλησαν τα παντα,μονο το ποντικη κουνιεται.αυτα που εκανα μετα την εγκατασταση ειναι τα tips για ssd,απενεργοποιησα το fast startup k hibernate κ κατεβασα το netframework 3.5 που το ζητουσε το AS SSD Benchmark... τι λετε? α κ το περιεργο ειναι οτι το disk usage ηταν στο 50%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα