Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι τα 8 εχουν bugs με Asus μητρικες(ειναι η δικια μου)..τι κουλο κ αυτο?

Έχεις SSD? Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το fast startup/hibernate....

Ετσι κι αλλιως σε SSD είναι άχρηστο

Σε εμενα απο εχθές που το απενεργοποίησα όλα κομπλέ

Δώσε αλλη μια ευκαιρία στα 8αρια  B)  B)

Δημοσ.

Εχω windows 8 σε λαπτοπ με i5 επεξεργαστη  6gb ram και ομως οταν μπαινω σε ενα φακελο με πολλα αρχεια(πχ με 100 ταινιες και αρχεια srt) αλλα και σε φακελους με λιγοτερα αρχεια τοτε αργει να φορτωσει αυτα τα αρχεια δηλαδη παιρνει περιπου 7-8 δευτερολεπτα να φανουν ολα.Στο παλιο λαπτοπ με xp τα φορτωνε απευθειας.Διαβασα οτι φταει το windows defender  και το MSE(?) αλλα απενεργοποιησα το defender (το MSE δεν ξερω πως) και παλι τα ιδια.Εχω και  Eset Smart Security εγκατεστημενο αλλα το windows defender ειναι απενεργοποιημενο.Τι φταει τελικα γιατι ειναι εντελως σπαστικο σε καινουριο λαπτοπ να αργει τοσο.Παντως σε αλλες λειτουργιες σφαιρα παει.

Δημοσ.

Έχεις SSD? Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το fast startup/hibernate....

Ετσι κι αλλιως σε SSD είναι άχρηστο

Σε εμενα απο εχθές που το απενεργοποίησα όλα κομπλέ

Δώσε αλλη μια ευκαιρία στα 8αρια  B)  B)

φιλε μου αν μου πεις τα ιδια σε 2-3 μερες θα το δοκιμασω κ εγω B)

• Super Moderators
Δημοσ.

το fast startup φαίνεται πολύ με HDD, σε ssd η διαφορά είναι αρκετά μικρή έως ανύπαρκτη...

το hibernate αν δεν το χρησιμοποιείς το κάνεις disable και γλυτώνεις χώρο στον ssd...

αν θες να έχεις enabled το fast startup θα πρέπει να έχεις enabled και το hibernate...

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον ξαναεβαλα τα 8 κ εχω απενεργοποιησει τα updates.

κ τις 3 φορες που εκανα clean install στην αρχη ηταν ολα καλα αλλα με το που κατεβαζε τα updates αρχισε να κολλαει...(νομιζω)

Δημοσ.

λοιπον ουτε 1 ωρα δεν περασε κ κολλησαν τα παντα,μονο το ποντικη κουνιεται.αυτα που εκανα μετα την εγκατασταση ειναι τα tips για ssd,απενεργοποιησα το fast startup k hibernate κ κατεβασα το netframework 3.5 που το ζητουσε το AS SSD Benchmark...

τι λετε?

α κ το περιεργο ειναι οτι το disk usage ηταν στο 50% :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...