Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 από τότε που βγήκαν τα έχω στο laptop με ssd και στο desktop εδώ και κάνα μήνα πάλι πάνω σε ssd, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά από ότι βλέπω εδώ έχει συμβεί και σε άλλους... http://www.eightforums.com/performance-maintenance/13390-100-disk-usage-1.html ο τύπος στο τέλος λέει ότι έτρεχε το scheduled defrag των win8, για checkαρετε αν το έχετε ενεργοποιημένο...
daPro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μα τι λαθος να εκανα?εχω κανει 2 φορες φορματ τα 64bit κ τωρα δοκιμαζω τα 32...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 checkαρε αν τελικά έχει δίκιο ο τύπος στο link που postαρα, μπας και έτρεχε το auto/scheduled defrag...
overpower Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω αλλα εδω και καποιο καιρο οτι φακελοι ανοιγουν (πχ οταν συνδεεις μια συσκευη usb) ή οταν ξεκιναει μια αντιγραφη δεν μου πεταγεται το παραθυρο μπροστα αλλα πισω απο οσα εχω ανοιχτα. Πως μπορω να το λυσω?
daPro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 checkαρε αν τελικά έχει δίκιο ο τύπος στο link που postαρα, μπας και έτρεχε το auto/scheduled defrag... μα δεν γινεται να κανει defrag ολη μερα κ καθε μερα...κ θυμαμαι οτι το ειχα απενεργοποιησει την πρωτη φορα.κατι αλλο πρεπει να ειναι.. thanks παντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μα δεν γινεται να κανει defrag ολη μερα κ καθε μερα...κ θυμαμαι οτι το ειχα απενεργοποιησει την πρωτη φορα.κατι αλλο πρεπει να ειναι.. thanks παντως ο τύπος έγραψε ότι δεν σταμάταγε το defrag, έπαιζε για πάνω από 1 βδομάδα... γίνεται και με HDDs, δεν είναι θέμα SSD πάντως... 1
georsev Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 παιδια μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν εχω ενεργοποιησει το windows media center Και μου εστειλαν ξανα το κλειδη αλλα νομιζω πως το ειχα ενεργοποιησει.Που θα δω πως ειναι σιγουρα ενεργοποιημενο?ακουσα οτι υπαρχει bug και οτι με το κλειδι μπορω να ενεργοποιησω αλλον εναν υπολογιστη με τα win 8 αληθευει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 και μένα είναι ενεργοποιημένο κι ήρθε reminder
georsev Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 με αυτο το κλειδι η το παλιο των windows ενεργοποιουν αλλο pc?η δεν ισχυει κατι τετοιο?
Centurion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κι εμένα ήρθε, απλό reminder είναι. Όσοι έχουν περάσει τον κωδικό είναι μια χαρά. Κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα βάσει του Media Center. Εσάς υπάρχει ακόμα η επιλογή add features; Γιατί δεν μου τη βγάζει πλέον. Μήπως ήταν μόνο για τον Media Center;
Centurion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Οπότε μάλλον ήταν γι' αυτόν το λόγο. Έλεγα μήπως έφαγε κανα κόλλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα