cyberking Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σε όλους ξέρει κανείς αν γίνεται iphone 4 registration χωρίς πιστωτική ή άλλη κάρτα; ευχαριστώ
xtraktor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σε όλους ξέρει κανείς αν γίνεται iphone 4 registration χωρίς πιστωτική ή άλλη κάρτα; ευχαριστώ ριξε μια ματιά εδώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ή εδω εαν δεν εχεις λογαριασμο στο applemania
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ή απλά άνοιξε το iTunes, πάνω δεξιά στο πεδίο αναζήτησης "Search Store" κάνε μια αναζήτηση με λήμμα "free app" και κάνε μια απόπειρα να κατεβάσεις ένα δωρεάν app για iPhone. Εκεί θα εμφανιστεί το παραθυράκι για να εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο iTunes(Apple ID, password) που δεν έχεις, αλλά από το παραθυράκι αυτό σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις καινούριο λογαριασμό(New user). Ξεκίνα από εκεί την διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και μόλις φτάσεις στο πεδίο να για την πιστωτική κάρτα, θα δεις στα δεξιά θα έχει το checkbox "None". Το τικάρεις, μιας και δεν θες να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα, και συνεχίζεις κανονικά την δημιουργία του λογαριασμού σου.
chrisv. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει ξαναγίνει ένα πόστ!Καλύτερα να κάνεις τον κόπο να βγάλεις μια προπληρωμένη.
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει ξαναγίνει ένα πόστ!Καλύτερα να κάνεις τον κόπο να βγάλεις μια προπληρωμένη. Για ποιο λόγο να βγάλει και να καταχωρήσει χρεωστική/προπληρωμένη αν θέλει το λογαριασμό απλώς για να κατεβάζει τις δωρεάν εφαρμογές; Δεν μπορώ να το καταλάβω.
chrisv. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Για ποιο λόγο να βγάλει και να καταχωρήσει χρεωστική/προπληρωμένη αν θέλει το λογαριασμό απλώς για να κατεβάζει τις δωρεάν εφαρμογές; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Μια κάρτα ταμιευτήριου σίγουρα κάποιες φορές βοηθάει!Άμεσα μετά βγάζεις και την χρεωστική(εννοοοείται και οι δύο δωρεάν).Σίγουρα όμως η χρεωστική χρειάζεται για αγορές απο απόσταση-Εξωτερικό-.Όσο για την ερώτηση σου,το έχει καθιερώσει έτσι η Apple, για να κάνει πρώτα απο όλα μια πιστοποίηση ποιανού είναι η συσκευή και δεύτερον να μην μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να κατεβάσει εφαρμογή που έχει π.χ 2-3 ευρώ,τσάμπα.Είναι βέβαια ένα "φακέλωμα".Τεσπα,είχα ακούσει όμως οτι υποάρχει και άλλος τρόπος για το registration, αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί!
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μια κάρτα ταμιευτήριου σίγουρα κάποιες φορές βοηθάει!Άμεσα μετά βγάζεις και την χρεωστική(εννοοοείται και οι δύο δωρεάν).Σίγουρα όμως η χρεωστική χρειάζεται για αγορές απο απόσταση-Εξωτερικό-.Όσο για την ερώτηση σου,το έχει καθιερώσει έτσι η Apple, για να κάνει πρώτα απο όλα μια πιστοποίηση ποιανού είναι η συσκευή και δεύτερον να μην μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ να κατεβάσει εφαρμογή που έχει π.χ 2-3 ευρώ,τσάμπα.Είναι βέβαια ένα "φακέλωμα".Τεσπα,είχα ακούσει όμως οτι υπάρχει και άλλος τρόπος για το registration, αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί! chrisv κάνεις διπλό λάθος. Πρώτον για την apple. Έχω ένα ipod touch 2nd generation και από την αρχή έχω δωρεάν λογαριασμό (ΧΩΡΙΣ να περάσω χρεωστική) και έχω κατεβάσει οτιδήποτε χρειάζομαι ακόμα και εφαρμογές που είχαν προσωρινό price drop (που τις δίνουν δωρεάν για μερικές μέρες). Πρόσφατα βοήθησα φίλο που αγόρασε ipad και του έφτιαξα λογαριασμό (πάλι χωρίς κάρτα) και κατεβασε (και συνεχίζει να κατεβάζει) εφαρμογές (δωρεάν η με price drop). Η καταχώρηση κάρτας χρειάζεται ΜΟΝΟ αν θες να αγοράσεις εφαρμογές ή κάποιο major os update. Δεύτερον για την κάρτα. Αν κάτι δεν μας χρειάζεται (και ειδικά αν εμπλέκονται και χρήματα) το αποφεύγουμε. Προσωπικά μου ειναι απαραίτητη και κάνω αγορές, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί που αποφεύγουν (εν γνώση τους) τις Online αγορές για προσωπικούς τους λόγους. Επίσης το οτι εχεις κάποιος τέτοιες κάρτες, δε σημαίνει οτι τις βάζει όπου βρει. Επειδή τις ζητά το Χ,Ψ,Ζ site δεν θα δώσω τον αριθμό αβίαστα. Μου θύμησες κάτι «θύματα» που βάζουν την κάρτα τους σε τσοντοsite με χρέωση 0,01 δολλάριο «και καλά για να διαπιστώσουν οτι ειναι ενήλικοι» και μετά κλαίγονται γιατί εχουν περίεργες χρεώσεις από το «κακό Internet» Το ερώτημα μου νωρίτερα ήταν γιατί θεώρησα οτι η απάντηση σου δεν «κόλλαγε» με την ερώτηση του topic starter και τις απαντησεις που ειχαν δωθει. Ο TS ζητούσε ένα τρόπο εγγραφής χωρίς κάρτα και ενώ 2 συνφορουμίτες του έδωσαν καλές και δοκιμασμένες λύσεις, εσύ πρότεινες να βγάλει κάρτα. Άτοπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.