Προς το περιεχόμενο

Δεν αποδιδει το pc μου.. να βαλω νεο δισκο + vga;

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσφατα εκανα μια μικρη αναβαθμιση στον η/υ μου.

Εβαλα επεξεργαστη AMD X4 630 2.80Ghz

μητρικη MSI 760GM-E51 Chipset: AMD 760G

ram: DDR3 4GB (2X2GB) 1333MHz.

Στο συστημα αφησα την παλια ati radeon x1600 & 2 sata seagate 160gb ST3160811AS Barracuda 7200.9 SATA

o/s: windows 7 ultimate 64bit

Εχω παρατηρησει γενικοτερα οτι αργει να φορτωσει το λειτουργικο. Εαν βαλω εναν καινουριο σκληρο δισκο στις 7200 στροφες αυτον πχ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303660 που δινει και 5 χρονια εγγυηση.

Επισης εαν βαλω καποια καινουρια vga θα συνεργαστει καλυτερα; Γενικοτερα με ολο το συστημα; Εαν ναι θα ηθελα να μου προτεινετε μια vga (με hdmi) απλη. Δεν παιζω παιχνιδια. Απλα να μπορει να αναπαραγει σωστα μια ταινια που θα δω.

Καθε προταση δεκτη..

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Δεν εχω παρατηρησει ποσο χρονο κανει για να φορτωσει το λειτουργικο, αλλα σε ενα παλιο η/υ που εχω celeron + xp τα φορτωνει στο αψε σβησε. 5 μηνες εχει που το εχω κανει φορματ. Ανασυγκροτηση οχι. Δεν πιστευω να δω και τρομερη διαφορα..

Δημοσ.

Δε συμφωνώ, μπορεί και να δεις.

Ένας SSD πάντως θα σου δώσει σαφώς ταχύτερη απόκριση. Αλλά άμα είναι να τον fullάρεις και να γίνεται ένας χαμός, άσ' το καλύτερα.

Δημοσ.

Μία οικονομική λύση που θα σου δείξει διαφορές σε σχέση με τους hdd που έχεις τωρα είναι αυτός.

Με την κάρτα που έχεις τώρα έχεις προβλήματα σε αναπαραγωγή hd υλικού;

Δημοσ.

Δε συμφωνώ, μπορεί και να δεις.

Ένας SSD πάντως θα σου δώσει σαφώς ταχύτερη απόκριση. Αλλά άμα είναι να τον fullάρεις και να γίνεται ένας χαμός, άσ' το καλύτερα.

100% από των δίσκο είναι

http://www.harddrivebenchmark.net/hdd.php?hdd=Seagate+ST3160811AS

με το δίσκο που δείχνεις παπαγάλε μια χαρά θα είσαι και θα πηγαίνει σφαίρα κάρτα γραφικών άλλαξε μόνο αν δεν σου παίζουν τα παιχνίδια που θες.

Δημοσ.

Καλησπερα

Παιδες? δε ξερω αν το ειδατε αλλα λεει να "φορτωσει το pc" και οχι ειναι αργο στη λειτουργια του. Δε θα πρεπε να δουμε το start up πρωτα?

Οχι πως διαφωνω με το δισκο και το defrag.

Δημοσ.

Αυτό σε μάρανε τώρα..απλά εκεί το παρατηρείς ποιο έντονα γιατί βαριέσαι μέχρι να φορτώσει, μέσα στα windows μπορεί να το συνήθισε κι'όλα.

Όπως και να έχει με των δίσκο που είναι τώρα δεν πάει πουθενά πρέπει να αλλαχτεί όπως και δήποτε.

Δημοσ.

Φιλε μια συμβουλη κανε backup στο σκληρο και πεταξε τον στα σκουπιδια. Οι δισκοι της Seagate ειναι ακριβως για εκει.Απο ενα παθων.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και για το χρονο που αφιερωσατε. Σε 1η φαση θα βαλω μαλλον ενα καινουριο δισκο. Επειδη με βολευει το e-shop στη πολη που μενω σκεφτομαι να αγορασω το δισκο που αναφερω στο 1ο ποστ. Ομως το μελος liopyr μου προτεινε τον samsung Spinpoint F3 500gb, ο οποιος βγαινει στα 40€ + ταχυδρ. ενω ο αντιστοιχος wd black 500gb 60€.

Επειδη δεν ειναι και μικρη διαφορα τα 20€, σαν ποιοτητα και ταχυτητα ποιος απο τους 2 αξιζει;

Να δωσω τα 60€ και να παω στον wd black που εχει μηπως και 5χρονια εγγυηση εναντι του samsung στα 3;

Δημοσ.

Καλημερα

Παλι θα αργει να ξεκινησει ομως αν δε καθαρισει το start up.

Ναι στην αναβαθμιση που του προτεινετε αλλα εχει και αλλο θεμα που δε θα του λυθει μονο με την αναβαθμιση

Δημοσ.

Καλημερα

Παλι θα αργει να ξεκινησει ομως αν δε καθαρισει το start up.

Ναι στην αναβαθμιση που του προτεινετε αλλα εχει και αλλο θεμα που δε θα του λυθει μονο με την αναβαθμιση

+10

Πραγματικά ρε παιδιά προτείνετε να πάρει άλλο σκληρό ενώ δεν ρωτάτε καν πόσες εφαρμογές έχει ο φίλος στο start up του ?

Ας προσγειωθούμε λίγο, το θέμα μπορεί να είναι καθαρά software.

Φίλε μου κάνε μια ανασυγκρότηση του σκληρού, κάνε μια εκκαθάριση της registry με κάποιο tool, ρίξε και μια ματιά στο start up σου και αφαίρεσε όλη τη σαβούρα που μπαίνει από τις ηλίθιες εταιρείες που δεν σε ρωτάνε καν. Αν ο σκληρός που έχει τα windows είναι παραγεμισμένος στείλε τα έγγραφά σου σε κάποιον άλλο και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα τότε σκέψου την αγορά νέου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...