Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας και καλώς σας βρήκα στο insomnia.

Έφτιαξα μια καινούργια σύνθεση υπολογιστή (γνωρίζω αρκετά καλά) αλλά εχω υψηλές θερμοκρασίες στη CPU, ειδικά οταν παίζω παιχνίδια. Θέλω τη βοήθεια σας να επιλέξω την κατάλληλη ψύκτρα (χωρίς να είμαι σίγουρος οτι δεν φταίει και το airflow του κουτιού).

Έχω επεξεργαστή AMD-CPU-Phenom-II-X6-1100T-AM3-Black-Edition και η ψύκτρα που εχει τώρα ειναι η μαμισια του.

Οι θερμοκρασίες που έχω idle είναι περίπου 38-44 και όταν παίζω παιχνίδια ανεβαίνει στα 50-55 (η cpu σηκώνει μέχρι 62). Εγώ θέλω οι θερμοκρασίες να είναι πάντα κάτω από 40-45

Νομίζεται οτι με την υδρόψυξη θα εχω την καλύτερη απόδοση τιμής-απόδοσης ή και με αέρα μπορώ να πετύχω τέτοιες θερμοκρασίες.

GPU Nvidia GTX 560

PSU 600 Watt

Gigabyte MA78LMT-US2H AM3

Midi Tower

Budget 50-100 ευρώ και μπορώ να παραγγείλω απο Ελλάδα ή εξωτερικό (ebay,amazon, κλπ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σε αερόψυχτρα πας σε καμιά Noctua NH-D14 αν χωράει στο κουτί σου. Δε μας λες ακριβώς και ποιο είναι...

Σε υδρόψυξη πας σε καμιά Η80/Η100. Η δεύτερη επίσης αν μπαίνει...

[offtopic]Πάντως από τη σύνθεσή σου διαφωνώ με τη μητρική σου[/offtopic]

Καλώς όρισες κιόλας :)

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί τις θερμοκρασίες σου για μαμα ψυκτρα τις βλέπω άψογες...

Ασε που νομίζω ότι το άνω όριο στους amd είναι οι 75 και όχι οι 62!

android.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια!

Καρμεν το CPU Cooler που μου προτεινεις δυστυχως δεν μπορω να το αγορασω απο καπου εδω.

Βρηκα ομως αυτο (αν και δεν τα καταλαβαινω πολυ τα Cooler )

http://www.currys.co.uk/gbuk/zalman-cnps10x-quiet-cpu-cooler-06152796-pdt.html?intcmpid=display~RR~Computing%20accessories~06152796

Θα εκανε δουλεια αυτο ?

Δημοσ.

Και δεν έχουν Αγγλία τα cooler Που σου είπα;

Βασικά καλούλι το cooler αλλά τις θερμοκρασίες που περιμένεις δε νομίζω να στις δώσει.

Οτι καλύτερο είναι τα δύο που σου είπα

Δες τα από ebay.co.uk εδώ

http://www.ebay.co.uk/itm/Corsair-H80-Hydro-CPU-Water-Liquid-Cooler-/290595861970?pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item43a8dcf5d2#ht_2152wt_1139

http://www.ebay.co.uk/itm/Noctua-NH-D14-Dual-Radiator-Intel-AMD-Socket-CPU-Cooler-/160563746733?pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item25625857ad#ht_2680wt_1026

Αλλά πριν πάρεις οτιδήποτε πες μας το κουτί σου να δούμε αν χωράνε

Δημοσ.

elite coolermaster 332

Dimensions: Black Main unit: (W) 191 x (H) 421 x (D) 484 mm Without front panel: (W) 185 x (H) 411 x (D) 450 mm Net Weight: 6 kg

Drive bays: 5.25": 4 Exposed 3.5" : 6 Hidden, 1 Exposed

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε steloutso καλησπερα. Πριν δυο εβδομαδες εφτιαξα και εγω ενα τερατακι με AMD 1100t, GIGABYTE 990FXA-UD3, OCZ 1600 8GB, SSD 120GB OCZSATA3, SEAGATE 64MB SATA3 2TB, THERMALTAKE 1500W, ATI SAPHIRE 6970 KAI ΑΠΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. 5 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ 250 ΕΩΣ 140!!! Με τη μαμα ψυκτρα σε idle δουλευε γυρω στους 42. Εβαλα λοιπον της CORSAIR την H100 και σωθηκα! Σε idle δουλευει απο 22 εως 28 και σε παιχνιδια. media streaming o/c στα 4,06 δουλευει στους 42 εως 46.

Η τελικη αποφαση δικη σου! Ελπιζω να βοηθησα..

Δημοσ.

αν το vcore το έχεις στο auto ,παίζει να δίνει αρκετό ρεύμα, περισσότερο από ότι χρειάζεται...δοκίμασε να το βάλεις manual ~1,35 εφόσον δεν έχεις κλοκάρει.

Δημοσ.

εγω παλια ανεβαζα 100αρια (ολοι εδω μεσα μου μιλουσαν για θαυμα που δεν καηκε ακομα) με τον i7 και εβαλα πανω παστα και αγορασα και μια HYPER 212+ και εναν εξτρα ανεμιστηρα.. τωρα εχω 37-40 βαθμους..

Δημοσ.

εγω παλια ανεβαζα 100αρια (ολοι εδω μεσα μου μιλουσαν για θαυμα που δεν καηκε ακομα) με τον i7 και εβαλα πανω παστα και αγορασα και μια HYPER 212+ και εναν εξτρα ανεμιστηρα.. τωρα εχω 37-40 βαθμους..

Α χα εσύ δεν ήσουν που μοίραζες τα βραστά αυγουλάκια; :lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...