plokami Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω format και επανεγκατάσταση των windows 7 σε ένα laptop στο οποίο όμως δεν υπάρχει rescue partition.Θέλω να χρησιμοποιήσω το serial number των windows 7 home premium που είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του αλλά δεν έχω dvd με το λειτουργικό. Τι προτείνετε; Υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω κάποια πειρατική έκδοση των win7 και να δεχθεί το serial number;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αν κατεβασεις ακριβως την ιδια εκδοση εχεις πιθανοτητες...
plokami Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει κάποιο iso από τη Microsoft για τέτοιες περιπτώσεις;Είναι κρίμα να βάλω πειρατικά ενώ έχω serial number!
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ε,βρες έναν φύλο έναν γνωστό έναν κάποιων τέλος πάντων που το έχει το δισκάκι αυθεντικό και κάνε την δουλειά σου.Η microsoft δεν μπορεί να έχει κάπου χύμα ένα iso με το λειτουργικό της και μετά να παραπονιέται ότι την πειρατάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.