Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αναβάθμηση

Angelsnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

ειπα μετά απο 3 χρονια που εχω τον η/υ να του κάνω μια ανβάθμηση μιάς και πλέον δεν τραβάει για gaming. Εχω έναν intel q6600, asus p5qc, 4gb ddr3 corsair xms 1600 c9,geforce 9600gt 512 και τροφοδοτικό ένα 450 watt. Αγόρασα λοιπον έναν i5 2500 και μητρική gigabyte ga-z68a-d3h-b3 apo plaisio. Στο άμεσω μέλλον θα αλλάξω και κάρτα γραφικών (μάλλον 6870 η κάτι παρόμοιο) καθώσ και τροφοδοτικό θα πάρω ένα γύρω στα 600 watt. Με τις λιγοστές γνώσεις που έχω και την βοήθεια απτο manual της gigabyte συνδεσα εγώ όλα τα κομμάτια απτην αρχή. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής ανοίγει και μετά απο περιπου 10 δευτερα κλείνει, δεν στέλνει σήμα καθόλου στην οθόνη καισυνεχεια ανοιγοκλείνει. Εβγαλα την κάρτα γραφικών και συνδεσα την οθόνη στην ενσωματωμένη κάρτα και πάλι τιποτα. No signal και ανοιγοκλεινει. Άλλαξα τις ραμ και τιποτα, αλλαξα τις θέσεισ του σκληρού μήπως δεν τα είχα συνδεσει σωστα και τίποτα. Πιστεύω το πρόβλμα βρίσκεται είτε στο οτι δεν εχω συνδεσει σωστά τα καλώδια πάνω στην μιτρική, είτε το τροφοδοτικό δεν επαρκέι, είτε υπάρχει ασυμβατότητα με τις ραμ. Ποιά η γνώμη σας? Επίσης αν πάω στο πλαισιο μπορουν αυτοί να μ τα συνδέσουν και με τί κοστος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καταρχάς να σου πω ότι έκανες μεγάλη βλακεία που έκανες αναβάθμιση των cpu για να δεις και καλά διάφορα στο gaming γιατί θα είναι μηδενική .

Τώρα στο πρόβλημα σου δες στην υπογραφή μου τον οδηγό που έχω κάνει

B)

Δημοσ.

Φιλε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπωσ σ ειπα θα αλλαζα και την καρτα γραφικών αμεσα. δηλαδη την αλλη εβδομάδα θα την έχω πάρει. Είδα τον οδηγό σ και πιστεύω τα έχω κάνει ολα σωστά. Αυτο π με προβληματίζει είναι οτι η μητρική θέλει ραμ με 1.5 βολτ ενώ εγώ εχω ραμ με 1.65. Υπάρχει κάποιος τροπος να τα κάνω να δουλέψουν ή πάμε για άλλες ραμ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για κοιτα στο site του κατασκευαστη για το συγκεκριμενο μοντελο της μητρικης σου, τις υποστηριζει τις ραμ???? Εισαι σιγουρος οτι εχουν κουμπωσει καλα οι ραμ και η καρτα γραφικων? τσεκαρε τα!! Μηπως και το τροφοδοτικο δεν μπορει να τα σηκωσει? Την καρτα γραφικων την συνδεσες με τροφοδοτικο? οι επανακινησεις μου κανουν πιο πολυ για ραμ προβλημα, καποια ασυμβατοτητα να υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...