nikolakis_gate7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω το εξής πρόβλημα.. Σε περιβάλλον windows όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ για hardware monitoring μου δείχνουν οτι η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι 0 βαθμοί. Φυσικά ξέρω οτι αυτό δεν γίνεται.. Έστειλα ένα μαιλ στην Asus που είναι ο κατασκευαστής της μητρικής και μου είχε πει οτι είναι πρόβλημα του Bios και θα φτιαχτεί με bios update. Έβαλα το τελευταίο Bios,αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης φίλος μου που είχε την ίδια μητρική δεν είχε αυτό το πρόβλημα.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πως διορθώνεται?? το σύστημά μου αποτελείται από: Amd Phenom ii x4 965BE Asus Crosshair IV formula 4GB hyper x @ 1600 Mhz tis Kingston HD 5870 1GB by Sappire @ windows 7 64bit
driftingcris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε με realtemp,coretemp κτλπ... Η Asus Μαλλον θα καταλαβε οτι δεν λεει μεσα στο bios.
nikolakis_gate7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Όλα τα προγράμματα το ίδιο μου δείχνουν φίλε..Ακόμα και το amd overdrive.
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού σου είπε η ίδια η ASUS ότι ΘΑ... σαν έλληνας θα έπρεπε να ξέρεις τη εστί.
nikolakis_gate7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 το θα ειπωθηκε τον γενάρη.
pano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 nikolakis_gate7 για κοίτα αν στο bios η επιλογή ASUS Core Unlocker είναι enabled,και αν ναι κάντην disambled Υ.Γ Άργησα...
nikolakis_gate7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό έφταιγε.... Όταν το έκανα disable όμως μου ανέβασε τη συχνότητα στα 4.4 για κάποιο λόγο και έτρωγα bsod μέχρι να τον κατεβάσω πάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.