alexkalpan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 προσφατα συνομιλουσα με μια κοπελα απο το εξωτερικο, μεσω του skype. καποια στιγμη ενω μου εστελνε γραπτο μηνυμα , ενω το ελαβα , μετα απο λιγο σβυστηκε. μου φανηκε παραξενο πως εγινε αυτο, αφου το ειχα ηδη λαβει, αλλα την αλλη μερα , εγινε κατι αλλο ακομα ποιο περιεργο.! ενω μπηκα και ειδα καποια μηνυματα που μου ειχε στειλη οσο ημουν offline, μετα απο μια ωρα που ξαναμπηκα ενω ειχα ηδη διαβασει τα μηνυματα που ειχε στειλη, καποια μηνυματα ηταν πειραγμενα. θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος , πως μπορεις να επεμβεις σε μηνυματα που ηδη εχεις στειλη στο skype.! φαινετε αδυνατον αλλα το ειδα με τα ματια μου, δυο φορες.! εχω χασει επεισοδια? ευχαριστω......
karmen1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι κουφό... Μέσα σε ένα διάστημα 3 ωρών αν δεν κάνω λάθος, αν πατήσεις στο μήνυμα που έχεις στείλει και μετά δεξί κλικ έχει επεξεργασία και αφαίρεση του μηνύματος
Haldol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει τέτοιες δυνατότητες το Skype και είναι και πολύ χρήσιμες. Σου έχει τύχει να αποκαλέσεις «μωρό μου» τον κολλητό σου καταλάθως; Ε, μόλις το πάθεις θα εκτιμήσεις τη δυνατότητα της διαγραφής που σου δίνει το Skype.
alexkalpan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ευχαριστω πολυ. δεν το ειχα δει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.