isaias1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα, Εχω μια Ati 4670 512mb connect 3d. τελευταιοι drivers,pc απο format ολα περασμενα σωστα με τελευταια updates.Λοιπον οταν βαζω youtube videos να παιξουν 3-4/10 φορες το pc crashαρει...Βγαζει απειρα artifacts στην οθονη κ μετα κολλαει τελειως κ σβηνει η οθονη.... Ελεγα μηπως τα εχει παιξει η καρτα γραφικων αλλα αυτο τελικα μου φαινεται απιθανο αφου την testαρα με 3d mark,furmark 10+ ωρες στο burning test κ δεν κολλαει καθολου ουτε ανεβαζει θερμοκρασιες.Επισης ποτε δεν εχει κολλησει στα παιχνιδια οσες ωρες κ αν παιζω...Δοκιμασα κ με internet exproler κ chrome αλλα παλι τα ιδια.... Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??
stm00192 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Για περνά λίγο το k-lite codec pack και ξαναδικιμασε
cortaN@ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα, Εχω μια Ati 4670 512mb connect 3d. τελευταιοι drivers,pc απο format ολα περασμενα σωστα με τελευταια updates.Λοιπον οταν βαζω youtube videos να παιξουν 3-4/10 φορες το pc crashαρει...Βγαζει απειρα artifacts στην οθονη κ μετα κολλαει τελειως κ σβηνει η οθονη.... Ελεγα μηπως τα εχει παιξει η καρτα γραφικων αλλα αυτο τελικα μου φαινεται απιθανο αφου την testαρα με 3d mark,furmark 10+ ωρες στο burning test κ δεν κολλαει καθολου ουτε ανεβαζει θερμοκρασιες.Επισης ποτε δεν εχει κολλησει στα παιχνιδια οσες ωρες κ αν παιζω...Δοκιμασα κ με internet exproler κ chrome αλλα παλι τα ιδια.... Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? Δοκίμασέ την σε μια ταινία με VLC player και ενεργοποιημένο το GPU acceleration. Αν σου βγάζει πάλι artifacts μάλλον έχει πρόβλημα στο video hardware, που είναι υπεύθυνο για το decoding των video. Την πακετάρεις και την στέλνεις πίσω για αλλαγή αν έχεις εγγύηση. Α, επίσης δοκίμασε μήπως έχει καμιά ασυμβατότητα με τον flash player. Απεγκατέστησε τον flash player από το add/remove programs και πήγαινε στην έκδοση html5 του youtube. Το λινκ είναι αυτό: http://www.youtube.com/html5 Πατάς κάτω εκεί που λέει join html5 trial και μετά γράφεις στο search πάνω το video που θέλεις να παίξεις, το οποίο το παίζει χωρίς υποστήριξη flash αυτή τη φορά. Αν δεις πως το παίζει σωστά, τότε έχεις πρόβλημα με το flash player.
panos2171 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι παρομοιο μου κανει και μενα η 4850 τοσο με τους τελευταιους drivers οσο και με τους προηγουμενους.Συγκεκριμενα εδω και αρκετο καιρο οταν βλεπω στο youtube 5-6 βιντεακια συνεχομενα παγωνει το PC για 10 sec περιπου,μαυριζει η οθονη και επανερχετε βγαζοντας το μηνυμα της φωτο.Δοκιμασα και με διαφορετικους browsers αλλα παλι τα ιδια.O flash player ειναι κι αυτος ενημερωμενος. http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_09_2011/post-162772-0-88619900-1316331028_thumb.jpg
juno12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την επιλογή "enable hardware acceleration" από τις ρυθμίσεις του flash player.
isaias1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εκανα ολα αυτα που μου ειπατε παιδια αλλα τα ιδια κανει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.