rfc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κανε αυτα που σου λεει ο Gi0 και με προσοχη Σταλεγα.... τρεχα τωρα
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι.Διαβασε αυτα που σου λεω. Προσπαθησα.. δεν εχω χρονο...Απλα πες μου τι χρειαζομαι?Μηπως HARD DRIVE SENTINEL?
karmen1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχω χρονο...Απλα πες μου τι χρειαζομαι?Μηπως HARD DRIVE SENTINEL? Ρε συ τον σκότωσες τον άνθρωπο. Δηλαδή εσύ δεν έχεις χρόνο και έχει ο Gi0 να ασχοληθεί; Που στα κομμάτια πήγε ο σεβασμός εδω μέσα μου λέτε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχω χρονο...Απλα πες μου τι χρειαζομαι?Μηπως HARD DRIVE SENTINEL? Προσοχη ποτε βαραω? Οχι,δεν παει ετσι. Ηδη σου εχω δωσει οτι χρειαζεσαι για να κανεις τη δουλεια σου. Εαν θελεις να τα ακολουθησεις καλως, εαν οχι, παλι καλως. Over and out. Θα αρχισει να γινεται διαχρονικο το "μην ζητας βοηθεια να καταπιεις την ιδια μασημενη τροφη που σου δινει καποιος" που ειχα πει σε παλαιοτερο thread.
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Προσοχη ποτε βαραω? Οχι,δεν παει ετσι. Ηδη σου εχω δωσει οτι χρειαζεσαι για να κανεις τη δουλεια σου. Εαν θελεις να τα ακολουθησεις καλως, εαν οχι, παλι καλως. Over and out. Θα αρχισει να γινεται διαχρονικο το "μην ζητας βοηθεια να καταπιεις την ιδια μασημενη τροφη που σου δινει καποιος" που ειχα πει σε παλαιοτερο thread. καλα καλα... Προσοχη ποτε βαραω? Οχι,δεν παει ετσι. Ηδη σου εχω δωσει οτι χρειαζεσαι για να κανεις τη δουλεια σου. Εαν θελεις να τα ακολουθησεις καλως, εαν οχι, παλι καλως. Over and out. Θα αρχισει να γινεται διαχρονικο το "μην ζητας βοηθεια να καταπιεις την ιδια μασημενη τροφη που σου δινει καποιος" που ειχα πει σε παλαιοτερο thread. ποια σελιδα?2?3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.