Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα!Απο τωρα χρησιμοποιω λαπτοπ...Στο pc μου εχει προβλημα!Εχει Blue Screen of Death μου βγαζει ξενη γλωσσα...Τελικα χθες εκανα εκτυπωση 3 φυλλα για cod ranks ΚΑΙ σημερα μου βγαζει Blue Screen of Death!Θελω βοιηθεια...Δεν θελω το PC μου να παει σε τεχνικο και να χασουμε λεφτα... Απαντηστε οσο γρηγορα μπορειτε.... Το BSOD ειναι καπως win32k.sys προβλημα...Ουτε καν δεν ξερω...Προσπαθησα απο ασφαλη λειτουργια αλλα τιποτα!!!!οταν μου βγαζει BSOD βλεπω κατι αριθμους να αλλαζονται...Επισης το προβλημα μου φαινεται να ειναι το:Win32k.sys...Δεν ξερω τι ειναι...Χρησιμοποιο Windows XP Proffesional Greek
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Απαντηστε οσο γρηγορα μπορειτε.... Δωσε οσο πιο γρηγορα μπορεις περισσοτερες πληροφοριες.
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δωσε οσο πιο γρηγορα μπορεις περισσοτερες πληροφοριες. Το κανα
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το κανα Ποιο γρήγορα και ποιο πολλές πληροφορίες αν δεν ξέρεις τράβα έστω φωτογραφία την bsod και ανέβασε την.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το BSOD ειναι καπως win32k.sys προβλημα...Ουτε καν δεν ξερω...Προσπαθησα απο ασφαλη λειτουργια αλλα τιποτα!!!!οταν μου βγαζει BSOD βλεπω κατι αριθμους να αλλαζονται...Επισης το προβλημα μου φαινεται να ειναι το:Win32k.sys...Δεν ξερω τι ειναι...Χρησιμοποιο Windows XP Proffesional Greek Το win32k.sys δεν φταιει για την μπλε οθονη. Θα πρεπει να ξεκινησεις με hardware tests για να βεβαιωθεις πως δεν εχεις προβλημα σε καποιο υλικο του υπολογιστη σου. Σκληροι,μνημες,τροφοδοσια,τασεις,θερμοκρασια,cpu,gpu. Αρχικα κανε μια δοκιμη με καποιο live cd (πχ ubuntu)για να δεις αν μπορεις να ξεκινησεις το pc, αν μπορεις να διαβασεις του σκληρους, αν εχεις προβλημα στην απεικονιση της εικονας, κλπ. Το γεγονος πως δεν μπαινει ουτε σε safe mode μοιαζει με hardware προβλημα. Οταν πας να φορτωσεις τα win σε safe mode παιρνεις και εκει μπλε οθονη ή κατι αλλο(δεν ξεκιναει, κολλαει, κλπ)?
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο γρήγορα και ποιο πολλές πληροφορίες αν δεν ξέρεις τράβα έστω φωτογραφία την bsod και ανέβασε την. Πως?!Με το λαπτοπ εχω webcam αλλα και να το βαλο κοντα στο pc!?δεν παμε καλα...wait θα βρω τροπο Το win32k.sys δεν φταιει για την μπλε οθονη. Θα πρεπει να ξεκινησεις με hardware tests για να βεβαιωθεις πως δεν εχεις προβλημα σε καποιο υλικο του υπολογιστη σου. Σκληροι,μνημες,τροφοδοσια,τασεις,θερμοκρασια,cpu,gpu. Αρχικα κανε μια δοκιμη με καποιο live cd (πχ ubuntu)για να δεις αν μπορεις να ξεκινησεις το pc, αν μπορεις να διαβασεις του σκληρους, αν εχεις προβλημα στην απεικονιση της εικονας, κλπ. Το γεγονος πως δεν μπαινει ουτε σε safe mode μοιαζει με hardware προβλημα. Οταν πας να φορτωσεις τα win σε safe mode παιρνεις και εκει μπλε οθονη ή κατι αλλο(δεν ξεκιναει, κολλαει, κλπ)? Πριν απο μερες ολα ηταν μια χαρα!Αυτο το PC το αγορασαμε πριν 2-3 χρονια...Αληθεια ειναι το hardware προβλημα?Μηπως φταιω εγω?Επειδη εκανα εκτυπωση 3 χαρτια για COD ranks...Επισης κατεβασα μια ταινια...Ειναι αυτο το προβλημα?Και τι CD!??!?!?!Windows XP Proffesional?(Αυτο το CD οπου το εκανα εγω).Ή τα CD παιχνιδια!?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν απο μερες ολα ηταν μια χαρα! Δεν παιζει ρολο δυστυχως. Αυτο το PC το αγορασαμε πριν 2-3 χρονια... Ουτε αυτο παιζει ρολο δυστυχως. Αληθεια ειναι το hardware προβλημα? Οπως ειπα και πριν, μοιαζει. Κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με 100% σιγουρια εαν δεν το τεσταρεις. Μηπως φταιω εγω?Επειδη εκανα εκτυπωση 3 χαρτια για COD ranks...Επισης κατεβασα μια ταινια...Ειναι αυτο το προβλημα? Οχι. Και τι CD!??!?!?!Windows XP Proffesional?(Αυτο το CD οπου το εκανα εγω).Ή τα CD παιχνιδια!? Σ εχασα. Εαν αναφερεσαι στο live cd, σου ειπα και πριν πχ Ubuntu
rfc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Εκτος απο το αρχειο που χτυπαει, το error που σου βγαζει πιο ειναι? stop error 0x0000008e..... μηπως? Ξεκινα με hardware tests οπως σου ειπαν τα παιδια απο πανω πρωτα.
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παιζει ρολο δυστυχως. Ουτε αυτο παιζει ρολο δυστυχως. Οπως ειπα και πριν, μοιαζει. Κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με 100% σιγουρια εαν δεν το τεσταρεις. Οχι. Σ εχασα. Εαν αναφερεσαι στο live cd, σου ειπα και πριν πχ Ubuntu Δεν εχω τιποτα...Ουτε ubuntu..Μονο Windows xp CD
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω τιποτα...Ουτε ubuntu..Μονο Windows xp CD Kατεβασε το απο το link που σου εδωσα. Οταν τελειωσεις με τα hardware tests και αν βγεις 'καθαρος', ποσταρε αποτελεσματα για να σε βοηθησουμε. Καλη τυχη Gi0 Νοοοooop,ειμαι σιγουρος πως δεν θα τα βγαλω περα μονος
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Εκτος απο το αρχειο που χτυπαει, το error που σου βγαζει πιο ειναι? stop error 0x0000008e..... μηπως? Ξεκινα με hardware tests οπως σου ειπαν τα παιδια απο πανω πρωτα. Μου βγαζει αυτο:STOP Ox0000000008FC0X0000005,0xBF803B4B,0xF7535(90,0x000000000000000000) Win32k.sys - Adress BF803D4B Base At BF8000000000 DateStamp 4de797d3 Kατεβασε το απο το link που σου εδωσα. Οταν τελειωσεις με τα hardware tests και αν βγεις 'καθαρος', ποσταρε αποτελεσματα για να σε βοηθησουμε. Νοοοooop,ειμαι σιγουρος πως δεν θα τα βγαλω περα μονος Πως να κανω hardware tests?!
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πως να κανω hardware tests?! Παραδειγμα Και ενα search στο insomnia θα σου βγαλει ουκ ολιγα αποτελεσματα επι του θεματος.
Thekillergreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παραδειγμα Και ενα search στο insomnia θα σου βγαλει ουκ ολιγα αποτελεσματα επι του θεματος. Φορματ....?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Φορματ....? Οχι.Διαβασε αυτα που σου λεω. Προσπαθησα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.