Προς το περιεχόμενο

Αγορα gaming laptop

Pakot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να κανω παιδια. Πρεπει μεχρι σαββατο να βρω κατι να παραγγειλω γιατι μετα φευγω (λογω φοιτητικης ζωης) και πρεπει να εχω παρει το λαπτοπ.

Αν τα λαπτοπ που εχουμε στην ελλαδα δεν αξιζουν τοτε αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο απο εξω για να δω τι παιζει με τιμες και μεταφορικα. Το μονο που με ενδιαφερει πιο πολυ αν παρω λαπτοπ απο το εξωτερικο ειναι τα μεταφορικα και η εγγυηση.

Σε ποια χώρα,θα πας?

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν φευγω απο ελλαδα :P , απλα αλλαζω πολη και θα ηθελα να το εχω πριν φυγω.. Αν πηγαινα εξω δεν θα υπηρχε προβλημα, θα το επαιρνα απο εκει.

Δημοσ.

Πολλα για Clevo.Ειναι το ιδιο λαπτοπ με του πλαισιου παντως να ξερεις.Ανεξαρτητως τι εχει μεσα απο εξω θα φαινετε σαν λαπτοπ 2ετιας φτηνιαρικο.

Και τα φυσάς και διαλύονται. Καμιά φορά διαλύονται ακόμα και με ένα κοίταγμα!... Ελάτε βρε παιδιά. Χιλιάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν clevo και τα ευχαριστιούνται, ό,τι όνομα και αν φέρουν επάνω. Αντί να χαίρεστε που υπάρχει μια ακόμα επιλογή και όποιοι ενδιαφέρονται να πάνε να τα δούνε στον εγχώριο reseller, κάθεστε και αφορίζετε. Και αν σας ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, ρωτήστε την άποψη μελών του φόρουμ που το έχουν, σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε.

Δημοσ.

Και τα φυσάς και διαλύονται. Καμιά φορά διαλύονται ακόμα και με ένα κοίταγμα!... Ελάτε βρε παιδιά. Χιλιάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν clevo και τα ευχαριστιούνται, ό,τι όνομα και αν φέρουν επάνω. Αντί να χαίρεστε που υπάρχει μια ακόμα επιλογή και όποιοι ενδιαφέρονται να πάνε να τα δούνε στον εγχώριο reseller, κάθεστε και αφορίζετε. Και αν σας ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, ρωτήστε την άποψη μελών του φόρουμ που το έχουν, σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε.

Δεν ειμαι κατα των Clevo.Μαλιστα ειχα ενα στο παρελθον αλλα απεβιωσε νωρίς.Απλα η εμφανιση τους ειναι τραγική τουλάχιστον για λαπτοπ 1200+ ευρώ.Εγω χαιρομαι που καποιος φαιρνει στην Ελλαδα clevo.Αλλα αν ηθελαν να ειναι σωστοι ας εδιναν ολοι τις επιλογες customization σε λογικες τιμές που μονο εδω δεν υπαρχει και με στανταρ 2 η 3 χρονια που δινουν εξω στα clevo.Εχω φιλους που τα δικα τους αντεξαν 4+ χρονια αλλα και αλλους που στον 2ο χρονο τα επαιξαν κ ηθελαν σερβισ.Ειναι μια εναλακτικη στα alienware,asus και msi.Αν δεν εχει συγγενη στο εξωτερικο να παρει alienware εγω clevo του προτείνω.Αλλα οχι 1700 ευρω.Παιρνει M18X με τόσα.Το πολυ 1500.

Δημοσ.

Δεν ειμαι κατα των Clevo.Μαλιστα ειχα ενα στο παρελθον αλλα απεβιωσε νωρίς.Απλα η εμφανιση τους ειναι τραγική τουλάχιστον για λαπτοπ 1200+ ευρώ.Εγω χαιρομαι που καποιος φαιρνει στην Ελλαδα clevo.Αλλα αν ηθελαν να ειναι σωστοι ας εδιναν ολοι τις επιλογες customization σε λογικες τιμές που μονο εδω δεν υπαρχει και με στανταρ 2 η 3 χρονια που δινουν εξω στα clevo.Εχω φιλους που τα δικα τους αντεξαν 4+ χρονια αλλα και αλλους που στον 2ο χρονο τα επαιξαν κ ηθελαν σερβισ.Ειναι μια εναλακτικη στα alienware,asus και msi.Αν δεν εχει συγγενη στο εξωτερικο να παρει alienware εγω clevo του προτείνω.Αλλα οχι 1700 ευρω.Παιρνει M18X με τόσα.Το πολυ 1500.

Από £1700 θέλεις να πεις!

Δημοσ.

Από £1700 θέλεις να πεις!

Γινετε να το παρεις και 1700 αν ξερεις πως και αν εισαι αρκετα τυχερός.Έστω μπορει να παρει το Μ17Χ το οποιο ειναι 10 φορεσ καλυτερο απο clevo αν το παρεις καλη τιμη και κοιτας και την εμφανιση,backlit keyboard...

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω το alienware ομως.. Ενω το αλλο αν και λιγο απλο στην εμφανιση και βγαινει λιγακι ακριβο, μπορω να το παραγγειλω..

Συγγενη εχω στο εξωτερικο... Ειναι ο αδερφος μου στην σουηδια, αλλα δεν ασχολειται πολυ με υπολογιστες οσο αναφορα τα parts, οποτε δεν γνωριζω κανενα site για να κοιταξω.. Αν αυτο βοηθαει σε κατι.

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω το alienware ομως.. Ενω το αλλο αν και λιγο απλο στην εμφανιση και βγαινει λιγακι ακριβο, μπορω να το παραγγειλω..

Συγγενη εχω στο εξωτερικο... Ειναι ο αδερφος μου στην σουηδια, αλλα δεν ασχολειται πολυ με υπολογιστες οσο αναφορα τα parts, οποτε δεν γνωριζω κανενα site για να κοιταξω.. Αν αυτο βοηθαει σε κατι.

http://www.alienware.se/

Μπορεις αν βρεις τον αριθμο της Alienware για παραγγελιες στη Σουηδια να κοιταξεις πιο Alienware θες,να παρει τηλεφωνο να πει τα χαρακτηριστικα να διαπραγματευτει και αν ειναι καλη τιμη το πανε σε αυτον και αυτος το στελνει ελλαδα.Αλλιως mysn η πλαισιο μονοδρομος.Οχι πανω απο 1500 ομως.Δεν αξιζει

Δημοσ.

Ειναι πανακριβα πριν καν τα κανεις customize...

Το m17x ξεκιναει στα 1600 ευρω πριν πειραξεις τιποτα..

Εγω απο αγγλια πηρα το Μ17Χ με Full HD οθονη και 6990Μ 1520 ευρω...Αν το παζαρεψεις κατεβαινει η τιμη.....Αν δεν θες να μπλεξεις τοτε turbo-x η XMG

Δημοσ.

Γινετε να το παρεις και 1700 αν ξερεις πως και αν εισαι αρκετα τυχερός.Έστω μπορει να παρει το Μ17Χ το οποιο ειναι 10 φορεσ καλυτερο απο clevo αν το παρεις καλη τιμη και κοιτας και την εμφανιση,backlit keyboard...

Και να το παζαρέψει και να καταφέρεις να κερδίσεις 15%(αν τα καταφέρεις),θα δώσεις σίγουρα ένα ακόμη 100ρι για μεταφορικά + ότι θα είναι με ένα χρόνο εγγύηση!

Για το 17R3,θα συμφωνήσω, ότι μπορεί να το τρέξει λίγο,για να το πάρει μέχρι τα 1600ευρο(με 3χρονιά εγγύηση ή με ένα αλλά με πολύ καλύτερη κάρτα από την 460)!

Εγω απο αγγλια πηρα το Μ17Χ με Full HD οθονη και 6990Μ 1520 ευρω...Αν το παζαρεψεις κατεβαινει η τιμη.....Αν δεν θες να μπλεξεις τοτε turbo-x η XMG

Δε σε προλαβα! :-D

Δημοσ.

Basis

Alienware M17x Stealth Black redigera

Processor

Intel® Core™ i7 Processor 2630QM (2.00Ghz, 6MB, 4C) redigera

Microsoft-operativsystem

Äkta Windows® 7 Home Premium, 64-bitars, Svenskt redigera

Grafikkort

1.5GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX 560M redigera

Minne

8 192 MB 1333 MHz DDR3 SDRAM-minne med dubbla kanaler [2 x 4 096] redigera

Hårddisk

320 GB seriell ATA-hårddisk (7 200 v/min) redigera

LCD

44 cm(17,3-tums) WLED LCD-skärm i widescreenformat med full HD-upplösning (1 920 x 1 080) redigera

Optiska enheter

DVD+/-RW-enhet (läser och skriver till DVD och CD) redigera

Trådlösa nätverk

Killer™ Wireless-N 1103 - EUR redigera

Primärt batteri

9-cells primärt litiumjonbatteri redigera

Microsoft-programvara

Ingår inte redigera

Skydda din nya dator

Inget antivirus- och säkerhetsskydd redigera

Supporttjänster

1 års Nästa dag hårdvaru support inkluderat med din PC redigera

Olycksskadeskydd

Ingen olycksskadesupport redigera

Online Backup

Ingår inte

Με αυτα βγαινει 1700 ευρω...

Αν βαλω την raden βγαινει 1900.

Δημοσ.

Μεγάλο θέμα ανοίγεις, δε ξέρω στο πλαίσιο γιατί δε δίνουν περισσότερες δυνατότητες customization, να γίνουν δηλαδή sager, με βαρβάτη διαφήμιση, ίσως και αλλαγή του γελοίου ονόματος turbo-x. Είμαι βέβαιος πως θα είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σε ότι αφορά στο design, απλό στην εμφάνιση όπως γράφτηκε είναι αλλά δεν είναι κακό αυτό, δεν ενοχλεί με σχεδιαστικές υπερβολές, δε βγάζει μάτι σα λούνα παρκ και εν τέλει το λιτό στυλ του θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Γι' αυτό και δε θα διαβάσει κανείς ούτε διθυράμβους αλλά ούτε καταδικαστικά σχόλια για την εμφάνισή του. Επιτρέψτε μου να το προτιμώ από τα τελευταία alien στο θέμα του design.

Δημοσ.

Και να το παζαρέψει και να καταφέρεις να κερδίσεις 15%(αν τα καταφέρεις),θα δώσεις σίγουρα ένα ακόμη 100ρι για μεταφορικά + ότι θα είναι με ένα χρόνο εγγύηση!

Για το 17R3,θα συμφωνήσω, ότι μπορεί να το τρέξει λίγο,για να το πάρει μέχρι τα 1600ευρο(με 3χρονιά εγγύηση ή με ένα αλλά με πολύ καλύτερη κάρτα από την 460)!

Δε σε προλαβα! :-D

Χεχε.Οντως ειμαι γρηγορος...Χμμμ στην Σουηδια ειναι πιο ακριβο τοΜ17?Αγγλια ξεκινα απο 1380 κατι τετοιο.Αν και παλι με 10 η 15% εκπτωση βγαινει στα μετρα σου.Κανενα refurbished Μ17Χ-R2 απο ebay με Crossfire πως θα σου φαινοταν???Τωρα βεβαια δεν ξερώ την κατασταση των refurbished

@kirileman Βεβαια.Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη.Εμενα τα λαμπακια και bling bling μου αρεσουν της Alienware.Ενω το clevo με τπτ δεν το κανεις λαπτοπ 1200++ ευρώ.Πχ ενα ποιο φθηνο XPS αλουμινενιο με λιγοτερα χρηματα σου γεμιζει το ματι ποιο πολυ ασχετα αν το clevo στα σωθικα πεταει...

Δημοσ.

Θελω καινουργιο laptop... Τωρα να δινω λεφτα σε κατι που μπορει να μου χαλασει σε ενα χρονο ας το αφησω καλυτερα... Προτιμω να δωσω ενα 200αρι παραπανω για να παρω ενα καινουργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...