Προς το περιεχόμενο

Αγορα gaming laptop

Pakot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ρε συ extreme επεξεργαστή πάνω OCed στα 3.6 απλά για 2χ 6990 πρέπει να αγοράσω ένα δεύτερο τροφοδοτικό και να κάνω customia για να παίξουν παράλληλα, αντ' αυτού σκέφτομαι να φτιάξω ένα desktop τούμπανο όταν με το καλό κυκλοφορήσουν οι 3960X... τέσπα...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ρε συ extreme επεξεργαστή πάνω OCed στα 3.6 απλά για 2χ 6990 πρέπει να αγοράσω ένα δεύτερο τροφοδοτικό και να κάνω customia για να παίξουν παράλληλα, αντ' αυτού σκέφτομαι να φτιάξω ένα desktop τούμπανο όταν με το καλό κυκλοφορήσουν οι 3960X... τέσπα...

Go for it then!!!.Αν δεν εχεις αναγκη εστω και την περιορισμενη φορητοτητα των Μ17Χ :D .Αλλα ετσι κ αλλιως φανταζομαι αλλα 2 χρονια το alienware 8α παιζει σχεδον ολα στο high.Αν και ΟΙ SB-E θα ειναι τερατα επιδόσεων...

Δημοσ.

Αμα είχαμε όλοι γνωστους απο USA τότε τα μαγαζιά στην Ελλάδα θα βαρούσαν μύγες...

Αν σου στειλει γνωστος δεν εχει τελωνειο?

Δημοσ.

Αν σου στειλει γνωστος δεν εχει τελωνειο?

Παντού εχει.Ανεξαρτητου αποστολέα.Μπορεις να κανεις καποιες ενεργιες βεβαια για να σου βγει λιγοτερα αλλα εχει αλλα και σημαντικα ρισκα.Αν θες να το αποφυγεις παρε απο ευρώπη

Δημοσ.

Χωρις να το παιζω εξυπνος αλλα με 200 ευρω παραπάνω απο τη λύση που προτίνεις(turbo-x η clevo γενικα) πηρα το alienware m17x-r3 με την 6990Μ,+ το πολυ ωραιο design και quality που εχει η dell αντιθετα με το ασχημο γκρι πλαστικο της clevo.Αναβαθμισημο επισης.Ας κοιταξει στο ebay το παλικαρι να παρει καποιο Alienware r2 με crossfire η κανα r3 με 6970 γιατι με 560Μ και χωρις Full HD οθονη δεν πας πουθενα με υπερτιμολογημενα toshiba και asus.

Φιλικα

Και γω μαζί σου. Όταν λες +200€, πόσο ακριβώς εννοείς ότι σου βγήκε;

Δημοσ.

1520 μου πηγε η ταριφα.Τα 200 που μιλησα ηταν οταν το turbo-x ειχε 1300 με την 460Μ.Τωρα που εχει 1250 ειναι 270 παραπανω....Κριτηριο μου κυριως ηταν η εμφανιση που στο turbo-x ειναι ελλιπης καθως και backlit keyboard αλλα και η 6990Μ που ειναι απιστευτη για τα χρηματα της

Δημοσ.

1520 μου πηγε η ταριφα.Τα 200 που μιλησα ηταν οταν το turbo-x ειχε 1300 με την 460Μ.Τωρα που εχει 1250 ειναι 270 παραπανω....Κριτηριο μου κυριως ηταν η εμφανιση που στο turbo-x ειναι ελλιπης καθως και backlit keyboard αλλα και η 6990Μ που ειναι απιστευτη για τα χρηματα της

Ουσιαστικά με τα ίδια λεφτά (γιατί και γω έπρεπε να σκάσω + 300 για την κάρτα) πήρες πιο ποιοτικό μηχάνημα, backlit keyboard και μέτρια οθόνη. Η καγκουροεμφάνιση των τελευταίων alien με χαλάει λίγο. Καλό deal αλλά από πού και πόσο εύκολο είναι; Εγγύηση πανευρωπαϊκή;

Δημοσ.

Το λαπτοπ δεν το εχω στα χερια μου ακομη.Το παραγγελνεις μεσω Dell αγγλιας.Πρεπει να εχεις οπωσδηποτε συγγενη η γνωστο εκει περα και να πληρωσεις μεσω πιστωτικής.Μεσω ενός γνωστου representative της Dell που μου το εδωσε ενα παιδι σε αλλο ξένο forum πηρα μια καλή εκπτωση αλλα η παραγγελια γινετε τηλεφωνικα μονο.Το λαπτοπ τωρα μου το έστειλε η ξαδερφη μου ελλαδα.Το περιμένω και μπορει να κανω και ενα review.Το κολλημα ειναι οτι πρεπει να εισαι και λιγο κολόφαρδος για να παρεις μια καλη εκπτωση αλλα σιγουρα αξιζει.Αν δεν σου φτανει η εγγυηση την επεκτεινεις αλλα λιγακι τσουχτερα.Η εμφάνιση τους μου αρέσει αν και λιγο flashy.Κατεφυγα εκει γιατι δεν μπορεις να κανεις σοβαρο gaming με 560Μ.Το ιδιο λαπτοπ στην ελλαδα μου ειπαν οτι κανει 2200.

Δημοσ.

Παιδια για το alienware που συζητατε, δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω 2200 που κανει. Αν και εχω δει και το αλλο στα 1800 δεν ξερω αν αξιζει τοσο, γιατι πιστευω οτι ειναι λιγο overpriced για αυτα που εχει πανω

Δημοσ.

Μοναδικη λυση της προκοπής ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850-II.htm .Αγορασε μια επεκταση και ελπιζω να μην χρειαστεις για σερβισ.Αν και για turbo-x δεν ακουγονται τα καλυτερα.Βεβαια εδω μεσα θα σου πουν οτι δεν αξιζει αλλα απο το οverpriced toshiba και asus ειναι καλυτερο.Για εμενα κοιτα να παρεις κανα alienware apo ebay

Δημοσ.

Απο το mysn.de που προτεινε καποιος εκανα customize ενα laptop.

XMG P701 PRO Gaming Notebook 43,9cm (17.3")

• 43,9cm (17.3") Full-HD Glare (1920*1080) mit LED - Backlight

• AMD Radeon HD 6990M 2048 MB GDDR5

• Intel Core i7-2630QM - 2,00 - 2,90GHz 6MB

• 8GB (2x4096) SO-DIMM DDR3 RAM 1333MHz

• 500GB SATA-II 7200U/Min Seagate Momentus 7200.4 (ST9500420AS)

• Blu-ray Combo (Blu-ray Lesen / DVD Multinorm) -ohne Softw.

• Intel Centrino Advanced-N 6230 (inkl. Bluetooth)

• Basis-Garantie: 24M. Pickup&Return | 6M. Sofort-Reparatur -DE

• Microsoft Windows 7 Home Premium 64Bit DSP DVD englisch

• Microsoft Office 2010 Starter (nur bei Bestellung und Vorinstallation von Windows 7)

• Keyboard UK English

1

1.708,00 €

1.708,00 €

Εκανα και εκεινο με τις 18.4 ιντσες, αλλα το θεμα ειναι οτι βγαινουν ακριβα επειδη δεν διαθετουν λογισμικο και πληρωνεις αλλα 100 ευρω.

Εκεινο μου βγαινει στα 1800 με διαφορα αντι για AMD raden 6990, μια dual NVIDIA 560M.

Τωρα για το ebay και το amazon μου εχουν πει οτι υπαρχουν καλες τιμες... Το θεμα ειναι η εγγυηση, η μεταφορα κλπ... Για αυτο ψαχνω γυρω γυρω, και αφηνω εξωτερικο προς το τελος..

Δημοσ.

Απο το mysn.de που προτεινε καποιος εκανα customize ενα laptop.

XMG P701 PRO Gaming Notebook 43,9cm (17.3")

• 43,9cm (17.3") Full-HD Glare (1920*1080) mit LED - Backlight

• AMD Radeon HD 6990M 2048 MB GDDR5

• Intel Core i7-2630QM - 2,00 - 2,90GHz 6MB

• 8GB (2x4096) SO-DIMM DDR3 RAM 1333MHz

• 500GB SATA-II 7200U/Min Seagate Momentus 7200.4 (ST9500420AS)

• Blu-ray Combo (Blu-ray Lesen / DVD Multinorm) -ohne Softw.

• Intel Centrino Advanced-N 6230 (inkl. Bluetooth)

• Basis-Garantie: 24M. Pickup&Return | 6M. Sofort-Reparatur -DE

• Microsoft Windows 7 Home Premium 64Bit DSP DVD englisch

• Microsoft Office 2010 Starter (nur bei Bestellung und Vorinstallation von Windows 7)

• Keyboard UK English

1

1.708,00 €

1.708,00 €

Εκανα και εκεινο με τις 18.4 ιντσες, αλλα το θεμα ειναι οτι βγαινουν ακριβα επειδη δεν διαθετουν λογισμικο και πληρωνεις αλλα 100 ευρω.

Εκεινο μου βγαινει στα 1800 με διαφορα αντι για AMD raden 6990, μια dual NVIDIA 560M.

Τωρα για το ebay και το amazon μου εχουν πει οτι υπαρχουν καλες τιμες... Το θεμα ειναι η εγγυηση, η μεταφορα κλπ... Για αυτο ψαχνω γυρω γυρω, και αφηνω εξωτερικο προς το τελος..

Πολλα για Clevo.Ειναι το ιδιο λαπτοπ με του πλαισιου παντως να ξερεις.Ανεξαρτητως τι εχει μεσα απο εξω θα φαινετε σαν λαπτοπ 2ετιας φτηνιαρικο.Εγω δεν το προτεινω.Κοιτα κανενα MSI ισως μεσω byserv.com h alienware.

Δημοσ.

Τα αλλα ομως απο αμερικη δεν θα εχουν πολλα εξοδα για να ερθουν? Αυτος ειναι ο λογος που τα εχω αφησει και βλεπω ελλαδα και λιγο ευρωπη απο οτι μου εχουν δειξει τα παιδια εδω..

Δημοσ.

Και πάλι έχει να κάνει με την ανάλυση που θες να τρέξεις το παιχνίδι, πχ άμα θες να έχεις dual monitor ή αν έχεις καμιά Dell U3011 τότε πας για τα 3GB

Μ'αλλων για μια 40αρα samsung 3DTV(D8000)!

H περισσότερη μνήμη πάει για πιο ψηλές αναλύσεις από fullhd και όχι τόσο αν είναι 2d ή 3d mode?

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να κανω παιδια. Πρεπει μεχρι σαββατο να βρω κατι να παραγγειλω γιατι μετα φευγω (λογω φοιτητικης ζωης) και πρεπει να εχω παρει το λαπτοπ.

Αν τα λαπτοπ που εχουμε στην ελλαδα δεν αξιζουν τοτε αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο απο εξω για να δω τι παιζει με τιμες και μεταφορικα. Το μονο που με ενδιαφερει πιο πολυ αν παρω λαπτοπ απο το εξωτερικο ειναι τα μεταφορικα και η εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...