Pakot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το toshiba το εχω προτεινει εγω πιο πανω και περιμενα αποψεις. To asus το προτεινε ενα αλλο παιδι.
modechristo_13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ!!(μια απορια που εχω πολυ καιρο) μια απλη ερωτηση ο Intel Core i7-2630QM (2 GHz, 6 MB L3 cache) με ποιον desktop cpu θα μπορουσαμε να τον αντιστοιχησουμε? σε δυνατοτητες εννοω!! ευχαριστω....
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το toshiba το εχω προτεινει εγω πιο πανω και περιμενα αποψεις. To asus το προτεινε ενα αλλο παιδι. Και τα δυο που πρότεινα, έχουν ξανά προταθεί, απλά τα επισημάνω κ εγώ ότι είναι οι καλύτερες επιλογές που έχει σ'αυτα τα λεφτά!Αν δε θες να πας σε turbo-x! Εγώ θα διάλεγα το toshiba, γιατί είναι 17αρι, έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και έχει καλύτερο σέρβις!Η οθόνη θα προτιμούσα να ήταν fullhd, αλλά στο μέγεθος των 17" η διαφορά στις αναλύσεις,με την 1600χ900, δε γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή(εγώ τουλάχιστον δε καταλαβαίνω τη διαφορά)! παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ!!(μια απορια που εχω πολυ καιρο) μια απλη ερωτηση ο Intel Core i7-2630QM (2 GHz, 6 MB L3 cache) με ποιον desktop cpu θα μπορουσαμε να τον αντιστοιχησουμε? σε δυνατοτητες εννοω!! ευχαριστω.... http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
Pakot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θα τα κρατησω τα δυο υποψιν γιατι εχω περιθωριο μεχρι το τελος της βδομαδας για παραγγελια. Απο εκει και περα αν δεν βρεθει κατι θα σας δειξω το laptop απο αμερικη που εχω βρει για να δουμε αν αξιζει η αν γνωριζετε καποιο site στην ευρωπη ετσι ωστε το laptop να αξιζει τα λεφτα του.
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το βρεις στην Ευρώπη αυτό-Dell Alienware M17xR3 με λίγη καλύτερη τιμή, είναι ότι καλύτερο για το σκοπό που θες!
Pakot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξερω και εγω τα κοιτουσα μεχρι που εμαθα οτι δεν μπορεις να τα παραγγειλεις στην ελλαδα, και τα μαγαζια που τα εχουν τα πουλανε πανακριβα.
brieboy9 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί δεν κοιτάς και από mysn.de αφού είσαι διατεθειμένος να το πάρεις από έξω; Μπορεί να σου ρχεται πιο οικονομικά και δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα παράπονα.
Pakot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θα το κοιταξω και αυτο! Θελω να δω αρκετα πριν αποφασισω.
stamatisx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σταμάτη,να σε ρωτήσω κάτι άσχετο,αν ξέρεις φυσικά? Για 3dgame σε μια κάρτα όπως η gtx580(desktop),θα παίξει ρόλο,αν είναι 1,5gb ή 3gb? Και πάλι έχει να κάνει με την ανάλυση που θες να τρέξεις το παιχνίδι, πχ άμα θες να έχεις dual monitor ή αν έχεις καμιά Dell U3011 τότε πας για τα 3GB
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το βρεις στην Ευρώπη αυτό-Dell Alienware M17xR3 με λίγη καλύτερη τιμή, είναι ότι καλύτερο για το σκοπό που θες! Τσάμπα πράμα. Η λύση υπάρχει στα λεφτά που θέλει ο φίλος αλλά ξέρω ότι θα βγουν τα κοράκια και θα αρχίσουν να κράζουν οπότε πάσο. Και του χρόνου εδώ θα είμαι πάντως να γράφω τα ίδια με καμιά ati 7000 πάνω στη μπαγκατέλα μου και του παραχρόνου τα ίδια και πάει λέγοντας.
raxanas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τσάμπα πράμα. Η λύση υπάρχει στα λεφτά που θέλει ο φίλος αλλά ξέρω ότι θα βγουν τα κοράκια και θα αρχίσουν να κράζουν οπότε πάσο. Και του χρόνου εδώ θα είμαι πάντως να γράφω τα ίδια με καμιά ati 7000 πάνω στη μπαγκατέλα μου και του παραχρόνου τα ίδια και πάει λέγοντας. Χωρις να το παιζω εξυπνος αλλα με 200 ευρω παραπάνω απο τη λύση που προτίνεις(turbo-x η clevo γενικα) πηρα το alienware m17x-r3 με την 6990Μ,+ το πολυ ωραιο design και quality που εχει η dell αντιθετα με το ασχημο γκρι πλαστικο της clevo.Αναβαθμισημο επισης.Ας κοιταξει στο ebay το παλικαρι να παρει καποιο Alienware r2 με crossfire η κανα r3 με 6970 γιατι με 560Μ και χωρις Full HD οθονη δεν πας πουθενα με υπερτιμολογημενα toshiba και asus. Φιλικα
Giorgos09 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρις να το παιζω εξυπνος αλλα με 200 ευρω παραπάνω απο τη λύση που προτίνεις(turbo-x η clevo γενικα) πηρα το alienware m17x-r3 με την 6990Μ,+ το πολυ ωραιο design και quality που εχει η dell αντιθετα με το ασχημο γκρι πλαστικο της clevo.Αναβαθμισημο επισης.Ας κοιταξει στο ebay το παλικαρι να παρει καποιο Alienware r2 με crossfire η κανα r3 με 6970 γιατι με 560Μ και χωρις Full HD οθονη δεν πας πουθενα με υπερτιμολογημενα toshiba και asus. Φιλικα Ωραια ολα αυτα αλλα ειπαμε... Υπαρχουν και οι τελωνες
sougiasdj Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα είχαμε όλοι γνωστους απο USA τότε τα μαγαζιά στην Ελλάδα θα βαρούσαν μύγες...
raxanas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Απο αγγλια το πηρα τοσο με τηλεφονικη παραγγελια και 15% εκπτωση αμα πετυχεις σε καλο εκπρωσοπο.Το r2 μην το πουλας με τπτ.Φοβερη οθονη,ριξε εναν extreme cpu και 2 6970 η 6990 και δεν θες τπτ αλλο.Εκτος αν πας σε κατι πολυ πιο portable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.