Προς το περιεχόμενο

Μια γεύση από fiber to the Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γεύση από fiber to the Home στην Σουηδία!!

post-74154-0-07307200-1315996125_thumb.jpg

10,1 ΜΒ/s σε κανονικο download!!

Αντε με το καλό και στην Ελλαδίτσα!! :P

Δημοσ.

[ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ on]

Αφού οι πωλητές της HOL, όταν σου χτυπάνε το κουδούνι, λένε οτι πλεον παρέχουν σύνδεση με οπτική ίνα. Ψέματα λένε;

[/ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ off]

Δημοσ.

Μας έφτιαξες την μέρα μακάρι να δούμε κατι τέτοιο κάποτε αν και ακόμα περιμένουμε την τρομερή τεχνολογία του vdsl :)

offtopic : Στοκχόλμη που ειχα πάει για 1 μήνα και γενικότα σκανδιναβία απο τα αγαπημένα μου μέρη

Δημοσ.

Μας έφτιαξες την μέρα μακάρι να δούμε κατι τέτοιο κάποτε αν και ακόμα περιμένουμε την τρομερή τεχνολογία του vdsl :)

offtopic : Στοκχόλμη που ειχα πάει για 1 μήνα και γενικότα σκανδιναβία απο τα αγαπημένα μου μέρη

Καλά είναι αρκεί να μην υπήρχε το τρίμηνο του χειμώνα μέ τους -30 σε μόνιμη βαση! :-P

android.png

Δημοσ.

Όταν θεωρούν μη ανταγωνιστικό το vDSL και το μπλοκάρουν συνεχώς, δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό.

o/c time :devil:

Hahaha, έτσι! :-D

Δημοσ.

και στην ελλαδα δινουμ.εχεις τα λεφτα?με κανα 3000 ευρω σου δινουν 50 Mbit up 50 mbit down/σου φτανει?

τσου φτηνό είναι :P

Δημοσ.

Χαχα καλα τι περιμενες και εσυ να έχω κατι τετοιο μεσα στο σπιτι?? εγω προσβαση έχω μονο στον converter και στο ip tv box!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...