Προς το περιεχόμενο

προβλημα με PC

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι τετοια εκανε η δικια μου καρτα(η παλια) τελικα σταματηησε για κανα 3 μηνο (πριν το εκανε οποτε τις κατεβαινε..) τελικα την εκαψα σε game ...

Δημοσ.

dimitri βάζω στοίχημα ότι είναι κακή επαφή... Κάνε τα παραπάνω που σου είπα...

OK να ρωτησω κατι ενας υπολογιστης κατα μεσω ορο ποσο δειαρκια ζωης εχει με συνεχεις χρηση αλλα οχι σε 24 ωρες το 24 ωρο ;

Δημοσ.

OK να ρωτησω κατι ενας υπολογιστης κατα μεσω ορο ποσο δειαρκια ζωης εχει με συνεχεις χρηση αλλα οχι σε 24 ωρες το 24 ωρο ;

Εξαρτάται από τα parts, την ΔΕΗ, το το το το...

Γενική ερώτηση οπότε γενική απάντηση... :rolleyes:

Δημοσ.

Εξαρτάται από τα parts, την ΔΕΗ, το το το το...

Γενική ερώτηση οπότε γενική απάντηση... :rolleyes:

δεν ειναι γενικη απαντηση αλλα αοριστη γιατι γενικη θα μπορει να ηταν 4-7 χρονια πουχου

Δημοσ.

δεν ειναι γενικη απαντηση αλλα αοριστη γιατι γενικη θα μπορει να ηταν 4-7 χρονια πουχου

βρε συ έχω το πρώτο μου pc ακόμα... Μου το είχε πάρει ο πατέρας μου όταν ήμουν 5 χρόνων. Ζει ακόμα, λειτουργεί αλλά δε το λες μάχιμο. Οπως επίσης κανένας δε μπορεί να σου πει έχει χρόνο ζωής 4 χρόνια ένα pc στα χερια κάποιου που δεν προσέχει ή στα χέρια κάποιου με μεγάλες απαιτήσεις σε hardware.

Ο χρόνος ζωής λοιπόν, είναι και το να λειτουργεί αλλά και το να σε εξυπηρετεί σε αυτό που θες να κάνεις. Αρα είναι γενική η ερώτηση όπως και η απάντηση...

Δημοσ.

βρε συ έχω το πρώτο μου pc ακόμα... Μου το είχε πάρει ο πατέρας μου όταν ήμουν 5 χρόνων. Ζει ακόμα, λειτουργεί αλλά δε το λες μάχιμο. Οπως επίσης κανένας δε μπορεί να σου πει έχει χρόνο ζωής 4 χρόνια ένα pc στα χερια κάποιου που δεν προσέχει ή στα χέρια κάποιου με μεγάλες απαιτήσεις σε hardware.

Ο χρόνος ζωής λοιπόν, είναι και το να λειτουργεί αλλά και το να σε εξυπηρετεί σε αυτό που θες να κάνεις. Αρα είναι γενική η ερώτηση όπως και η απάντηση...

:confused: Τι Η/Υ σου πίρε δηλαδή αν επιτρέπεται;;Μην μου πεις ξενέρα 8086 όταν τότε υπήρχαν ωραίες εναλλακτικές.

Δημοσ.

Eναν Hyundai περικαλώ... Ναι ναι δε μου πήρε αμάξι αλλά Pc :P

Κλασικό κουτί με οριζόντιο case, οθόνη με πράσινη και μαύρη αντίθεση (αργότερα πήρα και την πρώτη μου ασπρόμαυρη)

Βέβαια η Mobo του με άφησε μετά από 6 μήνες, αλλά δε βαριέσαι βρήκαμε άλλη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...