Προς το περιεχόμενο

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην νέα εγραφή που πρέπει να γίνει για τους δημόσιους υπαλλήλους

Μπαίνω εδω https://apografi.gov.gr/ap βάζω το ΑΦΜ gια username και για password τον κλειδάριθμο που μου έδωσε η εφορία.

Ομως ο κλειδάριθμος αυτός είναι τεράστιος και δεν χωράει καν στην φόρμα

Σημείωση:Διαθέτω TAXISnet

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει να βάλω τον αρ ειδοποιήσης του εκαθαριστικού του 2010(όπως λέει) και δεν μπαίνει ούτε με αυτόν...Είναι ένας τριψήφιος αριθμός

Δημοσ.

Username και password γράφεις αυτό που έχεις έβαλες όταν έφτιαξες τον λογαριασμό, με τον κλειδάριθμο απλά ενεργοποιείς τον λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Πιον λογαριασμό φίλε;;

Αν μπορείς γίνε περισσότερο αναλυτικός μιας και δεν ρωτάω για μένα και δεν ξέρω και πολλά για το συγκεκριμένο θέμα

Εβαλα username το AΦΜ kαι password τον κωδικό της προηγούμενης απογραφής αλλά τίποτα...

Δημοσ.

Αμα εχεις username και password για το TAXIS πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιησεις αυτα. Το ΑΦΜ και Αρ. Ειδοποιησης Εκκαθαριστικου ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ απο τη στιγμη που αποκτησεις TAXIS.

Εχω ακουσει και αλλους να μου λενε για κλειδαριθμο αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοουν καθως δεν εχω εγω. Οσοι εχουν TAXIS και εχουν φτιαξει automatically generated usernames & passwords εχουν ολα μια αλλοκοτη μορφη τυπου WW456327U5346 (τα usernames) αλλα τοσο αυτα οσο και οι κωδικοι δεν ειναι τεραστια και μπαινουν ανετα στη φορμα.

Δημοσ.

Ναι αλλά ΤΑΧΙS το εφτιαξε ο λογιστής και δεν ξέρω που θα βρω τους κωδικούς...Τώρα πάντως κατάλαβα ακριβώς τι θέλει...

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ναι αλλά ΤΑΧΙS το εφτιαξε ο λογιστής και δεν ξέρω που θα βρω τους κωδικούς...Τώρα πάντως κατάλαβα ακριβώς τι θέλει...

Ευχαριστώ πολύ

μα το είπες μόνος σου, το TAXIS το έφτιαξε ο λογιστής, από αυτόν θα πάρεις τους κωδικούς, προφανώς έκανε όλη την δουλειά για σένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...