Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πιστευώ θα την αντέξει αλλά και πάλι βογκώντας.
stm00192 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου πω TS εσύ δεν είσια που είχε πρόβλημα το ανεμηστήρι και προσπαθώντας να τα καθαρίσεις το έσπασες?? Λοιπον αν είσαι εσύ όπως είπαμε ΚΑΙ την αλλη φορά... με το τροφοδοτικό που κουβαλας ΔΕΝ μπορεις να βάλεις σοβαρή καρτα στο pc σου.. Απο εκεί και πέρα οτιδήποτε του βάλεις που να κοστίζει κατω απο 40Ε απλα για να είναι λειτουργικο το pc μια χαρά θα είναι!! Απλά μην περιμένεις να παίζεις παιχνιδια!! Δεν υπαρχει η παραμικρή περίπτωση!! Εκτος και αν μιλαμε για τιτλους 5ετιας και βαλε!!
shawnm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ναι εγω ειμαι. και ευχαριστω φενεται θα πρεπει να βαλω καλυτερο τροφοδοτικο Να σου πω TS εσύ δεν είσια που είχε πρόβλημα το ανεμηστήρι και προσπαθώντας να τα καθαρίσεις το έσπασες?? Λοιπον αν είσαι εσύ όπως είπαμε ΚΑΙ την αλλη φορά... με το τροφοδοτικό που κουβαλας ΔΕΝ μπορεις να βάλεις σοβαρή καρτα στο pc σου.. Απο εκεί και πέρα οτιδήποτε του βάλεις που να κοστίζει κατω απο 40Ε απλα για να είναι λειτουργικο το pc μια χαρά θα είναι!! Απλά μην περιμένεις να παίζεις παιχνιδια!! Δεν υπαρχει η παραμικρή περίπτωση!! Εκτος και αν μιλαμε για τιτλους 5ετιας και βαλε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.