Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων με τροφοδοτικο 280 watt

shawnm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για gaming το θελω πιο πολυ

Με την καμια nvidia σε τροφοδοτικο 280watt και μαλλον Noname Οπως φανταζομαι. Απο τι αλλο αποτελιτε το pc σου?Ποια θα εινια η χρηση?

Δημοσ.

Gaming σε αυτα τα λευτα και 280watt ξεχνα το.

Αν μπορεις να παρεις αυτα ειναι τζετ Link Link

Και το τροφοδοτικο παλι μικρο ειναι αλλα μετα πρναει το 100αρι. Πες τι εχει αλλο το Pc να δουμε αν θα σηκωσει το τροφοδοτικο

Δημοσ.

δεν θελω να μπω στην διαδικασια να αλλαξω το τροφοδοτικο μου και δεν εχω την δυνατοτητα να ξοδεψω παραπανω χρηματα για καρτα γραφικων :(

Gaming σε αυτα τα λευτα και 280watt ξεχνα το.

Αν μπορεις να παρεις αυτα ειναι τζετ Link Link

Και το τροφοδοτικο παλι μικρο ειναι αλλα μετα πρναει το 100αρι. Πες τι εχει αλλο το Pc να δουμε αν θα σηκωσει το τροφοδοτικο

Δημοσ.

δεν θελω να μπω στην διαδικασια να αλλαξω το τροφοδοτικο μου και δεν εχω την δυνατοτητα να ξοδεψω παραπανω χρηματα για καρτα γραφικων :(

Μπορείς να πας σε κάποια 4550 της AMD η οποία παίζει σε τροφοδοτικό 300watt noname, άρα σχεδόν σίγουρα θα παίξει και σε 280Watt.

Επίσης, μπορείς να πας σε κάποια 5450 η οποία έχει σχεδόν την ίδια κατανάλωση με τη 4550.

Μέχρι εκεί όμως...

Μπορείς να πας σε κάποια 4550 της AMD η οποία παίζει σε τροφοδοτικό 300watt noname, άρα σχεδόν σίγουρα θα παίξει και σε 280Watt.

Επίσης, μπορείς να πας σε κάποια 5450 η οποία έχει σχεδόν την ίδια κατανάλωση με τη 4550.

Μέχρι εκεί όμως...

Κάνω edit το ποστ.

Είναι καλύτερα να πας σε 4550 καθώς είναι ελάχιστα πιο γρήγορη από την 5450 και επιπλέον είναι λίγο πιο φθηνή.

Εξάλλου δε θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την υποστήριξη dx11 στην 5450 λόγω του ότι είναι πολύ αδύναμη έτσι ή αλλιώς.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω

Μέχρι εκεί όμως...

Κάνω edit το ποστ.

Είναι καλύτερα να πας σε 4550 καθώς είναι ελάχιστα πιο γρήγορη από την 5450 και επιπλέον είναι λίγο πιο φθηνή.

Εξάλλου δε θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την υποστήριξη dx11 στην 5450 λόγω του ότι είναι πολύ αδύναμη έτσι ή αλλιώς.

Δημοσ.

shawnm αν το τροφοδοτικό σου δημιουργήσει πρόβλημα με την gt520 ,τότε θα έχει πρόβλημα με οποιαδήποτε κάρτα.

Δημοσ.

δεν θα την αγορασω αμα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει προβλημα...

shawnm αν το τροφοδοτικό σου δημιουργήσει πρόβλημα με την gt520 ,τότε θα έχει πρόβλημα με οποιαδήποτε κάρτα.

Δημοσ.

δεν θα την αγορασω αμα δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει προβλημα...

Τότε πες μας αναλυτικά από τι αποτελείτε το pc σου.

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δεν εχω καρτα...μου εχει σπασει...δεν θα αναφερθω στο πως και γιατι αλλα απλα θελω μια καινουργια

Kαι γιατί θέλεις να αλλάξεις την κάρτα που ήδη έχεις(gt 220) με μια περίπου ίδιων δυνατοτήτων;

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δεν εχω καρτα...μου εχει σπασει...δεν θα αναφερθω στο πως και γιατι αλλα απλα θελω μια καινουργια

\

Δεν μ'ενδιαφέρει αδερφέ τι συμβαίνει στο σπίτι σου,εγώ απλώς να σε βοηθήσω θέλω με το θέμα σου και τίποτα άλλο.

Εν πάσει περιπτώσει μπορείς να βάλεις την gt 520 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσο αφορά την τροφοδοσία.

Αυτά από μένα,ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Δηλαδη να την αγορασω η τσαμπα τα λεφτα

\

Δεν μ'ενδιαφέρει αδερφέ τι συμβαίνει στο σπίτι σου,εγώ απλώς να σε βοηθήσω θέλω με το θέμα σου και τίποτα άλλο.

Εν πάσει περιπτώσει μπορείς να βάλεις την gt 520 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσο αφορά την τροφοδοσία.

Αυτά από μένα,ελπίζω να σε βοήθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...