Black Demis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το start menu μπορείς να το εμφανίσεις με τον εξής τρόπο: Πας εδώ με regedit: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer Και αλλάζεις το RPEnabled απο 1 σε 0. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις σε old style. αυτό ενοω και εγώ δεν αλλάζει μόνο το start menu αν δεις όλο το περιβάλλον γυρνάει σε style win 7 ούτε ribbons ούτε νέος task manager ούτε τπτ απολύτως... δοκίμασε να δεις.....
mike^^ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό θέλω να κάνω, ένα δεύτερο partition στον δίσκο και clean install. Dual boot με windows 7. Θα παίξει σωστά; Εάν το έκανε κανείς ας μας πεί. Εγω ειχα dual boot win 7 και vista(που ειχαν ξεχαστει στο 2 partition)Eσβησα τα vista περασα τα 8 και δουλεψαν μια χαρα.Το μονο που επρεπε να κανω ηταν να ρυθμισω το boot για να μου βγαζει και τις 2 επιλογες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον, πολυ μπλα μπλα για το MetroUI βλέπω εδώ. Ως τελικός χρήστης ποσώς με ενδιαφέρει απο που εμπνεύστηκε το UI η MS, ή αν είναι αντιγραφή απο καπου το συγκεκριμένο samsung tablet και τα λοιπά. Στα win8 τώρα, προφανώς και το MetroUI δεν ειναι μονόδρομος οπότε σταματίστε το ξεμάλλιασμα επ' αυτου. Πολύς ντόρος έγινε για τους χρόνους εκκίνησης οι οποίοι και καλά μειώθηκαν δραματικά ακόμη και σε μη SSD σκληρούς δίσκους. Εγώ απο τη δική μου εμπειρία λέω οτι είναι σαφώς ποιο αργή η εκκίνιση συγκριτικά με τα win7 στο σύστημά μου. Δοκίμασα την εγκατάστασή τους και σε συστοιχία RAID-0 αλλά και πάλι ήταν ποιο αργή η εκκίνηση τους σε σχεση με τα win7. Φυσικά και δεν μπορω να βγάλω συμπέρασμα για το λειτουργικό απο αυτη την έκδοση, δεν είναι καν σε BETA φάση, και δεν νομίζω να έχουνε, περάσει όλες τις βελτιώσεις ακόμη ως πρός αυτό. Για tablet είναι πραγματικά ότι καλυτερο πιστεύω γιατι πολύ απλα είναι windows (ο νοών νοήτω)(+MetroUI). Στο macbook που έχω (2009 [email protected] 4gb ram) η DP των Win8 μπουτάρει στο 1/3 του χρόνου των windows 7!
kurkosdr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αυτό ενοω και εγώ δεν αλλάζει μόνο το start menu αν δεις όλο το περιβάλλον γυρνάει σε style win 7 ούτε ribbons ούτε νέος task manager ούτε τπτ απολύτως... δοκίμασε να δεις..... Αυτο ειναι το fail κατ εμε. Θες native apps στο tablet σου (3D games, καναν ελαφρυ photo editor); Μπες στο κλασσικο (μη finger friendly) περιβαλλον!
pigeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το fail κατ εμε. Θες native apps στο tablet σου (3D games, καναν ελαφρυ photo editor); Μπες στο κλασσικο (μη finger friendly) περιβαλλον! Το "metroUI" δεν είναι εφαρμογούλα media center, είναι ολόκληρο platform εφαρμογών. Στην παρουσίαση υπήρχε ενα slide που έδειχνε τους 2 διαφορετικούς τρόπους για native εφαρμογές, είτε μέσω C#/C++/VB και .NET είτε μέσω του νέου API (WinRT) που συνδέει την καινουργια πλατφόρμα. Ουσιαστικά το WinRT πρόκειται για μετεξέλιξη του Windows Presentation Foundation (WPF) που είχαμε απο τα vista. Τελος πάντων, τα Win8 θα υποστηρίζουν και κλασικές εφαρμογές WinForms αλλά και XAML που προφανώς θα πέφτουν πάνω στο καινούργιο metroUI. Δεν τίθεται θέμα ποιος τρόπος είναι πιο ...native γιατι είναι και οι δύο, αν θες τη γνώμη μου πιο έξυπνη και αποδοτική είναι η νέα μέθοδος που θα πατάει πάνω σε Direct2D Σχετικά με το WinRT: http://www.i-programmer.info/news/126-os/3055-winrt-the-new-windows.html
tonyk_x Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 :lol: :lol: :lol: Γιατί γελάς? Και μένα μου θυμίζει αρκετά Gnome 3 το UI των Win 8. Και δεν το βρίσκω και παράλογο καθώς και οι δύο προσπάθειες (Gnome 3 - Metro UI) προσπαθούν να εισάγουν την τεχνολογία αφής στο Desktop. Θυμάμαι όταν πρωτοδοκίμασε το Gnome 3 η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι προσανατολισμένο για Touch. Είναι η πρώτη φορά πάντως που βλέπω κάτι φρέσκο χειριστικά στο UI από την MS. Οι προηγούμενες προσπάθειες ήταν καθαρά εικαστικές ... Όσο και να το κράζουν πολλοί πιστεύω ότι το εγχείρημα θα είναι επιτυχημένο για τους εξής λόγους. 1. Παντρεύει επιτυχημένα δύο διαφορετικά Interface σε μία συσκευασία, με εύκολη και το κυριότερο ταχύτατη εναλλαγή μεταξύ τους (τουλάχιστον έτσι δείχνει για την ώρα). 2. Μελλοντικά θα δίνει την δυνατότατη στους τελικούς χρήστες για ένα κοινό τρόπο χειρισμό των συσκευών τους άσχετα αν αυτή είναι κινητό, tablet, παιχνιδομηχανή, σταθερός ή φορητός υπολογιστής η αν χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική x86 ή ARM. 3. Είναι Windows με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη Marketing και οικειότητας του καταναλωτή με το προϊόν. 4. Διατηρεί συμβατότητα εφαρμογών και συσκευών με τα windows 7 προσθέτοντας εφαρμογές από τα WM7. 5. Επιτέλους προσθέτει ένα αποθετήριο εφαρμογών , για εύκολη, γρήγορη και το κυριότερο ασφαλή προσθήκη εφαρμογών στο σύστημα. Αυτό που λείπει πάντως για μία ακόμα φορά είναι ένα νέο σύγχρονο FS. Ίσως όμως η MS να κάνει την έκπληξη μέχρι την τελική μορφή του προϊόντος και σε αυτό.
jstark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν τα dev tools μετά την εγκατάσταση των 32bit ?
orotoi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν τα dev tools μετά την εγκατάσταση των 32bit ? Απο το MSDN: Currently, the developer tools are available only on the "Windows Developer Preview with developer tools English, 64-bit (x64)" image. They are not available separately at this time. If you go to http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/default.aspx, you will see a new subscriber download named "Windows Developer Preview SDK/WDK (x86 and x64) - (English)", but this is just the SDK and WDK; it doesn't contain the previews of Visual Studio Express or Blend that are part of the developer tools image. So, while these will install on the "Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)" image they are not the same thing as the developers tools image. Υπάρχει το sdk και έχω την εντύπωση οτι και το VS 11 Θα μπορεί να εγκατασταθεί σε 32bit αλλά μόνο για desktop apps. Για metro apps χρειάζονται κάποια πράγματα που είναι μόνο στο 64αρι image.
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για να δούμε και το τι λένε οι περιβόητες αγορές.. Windows 8: Worth the wait, but is it too late? http://blogs.reuters.com/mediafile/2011/09/14/windows-8-wait-late/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.engadget.com/2011/09/15/microsofts-metro-style-ie-10-has-seen-the-future-and-its-plug/ Δηλαδή για όποιον δεν κατάλαβε, ακόμη και η Microsoft κατάλαβε πως διάφορα plugins (πως λέμε flash ας πούμε...), καταστρέφουν τη σταθερότητα, την απόκριση και την αυτονομία μιας συσκευής... Να βηξω τώρα ή μετα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.engadget.com/2011/09/15/microsofts-metro-style-ie-10-has-seen-the-future-and-its-plug/ Δηλαδή για όποιον δεν κατάλαβε, ακόμη και η Microsoft κατάλαβε πως διάφορα plugins (πως λέμε flash ας πούμε...), καταστρέφουν τη σταθερότητα, την απόκριση και την αυτονομία μιας συσκευής... Να βηξω τώρα ή μετα; Μα τι λες τώρα;;;; Και τι θα γίνουν αυτοί οι φανατικοί "υποστηρικτές ανοικτού λογισμικού" που μέχρι τώρα έκραζαν τις συσκευές που δεν υποστήριζαν flash;
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μόνο που μπερδεύεστε αφού υπάρχει η επιλογή να τρέξεις τον ΙΕ με plugins μέσω του Desktop app. Επίσης όταν αποφασίσεις να έχεις Flash τότε έχεις Flash και όχι κουτσοέχεις Flash,μη βήξεις δεν φταίει η Adobe για τα κλειστά APIs και το απαραχαιωμένο και outdated OpenGL της Apple. Ότι έχεις καλύτερη απόδοση και αυτονομία χωρίς plugins είναι δεδομένο,ότι έχεις τραγική πτώση και όχι απλά πτώση σε αυτά ΜΟΝΟ στο OSX δεν φταίει μόνο το Flash.
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ξεχνάμε και το html5. Το flash είναι απαρχεωμένη σαβούρα που σιγά σιγά πέρνει δρόμο από όλα τα σοβαρά site. Φαντάζομαι τα site στην Ελλάδα που έχουν και την χειρότερη του ενσωμάτωση θα το κρατήσουν για χρόνια.
FarCry Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 let the flame begin http://www.youtube.com/watch?v=ntSdfGzF60M
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα