Προς το περιεχόμενο

Build 2011: Πρώτη επαφή με τα Windows 8 (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

φαντάζομαι το ζόρι με τα shortcuts ως τώρα,δράμα

(θυμήθηκα γιατί δεν γράφω πλέον στο forum)

Άστα να πάνε...Αφού το start menu δεν θα υπάρχει τα πέταξα όλα σε shortcuts για εξάσκηση για το metro ui.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άστα να πάνε...Αφού το start menu δεν θα υπάρχει τα πέταξα όλα σε shortcuts για εξάσκηση για το metro ui.

θες να κάνω app το registry "hack" που γράφτηκε προηγουμένως να αισθανθείς καλύτερα;Μιλάμε για τρομερή αλλαγή,πλέον το classiv desktop θα εμπφανίζεται μετά απο ένα κλικ.

Ώρες ώρες δεν φαίνεται καθόλου ότι αυτό είναι τεχνολογικό φόρουμ,ή καλύτερα ότι οι γράφοντες ασχολούνται με την τεχνολογία,κυρα-Μαρίκες όλοι,σε ποιαδήποτε αλλαγή ουααααααααα θέλω το παλιό.

θυμάμαι τώρα τι είχε γίνει με το aero,τα ίδια και τα ίδια σε κάθε αλλαγή

ο finder δεν κάνει ούτε τα βασικά αλλά άλλο θέμα αυτό

to start menu είναι χαώδες,γιατί το πάτημα ->Όλα τα προγράμματα και μετά σε αλφαβητική σειρά όλα τα προγράμματα διδάσκεται σαν μάθημα στο 4ο έτος στο Μετσόβιο στους μηχανικούς h/y,δεν περνιέται,χάος,αλλά άλλο θέμα και αυτό

Το προβλημα ειναι αν ειναι αλφαβητικα? Αντε και τα εβαλες αλφαβητικα, μετα πρεπει να ξερεις ποιας εταιριας ειναι το προγραμμα, μετα μπορει να εχεις 2 προγραμματα της ιδιας εταιριας και ολα αυτα με 50 και πλεον εφαρμογες ειναι χαος.

Στο τελος κανεις ενα εικονιδιο ειτε στην μπαρα ειτε στην επιφανεια εργασιας, γιατι ειναι πιο ευκολο το ματι να βρει ενα εικονιδιο στην τελικη, απο το να διαβασει το σωστο μεσα απο μια λιστα ακομα και αν ειναι αλφαβητικα.

Ευτηχως που υπαρχει το search και τα shortcuts να λεμε.

Αυτο το tablet ρε παιδι μου ερωτας απο την πρωτη ματια ειναι.Καθεσαι στο γραφειακι σου εχεις ξεχωριστο πληκτρολογιο-ποντικι και βαση,με μια κινηση το περνεις αραζεις στον καναπε και βλεπεις οτι θες και σιγουρα θα πεζει και vlc για avi αρχεια,και οτι αλλο θες.Καλα και τα 8αρια πρεπει να πετανε απο τι βλεπω.Να βγει η τελικη εκδοση και θα εχουμε ενα super λειτουργικο

Το προβλημα ειναι αν ειναι αλφαβητικα? Αντε και τα εβαλες αλφαβητικα, μετα πρεπει να ξερεις ποιας εταιριας ειναι το προγραμμα, μετα μπορει να εχεις 2 προγραμματα της ιδιας εταιριας και ολα αυτα με 50 και πλεον εφαρμογες ειναι χαος.

Στο τελος κανεις ενα εικονιδιο ειτε στην μπαρα ειτε στην επιφανεια εργασιας, γιατι ειναι πιο ευκολο το ματι να βρει ενα εικονιδιο στην τελικη, απο το να διαβασει το σωστο μεσα απο μια λιστα ακομα και αν ειναι αλφαβητικα.

Ευτηχως που υπαρχει το search και τα shortcuts να λεμε.

συγνώμη αλλά κσι το OSX σε αλφαβητική λίστα είναι,τέλος πάντων αν σου είναι τόσο χαώδες μπορείς να το πειράξεις και να τα ομαδοποιήσεις όπως θες

θες να κάνω app το registry "hack" που γράφτηκε προηγουμένως να αισθανθείς καλύτερα;Μιλάμε για τρομερή αλλαγή,πλέον το classiv desktop θα εμπφανίζεται μετά απο ένα κλικ.

Ώρες ώρες δεν φαίνεται καθόλου ότι αυτό είναι τεχνολογικό φόρουμ,ή καλύτερα ότι οι γράφοντες ασχολούνται με την τεχνολογία,κυρα-Μαρίκες όλοι,σε ποιαδήποτε αλλαγή ουααααααααα θέλω το παλιό.

Ευχαριστώ πολύ αλλά αν έρθει εκείνη η ώρα θα το κάνω και μόνος μου.Το να λέει κάποιος το start menu χαώδες η να συγκρίνεις τα desktop shortcuts με το metro ui το βρίσκω τουλάχιστον αστείο αλλά πάμε παρακάτω.Εαν εσύ δέχεσαι κάθε αλλαγή είναι δικαίωμα σου όπως είναι και δικαίωμα των υπολοίπων να μην τις δέχονται.

Ευχαριστω πολυ αλλα αν ερθει εκεινη η ωρα θα το κανω και μονος μου.Το να λεει καποιος το start menu χαωδες η να συγκρινεις τα desktop shortcuts με το metro ui το βρισκω τουλαχιστον αστειο αλλα παμε παρακατω.Εαν εσυ δεχεσαι καθε αλλαγη ειναι δικαιωμα σου οπως ειναι και δικαιωμα των υπολοιπων να μην τις δεχονται.

δεν δέχομαι κάθε αλλαγή,αλλά το να λες χαώδες το σύστημα με τα Tiles σημαίνει ότι θεωρείς χαώδες και τα shortcuts

να διαφωνούμε φίλε μου αλλά να λέμε και κάτι,δλδ πειράζει τόσο το ένα επιπλέον κλικ (προς το παρών) κι έγινε το κυριότερο θέμα;

Για μένα κυριότερο είναι το FS,ήθελα να αλλάξει σε κάτι νέο και φρέσκο

Αν τα shortcuts έφταναν σε αριθμό τα tiles τότε ναι θα τα έλεγα χαώδη.Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά:shortcuts μπορείς να μην έχεις γιατί έχεις το start menu.

Power user δεν είμαι η αλήθεια είναι,δεν ξέρω απο Ubuntu άρα δεν είμαι.

Βασικά Fifa δεν παίζω και γενικότερα παιχνίδια αλλά η δουλειά μου απαιτεί σοβαρές εφαρμογές και όχι ερασιτεχνικές προσπάθειες,έλα στην εταιρία μου και μίλα τους για Linux,μετά το χαράτσι με τα ακίνητα χρειάζονται ένα καλό γέλιο,power user

καλα κατσε εκει με τις "σοβαρες" εφαρμογες που απαιτει η δουλεια σου (την πασιεντσα μαλλον εννοεις..) και μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν καταλαβαινεις και δε θα καταλαβεις κιολας

Αν τα shortcuts έφταναν σε αριθμό τα tiles τότε ναι θα τα έλεγα χαώδη.Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά:shortcuts μπορείς να μην έχεις γιατί έχεις το start menu.

και σε αυτό για παράδειγμα tiles θα μπορούσες να μην έχεις αν βάλεις autorun το desktop app και πας κατευθείαν στο κλασσικό και με το registry hack να είσαι όπως πριν.

Αν και όλες αυτές οι επιλογές πιστεύω θα υπάρχουν,κρίνετε λεπτομέρειες σε μια dev preview,ούτε καν beta

@ElectricMessiah

πήγαινε παίξε με το ubuntu σου,power user

και σε αυτό για παράδειγμα tiles θα μπορούσες να μην έχεις αν βάλεις autorun το desktop app και πας κατευθείαν στο κλασσικό και με το registry hack να είσαι όπως πριν.

Αν και όλες αυτές οι επιλογές πιστεύω θα υπάρχουν,κρίνετε λεπτομέρειες σε μια dev preview,ούτε καν beta

Όταν έρθει εκείνη η ώρα όντως μπορεί να μην χρειάζεται καν hack και απλά να απενεργοποιείται.Απλά δεν μπορώ να φανταστώ το metro να εκτοπίζει το start menu στην παρούσα μορφή του.Θα δείξει στα επόμενα στάδια.

εγω παλι ειδικα για σταθερο υπολογιστη θεωρώ οτι το MetroUI ειναι πολυ αβολο και οτι μονο για οθονες αφης ειναι χρησιμο , οποτε το απενεργοποιησα

κατα τα ολλα μια χαρα μου φαινονται και αρκετα γρηγορα .

αν σας πειράζει τόσο πολύ το metro ορίστε έκανα προγραμαμτακι να το κλείνετε και να το ανοίγετε σε 1 δευτερόλεπτο

http://www.mediafire.com/?4awkmg2py69cj40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...