RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 stm00192 να πάω να τον αλλάξω με τον OCZ 120GB Vertex 3 Series 2.5¨ SATA III [VTX3-25SAT3-120];;;;; Έχω βαρεθεί να προσπαθώ να τα φτιάξω. Ο OCZ είναι καλύτερος ή όχι απο τον αντίστοιχο Corsair;;;; Η διαφορά είναι 30 € απο την τιμή με την οποία αγόρασα εγώ τον corsair (egv ton e;ixa p;arei 208 €).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?87083-Vertex-3-240G-Stall-Problem Και ο vertex τα ιδια παρουσιαζει.. οποτε είναι καθαρα θεμα τυχης!! Μαλλον οι sandforce controllers έχουν καποιο θεματακι με συγκεκριμένα setups!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ααααααααααααααααααααα Η OCZ έχει βγάλει κανα Firmware;;;;;; Επίσης ποιος είναι καλύτερος;;; Μην σκάσω τσαμπέ τα 30 €. Επίσης δεν έχει άλλον corsair τώρα το Msystem, οπότε άμα θέλω αλλαγή πρέπει να πάω σε OCZ. Ρε διαβάζεται τι γράφει συνέχει ο corsair employee;;;; Άμα βγεί καποιος και πεί οτι έχει πρόβλημα παρα τα βήματα που του λένε να κάνει, του απαντάνε επιθετικά και του λένε οτι μπερδεύει τους άλλους. Πω τώρα με την corsair θα έχω μεγάλο θέμα να ξανα πάρω προιόν της. Ρε αδελφέ (προς το υπάλληλο της corsair απευθύνομαι) ο άλλος έσκασε λεφτά και διέθεσαι χρόνο για το γ@μημένο μη λειτουργικό σκληρό σου και εσύ τον πέρνεις απο τα μούτρα, επειδή δεν του δουλεύει. Αύριο ο σκληρός πάει για Msystem και άν δεν μου δουλεύει και ο OCZ θα δώ τι θα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Από αυτά που διαβάζω εδώ http://www.overclock.net/ssd/1028614-vertex-3-max-iops-120gb-corsair.html ο vertex 3 φαινεται να είναι καλύτερος... και ο force 3 κατατασεται μαζι με τον agility 3!! Ουσιαστικά και οι 3 έχουν τον ίδιο controller αλλά ο vertex έχει καλύτερα NAND memory chips!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα τι λέει αυτός: <<Has your system continued to remain stable? This might be a fix for some, but not if you have an Intel controller, or a laptop.>> Εγω δεν έχω intel controller;;; Νομίζω ναί. Edit: Ωραία τότε πάω για Vertex 3. Τα παιδιά που μου συναρμολόγησαν το PC θα τον συνέδεσαν σε Sata IIΙ. Πως τα αναγνωρίζεις (πολυ παιδιάστικη ερώτηση αλλα θέλω να ελέγξω να δώ που τον είχαν συνδεδεμένο);;; stm00192 Δεν πιστεύω να σε ξενυχτάω εγώ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω ουσιαστικά το "ίδιο" πρόβλημα με σένα έχω με OCZ. Κολάει το LED του SSD αναμμένο, δουλεύει μόνο ότι υπάρχει στη RAM εκείνη τη στιγμή και μετά τρώω BSOD. Απλά εμένα το κάνει 2-3 φορές το μήνα πλέον. Αυτό βέβαια μετά από firmware update και διάφορα άλλα fixes που προτείνουν στην OCZ γιατί στην αρχή το είχα σχεδόν καθημερινά. Ολοκληρωτική λύση δεν έχουν δώσει ακόμη όμως. Σύμφωνα με την OCZ πάντως μόνο ένα μικρό ποσοστό των drive τους έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω ουσιαστικά το "ίδιο" πρόβλημα με σένα έχω με OCZ. Κολάει το LED του SSD αναμμένο, δουλεύει μόνο ότι υπάρχει στη RAM εκείνη τη στιγμή και μετά τρώω BSOD. Απλά εμένα το κάνει 2-3 φορές το μήνα πλέον. Αυτό βέβαια μετά από firmware update και διάφορα άλλα fixes που προτείνουν στην OCZ γιατί στην αρχή το είχα σχεδόν καθημερινά. Ολοκληρωτική λύση δεν έχουν δώσει ακόμη όμως. Σύμφωνα με την OCZ πάντως μόνο ένα μικρό ποσοστό των drive τους έχει πρόβλημα. Λές να πέσω σε αυτό που δεν έχει;;;; Μακάρι μια φορά να είμαι κι εγώ ΛΙΓΟ τυχερός. Πολυ γκαντέμης (γενικότερα) είμαι. Και άμα είμαι και μαζί με τον κολλητό μου, που είναι κι αυτός full γκαντέμης, δεν μπορείς να φανταστείς τι μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς... Εσυ γιατι δεν τον άλλαξες;;;;; Μπάς και πέσεις σε καλό. Δεν κατάλαβα, υποχρεωμένοι δεν είναι να σου πουλήσουν 100% λειτουργικό προϊόν;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εσυ γιατι δεν τον άλλαξες;;;;; Μπάς και πέσεις σε καλό. Δεν κατάλαβα, υποχρεωμένοι δεν είναι να σου πουλήσουν 100% λειτουργικό προϊόν;;;;; Δεν μπήκα στην διαδικασία να τον αλλάξω διότι εμένα καταρχήν το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο έντονο όσο το δικό σου. Επίσης αν μπεις στα forum της OCZ θα καταλάβεις ότι οι τύποι πραγματικά προσπαθούν να δώσουν μια οριστική λύση στο όλο θέμα. Για μένα αυτό λέει πολλά για την εταιρεία και μένω πιστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπήκα στην διαδικασία να τον αλλάξω διότι εμένα καταρχήν το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο έντονο όσο το δικό σου. Επίσης αν μπεις στα forum της OCZ θα καταλάβεις ότι οι τύποι πραγματικά προσπαθούν να δώσουν μια οριστική λύση στο όλο θέμα. Για μένα αυτό λέει πολλά για την εταιρεία και μένω πιστός Αυτό ακριβώς ρε φίλε. Άμα βλέπεις οτι ο άλλος σε σέβεται σαν καταναλωτή και προσπαθεί να σε βοηθήσει, μετράει πολύ. Στο φόρουμ τις corsair μόνο που δεν του βρίζουν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τέλος τα κολλήματα έτσι? Τι έκανες με τον SSD? Θα τον αλλάξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι είναι ανοιχτός απο το Format και δεν έχει φάει κανένα κόλλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι στα restart αργεί στην εκκίνηση με μαύρη οθόνη (Κάνει restart γρήγορα και την ώρα που δείχνει τον σηματάκι των windows αργεί λιγάκι και μετά μπαίνει στα windows). Αλλα γενικότερα δεν υπάρχει κανένα θέμα... Σε λιγάκι θα πάω να τον αλλάξω. Μου τα μασάγανε στο τηλέφωνο (για την αλλαγή) αλλα απο ότι κατάλαβα δεν θα υπάρχει θέμα.. Υ.Γ. Πάντως ρε τα παιδια στο Msystem είναι πολυ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Τα προβλήματα που μου βγήκαν στο σύστημα μου δεν θεωρώ οτι οφεόλονται σε αυτούς. Εγω βέβαια τώρ απου θα πάω επειδή είμαι 1000% σίγουρος οτι είναι θέμα SSD θα ζητήσω αλλαγή σήμερα κιόλας. Μετά ας τον στείλουν στην Corsair nα τον αλλάξουν, αφού σίγουρα είναι μάπα το καρπούζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα με τον OCZ Vertex 3 120 gb. Θα τον βάλω αρχικά σαν 3ο σκληρό δίσκο και θα του τρέξω τα test που προτίνει η OCZ για να δώ οτι δεν έχω κάποιο θέμα. Μετά βλέπουμε, μπορεί να του βάλω και το καινούριο firmware, θα διαβάσω τις οδηγίες της OCZ για να δώ αν χρειάζεται ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα με τον OCZ Vertex 3 120 gb. Θα τον βάλω αρχικά σαν 3ο σκληρό δίσκο και θα του τρέξω τα test που προτίνει η OCZ για να δώ οτι δεν έχω κάποιο θέμα. Μετά βλέπουμε, μπορεί να του βάλω και το καινούριο firmware, θα διαβάσω τις οδηγίες της OCZ για να δώ αν χρειάζεται ή όχι. Μη του βάλεις firmware αν δεν έχεις πρόβλημα. Πέρνα τα windows και bootare απ'αυτόν να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ δεν θα βάλω το firmware αν δεν έχω πρόβλημα. Τον έβαλα σαν απλό σκληρό δίσκο και τώρα θα του κάνω μερικά tests. Αν πάνε όλα καλά, βάζω το λειτουργικό μέσα. Θα στείλω φωτογραφίες τα αποτελέσματα. Λέω να κάνω ένα write test που λέει οτι είανι destructable αλλα δεν έχω καθόλου data έσα οπότε δεν με νοιάζει.. Μια χαρά παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όλα καλά με τον SSD... Απο ότι φαίνεται όλα πήραν τον δρόμο τους. Ευχαριστώ παιδιά... Υ.Γ. Το θέμα τελικά μπορεί να μην εξελίχθηκε σχετικά με την 6970 αλλα πιστεύω οτι για όσους έχουν στήσει ένα PC, είναι πολύ χρήσιμο για να λύσουν προβλήματα που μπορεί να τους παρουσιάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.