fixxxer29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ο SSD είναι. Μου ξανακόλλησε επειδή του πέρασα 5 φωτογραφίες απο την φωτογραφική μου. Όταν του γράφεις δεδομένα κολλάει και το LED λαμπάκι μένεις μόνιμα αναμένο. Έκανα και το boot memtest... Σε 1.5 ώρα έκανε δύο συνεχόμενα test (έκανα και άλλο ένα για ασφάλεια με 2 Errors) Λοιπόν τον αλλάζω αύριο πρωΐ - πρωΐ ή μπορώ να τον φτιάξω... Δεν περνάς τα windows στον έναν απ'τους αλλους δίσκους να σιγουρευτείς? Γενικά παίζουν προβλήματα με αρκετούς SSD και γω τρώω κάνα blue screen 2-3 φορές το μήνα. Ακόμη δεν έχω βρει λύση αν και επειδή είναι αραιά και που δεν με πειράζει τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εγψ έχω φάει 4 σήμερα και το ένα επειδή πέρασα 5 φωτογραφίες στο Desktop. Έλεοοοοοοοοος. Και όλα τα άλλα όταν έκανα install games, προγράμματα κτλ. Ρε σί δεν εχει μείνει κάτι άλλο, όλα τα έχουμε ελέγξει. Θα τον αλλάξω και άμα έχω πρόβλημα πάλι, το ξαναψάχνω. Λέτε να τους πώ να δώσουν άλλο;;; Ποιον προτίνεται κοντά στα ίδια λεφτά απο το M-System... Θα τους πώ τον OCZ 120GB Vertex 3 Series 2.5¨ SATA III να μου δώσουν. Ούτες ή άλλος δεν έχουν άλλον corsair στο κατάστημα. 30 € παραπάνω είναι, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρνα ρε συ μια τα windows σ'έναν άλλο δίσκο να σε σίγουρος. Μην τρέχεις τσάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Την ώρα που έγραφα πρίν πάλι έγινε. Μου φαίνεται όσο περισσότερο δουλεύω το PC τόσο πιο συχνά γίνεται το πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βάλω λειτουργικό στους άλλους γιατι είναι green. Βέβαια έχω έναν σκληρό που είναι στο άλλο PC. Θα το δοκιμάσω. Αυτά τα κολλήματα πάντως μου θυμίζουν τις "καλές" εποχές που χάλαγαν o ένας μου σκληρός μετά τον άλλον. Λοιπόν βάζω το λειτουργικό στον τρίτο και έρχομαι να πώ εντυπώσεις. Θα κάτσω να τον δουλέψω όλο το βράδυ για να μην μπορούν να μου πού τίποτα στο μαγαζί. Υ.Γ. Πάω να φτιάξω καφέ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Την ώρα που έγραφα πρίν πάλι έγινε. Μου φαίνεται όσο περισσότερο δουλεύω το PC τόσο πιο συχνά γίνεται το πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βάλω λειτουργικό στους άλλους γιατι είναι green. Βέβαια έχω έναν σκληρό που είναι στο άλλο PC. Θα το δοκιμάσω. Αυτά τα κολλήματα πάντως μου θυμίζουν τις "καλές" εποχές που χάλαγαν o ένας μου σκληρός μετά τον άλλον. Λοιπόν βάζω το λειτουργικό στον τρίτο και έρχομαι να πώ εντυπώσεις. Θα κάτσω να τον δουλέψω όλο το βράδυ για να μην μπορούν να μου πού τίποτα στο μαγαζί. Υ.Γ. Πάω να φτιάξω καφέ....................... Η γκόμενα τι λέει για όλα αυτά; την έχεις φτύσει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρε, χθές βράδυ και σήμερα όλη μέρα μέχρι και το βράδυ που μίλησα εδώ μαζί είμασταν... Εντάξη τώρα έχει πάρει τον δρόμο του το PC, οπότε δεν χρειάζεται να το λιώνω. Λοιπόν είμα με τον άλλον δίσκο. Έχω και κάνει και 3 βαρβάτα προγράμματα nstall ταυτόχρονα και δεν κόλλησε. Θα κάνω παιχνίδι και 3DMark 11 και το Furkmark ταυτόχρονα install με browsing να δώ τι θα γίενις... Πάω να φάω πρώτα, βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μεταμεσονυκτιους καφεδες και φαγητα βλεπω, προβλεπεται τρελο ξενυχτι σημερα!! Και μαλλον οχι με την κοπελα σου αλλα με τον αντικαταστατη της τον υπολογιστή!! Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ!! Ψαξε δες αν έχει κανενα firmware update o ssd!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχαχαχα.... Χειρότεροι απο την κοπέλα μου είστε ρε, αυτή λιγότερο χέρι μου βάζει (έχει κατανόηση). Τώρα κοιτάω να δώ, αν θα φάει κανένα κόλλημα στα ταυτόχρονα install και γενικά όσο θα είναι ανοιχτός. Αμα δεν γίνει λέω να τον γυρίσω πίσω αντί αρχίσω update firmware κτλ. Εσύ τι προτίνεις;;; Που ξέρω εγω οτι δεν είναι ελλατωματικός και το firmware απλα δεν θα το κάνει πιο ανεχτό το πρόβλημα. Πάντως πρίν βάλω τον άλλο σκληρό, μέσα σε μία ώρα μου έκανε 3 κολλήματα χωρίς να βάζω βαριές εφαρμογές.... Ο δικός μου ssd έχει τον firmware 1.2. Μπαίνω στο site να δω τι έχει βγεί και έρχομαι. Edit: <<IF YOUR DRIVE BEGINS WITH SERIAL # 1123 or LATER, THIS THREAD DOES NOT APPLY TO YOU. CORSAIR FORCE SERIES 3 UPDATE, JUNE 7, 2011 Over the past several days, we have analyzed issues associated with the stability of our recently released 120GB Force Series 3 SSD. Our review has identified that a significant percentage of these drive do not operate to specifications. The solution will require changes to both the SSD firmware and the hardware components of the SSD itself. We have stopped shipments of the affected drive, Corsair part number CSSD-F120GB3-BK, effective immediately and have implemented the following remediation plan: (1) ALL users should cease using the CSSD-F120GB3-BK drive immediately, even if you have not experienced issues of stability. (2) Users may then either RETURN the drive to Corsair, at Corsair's expense, to be exchanged with a replacement drive that does meet specifications OR (3) Return the drive to their place of purchase. Corsair is committed to product quality and we want to assure our customers that this remediation plan will be implemented at no cost to you. To return your Force Series 3 120GB SSD to Corsair, contact Corsair to ARRANGE YOUR REPLACEMENT . Corsair will pay for shipping your drive back to Corsair and will replace your drive free of charge. Estimated turnaround time is ten business days.>> Πηγή: http://forum.corsair...ead.php?t=95825 Που βλέπω τον κωδικό που λέει;;; Γαμώτο τώρα βρήκα να βρώ την ήδηση. Τον corsair δεν το έχω συνδεδεμένο. Γϊνεται να το βρώ, τις φωτογραφίες απο τα test που του είχα κάνει τις έχω. Edit2: ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Users have asked about how they will know if they are getting a drive with the fix implemented. You can tell by looking at the first four numbers above the product part number on the UPC sticker. Anything with 1122 or lower needs to be returned. Επιτέλους το βρήκα και το ΔΕΥΤΕΡΟ πρόβλημα. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... Σορρυ που κωλοχαίρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 τέλος καλά όλα καλά. Τράβα άλλαχτον πρωι-πρωι και πες τους τίποτα. Δεν έπρεπε να τον πουλήσουν. Θέλω και γω να πάρω τον ίδιο από msystem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Edit3: Παιδιά θα γελάσετε άσχημα με το επόμενο που θα σας πώ. Ο κωδικός του SSD Force series 3 είναι ο ακόλουθως 112265010 0000682 1131 και φαίνεται ξεκάθαρα απο το AIDA64, οπότε με πιάνει η ανακοίνωση. Όμως το αυτοκόλλητο γράφει 112400301 0000682 0584.......... ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΦΤ....Σ. Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟΥΣ CORSAIR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΓΌΡΑΣΑ. ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ. (Αυτό το πέρνω πίσω γιατι τελικά ΑΛΛΟΣ είναι ο digital number και άλλος ο printed, που να το ξέρω κι εγώ) Edit: 16/09/2011 στις 01:52 Θα βάλω και φωτογραφία για να μην με βγάλει κανείς ψέυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οποιοσδηποτε απο τους δύο το κόβω πολύ απιθανο έως αδύνατον να έχει κανει τετοια δουλειά!! Δεν λίγο τι πληροφορίες σου δίνει και το crystal disk info οσο αφορά το serial!! Και αν όντως και εκει δείς αυτή την αντιθεση τότε στείλε αναλυτικο email με φοτο του αυτοκολλητου και ss του crystal και ρωτα τους τι στο διαλο συμβαίνει και τι πρεπει να κανεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 "ONLY the printed label on the drive applies to this issue. The digital serial number has NOTHING to do with this issue and the digital serial number is not intended to match the serial number on the label." από το link που έδωσες. σε άλλο θέμα πάντως αναφέρει "We are currently working with SandForce and in our lab to isolate issues that some users are seeing with Force Series 3 120 GB SSDs beginning with serial # 1123 or later" http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=510232#post510232 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τοτε Μαλλον εδώ κατατάσεσαι εσύ!! http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=510232#post510232 Αμα διαβάσεις και τα σχόλια των χρηστών παρακάτω έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα με εσένα!! Το θέμα είναι ότι η corsair δεν το θεωρεί ακόμη σοβαρό πρόβλημα ώστε να διακαιολογηται rma .. Οποτε τι να πω δοκίμασε αυτά που λένε στο thread και αν δεν δεις ασπρη μέρα τότε γυρνα πισω τον σκληρό και ζητα αλλαγή επειδη δεν είσαι ευχαριστημένος (μεσα σε λιγοτερες απο 14 μερες απο την ημερομηνια αγοράς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 "ONLY the printed label on the drive applies to this issue. The digital serial number has NOTHING to do with this issue and the digital serial number is not intended to match the serial number on the label." από το link που έδωσες. Έχεις ένα δίκιο. Έπρεπε να το διάβαζα όλο. Απο το ink του stm00192 <<I have a Corsair Force 3 120GB drive which starts with serial 1124 (on the box and printed on the device) and am having problems exactly as described for the 1122 drives. BSOD every hour or two due to the SSD dropping out. Must actually power off the computer in order for the drive to be detected on next boot. - Το ίδιο με εμένα... The only suggestion in the original post that may be applicable is point #6, although this is a brand new drive as of today so I don't understand how a secure erase could help. The computer is a Dell Optiplex 960 so it's got an Intel motherboard. NOTE: I also have doubts over the reliability of the sticker on the box and the drive. My digital serial number begins with 1122 and while you've explicitly mentioned to ignore this in your original post, it would be nice if their was a way to query the device to determine whether it's faulty or not. I've never seen a device that has a similar but slightly different serial number printed on the box/device than what's actually reported by the device digitally. The number are virtually identical, except one begins with 1124 and one with 1122. It's not very comforting when you're trying to determine whether you have a faulty device or not (it's clearly faulty, but you know what I mean).>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω να ελπιζω οτι ο συγκεκριμένος υπαλληλος λεει την αληθεια για τα serial και δεν προσπαθεί να καλύψει απλα τον κόλο της corsair!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.