Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Radeon HD 6970

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε συ αυτα στα προτινά να τα χρησιμοποιήσεις μετά αμα κανείς πάλι overclock... προς το παρόν τρέξε το witcher μέ τα πάντα default να δούμε αν εστρωσε!

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

post-185038-0-16638800-1316009157_thumb.png

Πάνω σε αυτό που λε΄ς με τις μνήμες. Έχει στο bios ένα σημείο που λέει DRAM voltage και δίπλα λέει την τιμή που έχει και ποιο δίπλα λέει ένα Auto... Εκεί μου δίνει την δινατότητα να παίξω με +/- και να ρυθμίσω το ρεύμα. Το θέμα είναι οτι πές οτι βάζω 1.659 , ε δίπλα που δείχνει την τιμή του έχει ανέβει ελάχιστα απο πρίν και δείχνει πχ. 1,5...

Το ρεύμα δεν ανεβαίνει κατευθεία;;;; Θέλει κάποια ώρα για να φτάσει πχ. στα 1,65;;;;;

Επίσης να αναφέρω κάτι περίεργο για τα δικά μου μάτια. Εκεί που ρυθμίζει με τι θέλεις να τρέχουν οι μνήμες σου 1333, 1600 κτλ. Αρχικα΄που έμπαινα στο bios έλεγε άλλες τιμές απο αυτές που έδειχνε μετά. ΠΧ. Στην αρχή σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις 1637 (κάπου εκεί) και μετά όταν είχα ξαναμπεί επειδή είχε φάει κόλλημα έδειχνε αντί γαι 1637 - 1600. Και αυτό ήταν σε όλες τις ρυθμίσεις...Τώρα δείχνει πάλι αυτά που έδειχνε και στην αρχή τα 1637 κτλ..

Όταν αλλάζεις το ρεύμα δεν αλλαζει κατευθείαν αλλά πρέπει να κανείς save and exit και μετά μπαίνοντας ξανά στο BIOS θα δεις οτι έχει αλλάξει και η αναγραφόμενη τιμή. Όσο αφορά τα mhz... βαλτα στην πιο κοντινή τιμή στα 1600 που σου δίνει... τέλος μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις και τα timings

android.png

Λοιπόν Memory Frequency = 1333

DRAM voltage = 1.695

και

Primary Timing

9

9

9

27

Αυτά έβαλα το manual. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, ε; Τα ρεύματα η mobo και απο μόνη καλά τα έκανε αλλα στα timing αντί για 27 είχε 24. Λές αυτό να δημιουργούσε τα προβλήματα του κολλήματος τις οθόνης;;;

Επίσης έβαλα πάνω την AMD και έκανα και ένα clean install τους dirvers. Πάω να δοκιμάσω τπτ και έρχομαι.

Είναι σχεδόν απίθανο να δημιουργούσε αυτό τα κόλληματα.... άντε δοκίμασε και περιμένουμε feedback

android.png

Κάτι άλλο. Στο site της kingston λέει οτι η κάρτα μου θέλει ρεύμα 1,65... Όμως η mobo στο auto που δε έτρεχε βέβαια με 1600 έδινε λιγότερο ρεύμα. Αυτό μπορεί να δημιουργούσε πρόβληαμ ή είναι λογικό ή το site αναφέρεται στις 1600 frequency όταν γράφει το 1,65v;;;

Ρε μην το ζαλίζει πολύ το θέμα.... δοκίμασε να δούμε αν όλα δουλεύουν ρόλοι τώρα και τελικά έφταιγε το μη σταθερό oc! Και μετά αν είναι άνοιξε ένα θεματακι στο oc section για να σε βοηθήσουμε να κλοκαρεις! Ένα ένα τα πιάνουμε τα θέματα όχι όλα μαζί!

android.png

Καλα μην φωνάζεις... (πλακίτσα)... Περιμένω να κατέβουν κάτι patches για το witcher (μήπως και το τελευταίο λύνει τέτοια σαν τα δικά μου προβλήματα) και μετά θα το δοκιμάσω. Ρε σι πάνω σε αυτό που λές, δεν είμαι pc expert και έδωσα κάποια λεφτά.

Λογικό δεν είναι να αγχώνομαι και να ρωτάω όσα περισσότερα μπορώ για να μάθω τι σκατά παίζει;;;;

Υ.Γ. Η κοπελα μου δεν μου μιλάει επειδή την έχω κλάσει αυτές τις μέρες λόγω των προβλημάτων του PC. Στο τέλος θα είμαι και χωρισμένος και χωρίς PC...

Βρε απολύτως λογικό είναι.. αλλά τα προβλήματα τα λύνουμε ένα την φορά και όχι όλα μαζί γτ αλλιώς γίνεται τρελο μπέρδεμα! :-)

Αμα αξίζει η κοπέλα παράταση το pc και βγες μαζί της καμία βόλτα! Κωλόπαιδο την πατάτας για ένα pc.

:-P :-P

android.png

Λοιπον το witcher 2 με τις παρακάτψω ρυθμίσεις

post-185038-0-82201400-1316017423_thumb.png

Οι οποίες είναι παρα πολυ καλές. Και είχα πολυ καλα γραφικά και FPS 70-75-80... Άμα παρατηρήσεις τον τοίχο ή ένα φώς δυνατό απο κοντά βλέπεις αυτές τις γραμούλες που έλεγε και πρίν αλλα απο ότι κατάλαβα και απο ένα φορουμ του Witcher 2, απλα έτσι είναι τα γραφικά τους. Τώρα αν έχεις High-End προϊόντα ίσως βάζοντας και το effect UberSapling να τα διορθώνει.

Λοιπόν αυτό ήταν πολυ ικανοποιητικό. Επίσης απο τότε που έκανα manual την RAM δεν έχω φάει κανένα πάγωμα. Τι άλλο να κάνω για να τον τσεκάρω;;;;;

Υ.Γ. Αμα η κοπέλα μου δεν αξίζει τότε είμαι μεγάλος μαλάκας που είμαι μαζί της σχεδόν 4 χρόνια.

Edit1:

Το 3DMark 11 score είναι:

Overall Score: P5890

Graphics Score: P5573

Physics Score: P8672

Combined Score: P5588

Όλα είναι παραπάνω απο το target score του hardware μου.

Ρε παιδιά τελικά τι έφταιγε;;;; Και πώς έγινε η CPU OC χωρίς να πατήσω ΕΓΩ τπτ;;;; Και για να σιγουρέψω οτι δεν υπάρχει θέμα, τι άλλο πρέπει να κάνω. Να τρέξω κανα Furkmark Bencmark για κανα 4ωρο ή θα του κάνω ζημιά;;;;; (Στο Furkmark Benchmark τι προτίνεται για ρυθμίσεις, eXtreme mode;;;;;;)

@ stm00192

Πως κατάλαβες οτι η CPU μου ήταν OC για να ξέρω που να κοιτάξω κι εγώ τώρα ώστε να δώ. Λογικά την μαλακία θα την κάναν τα παιδιά που τον δοκίμαζαν στο μαγαζί που το έστησα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δές εδώ τι λέει αυτή η εικόνα:

post-185038-0-08926100-1316020819_thumb.png

Επίσης για πές τελικά, αυτό ήταν το πρόβλημα. Στην προηγούμενη εικόνα έλεγε 30% overclock. Τώρα λέει 12% overclock.

Ρε γίνεται μόνο του overclock ή το πρόγραμμα τα έχει παίξει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τωρινή είναι αυτή?? Αυτο δεν πειράζει είναι το λεγομενο turbo boost της intel και είναι απολυτως φυσιλογική λειτουργία!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...