Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω ακριβείς πληροφορίες, γιατί δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Απ' όσο έχω καταλάβει είναι καθολικό bug και το παραδέχτηκε και η ίδια η SI. Γι' αυτό άλλωστε έβγαλαν και το 12.0.3 patch. Το περιγράφει καλύτερα εδώ:

199048d1319395071-serious-goalkeeper-bug-bug.png

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι δευτερεύον bug που όποιος δεν ασχολείται σε τρελό βαθμό με προπονήσεις κτλ, δε θα το πρόσεχε καν. Ήδη διορθώθηκε πάντως. Το παιχνίδι μου φαίνεται πάρα πολύ καλό από θέμα ομαλότητας. Το μόνο ενοχλητικό που έχω παρατηρήσει που δεν επηρεάζει όμως το παιχνίδι, είναι κάποια επαναλαμβανόμενα μηνύματα. Πχ. για φημολογούμενες απολύσεις προπονητών ή για παίχτες που ετοιμάζονται για απόσυρση. Αντί να στα βγάλει 1-2 φορές, στο πετάει κάθε 2-3 εβδομάδες συνέχεια.

Δημοσ.

Scene.

edit: Μια χαρά φαίνεται. Πολύ καλό το νέο default skin. Ειδικά το player profile τα σπάει, δείχνει τα πάντα.

Επίσης επιτέλους μπορώ να αλλάξω τα attributes colors μέσα από το παιχνίδι και δεν χρειάζεται να κατεβάζω base skins και να σκαλίζω xml αρχεία, όπως έκανα τόσα χρόνια... Αύριο θα ασχοληθώ με την ευχάριστη (not) διαδικασία περάσματος logos, kits, facepacks κλπ και αρχίζει το λιώσιμο...

κανενα πμ για για τον μπαρμπα

Δημοσ.

Βγήκε και 12.0.3 update από μπάρμπα.

(Μη ζητάτε link μέσω pm, γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω. Εκτός των άλλων, ο μπάρμπας μου είναι prive οπότε και link να δώσω δεν θα χρησιμεύσει σε κανέναν. Δόξα τω Θεώ υπάρχει και το Google).

Δημοσ.

Βγήκε και 12.0.3 update από μπάρμπα.

(Μη ζητάτε link μέσω pm, γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω. Εκτός των άλλων, ο μπάρμπας μου είναι prive οπότε και link να δώσω δεν θα χρησιμεύσει σε κανέναν. Δόξα τω Θεώ υπάρχει και το Google).

Κρασαρει οταν πατας στο staff..

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Το δοκίμασα τώρα και κράσαρε με τη μία. Μόλις πήγα στην καρτέλα Staff και πάτησα σε κάποιον βοηθό, αμέσως με πέταξε. Υπομονή...

edit: Μόλις τώρα είδα ότι πριν λίγα λεπτά βγήκε crkfix που διορθώνει το πρόβλημα. Το δοκίμασα και δεν κράσαρε.

Δημοσ.

Ένα και μικρό (12.0.3). Προσωπικά δεν έχω σκοπό να ξεκινήσω μέχρι να βγει το μεγάλο patch του Νοέμβρη. Για να μην σπάσει κι η παράδοση, αφού αυτό κάνω κάθε χρόνο. Στο ενδιάμεσο θα ψάχνω για γραφικά, προπονήσεις και τα λοιπά "περιφερειακά" του παιχνιδιού.

Ιδού το changelog του 12.0.3:

Football Manager 2012 v12.0.3 Update info:

Training

========

- Included positioning training to goalkeeper shot stopping training

Competitions

===========

USA

===

- Fixed a crash on season turnover when adding MLS into the game without having it loaded at game start.

- Fixed Vancouver, Portland and Philadelphia not having Academy players properly generated.

- Fixed a crash when playing with two human managers and one of them was claiming a player waived by the other human manager.

General

=======

- Fixed an issue where adding a league was causing more people then needed to be loaded into the game.

Editor

======

- Fixed an issue with international competitions sometimes getting the wrong number of teams from a continent.

Match

=====

- Fixed scaling of distance run stat in match stats.

Συγκρίνετέ το με τα συνηθισμένα changelogs του Manager, που στα μεγάλα patches παραδοσιακά είναι 10-15 σελίδες και βάλε.

Δημοσ.

Για σήμερα έχει στο play.com το football manager 2012 στα 22.50 ευρώ.

Νομίζω είναι καλή τιμούλα.

http://www.play.com/Games/PC/4-/22857711/Football-Manager-2012/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=football+manager+2012&urlrefer=search

Και με usb stickακι δώρο

Δημοσ.

παιχνιδαρα μαγκες.εγω που το παιζω πολλα χρονια μου φενονται αρκετα μεγαλες οι αλλαγες του.και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλαξαν το συστημα των μεταγραφων.δεν χρειαζεται πια να δινεις 50 εκ για να παρεις εναν παιχτη που κοστιζει 6εκ

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Το δοκίμασα τώρα και κράσαρε με τη μία. Μόλις πήγα στην καρτέλα Staff και πάτησα σε κάποιον βοηθό, αμέσως με πέταξε. Υπομονή...

edit: Μόλις τώρα είδα ότι πριν λίγα λεπτά βγήκε που διορθώνει το πρόβλημα. Το δοκίμασα και δεν κράσαρε.

εμενα κρασαρει ο editor κ με το crkfix εκτος αμα κατεβασα λαθος

Δημοσ.

Για τον editor δεν ξέρω γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αν όμως δεν σου κρασάρει στο Staff, σίγουρα έχεις περάσει σωστά το fix.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...