nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν το παίρνεις από κανα Amazon καλύτερα; 28-29 ευρώ το έχουν μόνο, με τζάμπα μεταφορικά. Αν δεν ψηνόμουν να πάρω το Battlefield3 μπορεί να το αγόραζα κι εγώ, αλλά δεν είναι καιροί τώρα για πολλά έξοδα. Θα περιμένω...
stratigos24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Και εδω τοσο εχει nzeppos. http://www.skroutz.gr/s/371817/Football-Manager-2012.html
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Χμ, νομίζω είναι ελάχιστα πιο ακριβό, κυρίως γιατί όλα αυτά τα -γκουχ, γκουχ- άγνωστα μαγαζιά χρεώνουν μεταφορικά. Και πάλι όμως απέχει απ' τα 36άρια που ακούω.
stratigos24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ναι ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα αν το παιδι ειναι Αθηνα και μπορει να παει να το παρει απο καποιο απο αυτα τα καταστηματα θα του ερθει και γρηγορα και σχετικα σε ιδια τιμη με αμαζον. Να παρει πρωτα ομως κανα τηλ σε αυτα τα μαγαζια να του πουν οτι σιγουρα το εχουν. Εγω το φιφα 11 το πηρα περσυ απο το worldgames (πηγα εκει και το πηρα...)
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω με τα πόδια, γιατί εκεί που έχουν φτάσει βενζίνη και εισιτήρια είναι πιο φτηνά να στο φέρουν αυτοί στο σπίτι!
stratigos24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ναι, οντως.... Μακαρι να βρει κοντα του. Φιλος μου το αγορασε απο εδω: http://www.onlinekeystore.com/Football-Manager-2012-CD-KEY-STEAM.html την πρωτη μερα κυκλοφοριας του καπου στα 31 - 32 ευρω το πληρωσε (εχει πεσει οπως βλεπουμε τωρα...) το cd key του ηρθε ενα λεπτο μετα την πληρωμη (ταχυτατα πραγματικα! τωρα αν δινουν παντα τοσο γρηγορα τα κλειδια δεν ξερω...) και ολα ειναι μια χαρα. Το εβαλε στο στεαμ και τελος.
steno_kolotrupidi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Απο τα καλυτερα και πιο εθιστικα παιχνιδια..!!!!!
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Από bugs πώς πάει; Ήδη έχω διαβάσει σε διάφορα fora ότι είναι μία απ' τα ίδια. Αν και σύμφωνα με όσα λένε εδώ, δεν έχουν σκοπό να βγάλουν patch σύντομα. Ίσως κανα hotfix για αρχή και μετά βλέπουμε.
kazak-hool Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι το φετινο FM θα χρειαζεται οπωσδηποτε activation μεσω ιντερνετ,για να εξαλειψουν το φαινομενο της πειρατειας δεν θα το παιξω ποτεεεεε?????
katsouras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μολις το πηρα και κανω εγκατασταση..Πρωτη φορα αυθεντικο μετα απο σχεδον 11 χρονια αν δεν κανω λαθος!Καλο μου λιωσιμο!
stratigos24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μολις το πηρα και κανω εγκατασταση..Πρωτη φορα αυθεντικο μετα απο σχεδον 11 χρονια αν δεν κανω λαθος!Καλο μου λιωσιμο! Kαι καλα εκανες...αφου σαρεσει τοσο και το παιζεις τοσα χρονια, παει να πει οτι αξιζει τα λεφτα του.
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Φιλος μου το αγορασε απο εδω: http://www.onlinekeystore.com/Football-Manager-2012-CD-KEY-STEAM.html την πρωτη μερα κυκλοφοριας του καπου στα 31 - 32 ευρω το πληρωσε (εχει πεσει οπως βλεπουμε τωρα...) το cd key του ηρθε ενα λεπτο μετα την πληρωμη (ταχυτατα πραγματικα! τωρα αν δινουν παντα τοσο γρηγορα τα κλειδια δεν ξερω...) και ολα ειναι μια χαρα. Το εβαλε στο στεαμ και τελος. δουλεύει σωστά το site αυτό; δεν είναι από τα γνωστά cd key selling που μετά έχεις πρόβλημα; Γιατί ψήνομαι να το αγοράσω.
stratigos24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 δουλεύει σωστά το site αυτό; δεν είναι από τα γνωστά cd key selling που μετά έχεις πρόβλημα; Γιατί ψήνομαι να το αγοράσω. Προσωπικα οτι εγινε και ξερω το ειπα. Αν εχει και κανεις αλλος εμπειρια με αυτο το site ας μας πει, παντως μια χαρα αξιοπιστο μου φαινεται και οντως αποδειχτηκε απο τη συναλλαγη που εκανε ο φιλος μου. Δεν ειναι και απο τα αγνωστα τελειως ουτε οι τιμες του ή το περιβαλλον του το κανουν να διχνει περιεργο.
petritis31 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 http://www.cjs-cdkeys.com/products/Football-Manager-2012-Steam-Key-%252d-Activation-Code-for-Steam-Download.html?setCurrencyId=3 αυτο σαν σαιτ αξιοπηστο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα