Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι τόσα χρόνια έπαιζε μόνο μέσω Hamachi. Τώρα αν έχουν αλλάξει κάτι στις τελευταίες εκδόσεις (ή στη φετινή) δεν έχω ιδέα. Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι δεν είναι φτιαγμένο για multiplayer. Άλλωστε γι' αυτό το σκοπό υπήρχε το Football Manager Live (RIP).

To football manager live που λες, πρωτη φορα το ακουω και παω να το googlaρω.

Απο εκει και περα, απλα ρωτησα γιατι ενω λεει network play ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως, δεν βρισκει κανενα server ουτε με refresh.....

εχεινα βαλεις server και χειροκινητα (να γραψεις καποια ip προφανως) αλλα τι server? Μεσω steam ειναι φετος το 12.

Δημοσ.

Οι θειοι ήταν απασχολημένοι με to BF3 οπότε πρέπει να περιμένουμε 2-3 μέρες ακόμα

2-3 εβδομαδες στην καλυτερη.Το bf3 το κρακαραν γρηγορα λογω της ΕΑ αλλιως δεν θα ασχολουνταν καν.

Δημοσ.

Το να χάνεις το πρωτάθλημα για έναν πόντο από τον Παναθηναϊκό επειδή έφερες Χ στην Κέρκυρα στο 93' είναι πολύ σπαστικό.........Κάνεις resign from team και πας αλλού....ούτε τελικό κυπέλλου ούτε Play-off......Προτάσεις από Spartak Moscow, Cartagena(Αγορά από άραβα), Xerez, Newcastle, Herta Berlin και Houston Dynamik....... προτίμησα φυσικά.........Houston Dynamik.....xD

Δημοσ.

Έχω ΠΑΟΚ.. Με απέκλεισε ο Άρης μέσα στην Τούμπα στον 2ο γύρο του κυπέλλου... Πήρα πρωτάθλημα μέσα στα μούτρα του αφού πήρα διπλό από τον παο και το πήρα στην ισοβαθμία ! Ακολουθούν screenshots

panathinaikosvpaokinfor.th.png

greeksuperleagueovervie.th.png

greeksuperleaguematches.th.png

arisvpaokinformationove.th.png

Δημοσ.

Εγώ πάντως θαυμάζω όσους καταφέρνουν να τελειώσουν ολόκληρες σεζόν μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Προσωπικά για μία σεζόν θέλω γύρω στο μήνα, γιατί παίζω τα παιχνίδια σε extended highlights και ακόμα κι έτσι κάνω αρκετές παύσεις. Ο συνηθισμένος αγώνας κρατάει άνετα ένα 20λεπτο.

Δημοσ.

Έχω ΠΑΟΚ.. Με απέκλεισε ο Άρης μέσα στην Τούμπα στον 2ο γύρο του κυπέλλου... Πήρα πρωτάθλημα μέσα στα μούτρα του αφού πήρα διπλό από τον παο και το πήρα στην ισοβαθμία ! Ακολουθούν screenshots

Φιλε επειδη το ελιωσες και εχεις μια καλη εμπειρια πλεον τι αλλαγες εχει συγκριτικα με το περσινο?Εχει κατι το ιδιαιτερο?Εγω πληρωσα μονο το πρωτο μου(Championship manager τοτε) και απο τοτε δεν εχω ξαναδωσει αλλα βλεπωντας οτι θα αργησει το crack σκεφτομαι να τα σκασω..Το demo δεν το κατεβασα οποτε δεν το χω δει καθολου για αυτο και σε ρωταω.

Δημοσ.

Φιλε επειδη το ελιωσες και εχεις μια καλη εμπειρια πλεον τι αλλαγες εχει συγκριτικα με το περσινο?Εχει κατι το ιδιαιτερο?Εγω πληρωσα μονο το πρωτο μου(Championship manager τοτε) και απο τοτε δεν εχω ξαναδωσει αλλα βλεπωντας οτι θα αργησει το crack σκεφτομαι να τα σκασω..Το demo δεν το κατεβασα οποτε δεν το χω δει καθολου για αυτο και σε ρωταω.

Λοιπόν φίλε...σε 4 μέρες τελείωσα μια σεζόν.....το φετινό FM είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απαιτητικό δίνοντάς σου τηνευκαιρία να μπεις πιο μέσα στην δουλειά του team managment(στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν έχει καμιά σχέση). Σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά, για ένα παιχνίδι σπάνιο, την κάθε σου κίνηση....Μπορείς όπως θα ξέρεις να μιλήσεις στους παίχτες σου ρυθμίζοντας τον τόνο της φωνής σου....Προσωπικά δεν μετάνειωσα τα 35,9 ευρώ που πλήρωσα.....και θα το πρότεινα και σε εσένα ;) !!!

Δημοσ.

έλα ρε Παναιτωλικάρα 6ος!!! και screenshot από αγώνα αν μπορείς βάλε... μπράβο πάντως, σε 4 μέρες μια ολόκληρη season!

Δημοσ.

Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να βγάλω 1 σεζόν σε 4 μέρες ρε γαμώτο... αλλά με 1,5 ώρα τα βράδια θέλω κάνα μήνα για την προετοιμασία του καλοκαιριού μόνο.

Δημοσ.

Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να βγάλω 1 σεζόν σε 4 μέρες ρε γαμώτο... αλλά με 1,5 ώρα τα βράδια θέλω κάνα μήνα για την προετοιμασία του καλοκαιριού μόνο.

Ακριβώς αυτό. Η προετοιμασία, οι μεταγραφές και η αναζήτηση staff τρώει πάρα πολύ χρόνο αλλά αν δεν μπουν αυτές οι βάσεις απ' την αρχή, τότε κλαφ' τα Χαράλαμπε. Άπαξ και τελειώσουν αυτά, το παιχνίδι προχωράει αρκετά πιο γρήγορα αλλά και πάλι προτιμώ να παίζω με την ησυχία μου και να ευχαριστιέμαι τα παιχνίδια, παρά να τα βάζω σε τέρμα ταχύτητα με τα ελάχιστα δυνατά highlights και ό,τι κάτσει.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει και σίγουρη επιτυχία. Έχω δει φίλους να μην κάνουν τίποτα από τα παραπάνω και με κάποιο μαγικό -κατ' εμέ- τρόπο να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από την αφεντιά μου.

Επιπλέον έχουν δυστυχώς περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που μπορούσα να κάτσω 5-6 ή 10 ώρες μπροστά στο manager :cry:

Δημοσ.

έλα ρε Παναιτωλικάρα 6ος!!! και screenshot από αγώνα αν μπορείς βάλε... μπράβο πάντως, σε 4 μέρες μια ολόκληρη season!

Αν κατάλαβα καλά θες τους αγώνες με παναιτωλικό ! Ορίστε λοιπόν

paokvpanaitolikosinform.th.png

panaitolikosvpaokinform.th.png

Και εδώ η παραλίγο αυτοκτονία... 1-4 στο ημίχρονο, 3-4 μέχρι το 58' αλλά τα λιοντάρια άντεξαν...

panioniosvpaokinformati.th.png

Εγώ ευτυχώς αυτές τις μέρες έχω χρόνο και λιώνω... Φέτος πραγματικά μου άρεσε πολύ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...