GIOVINCO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 http://gamecards.eu/games/goods/121 Αξιόπιστο;
we_will_rise Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 εγώ δεν κρατήθηκα και το αγόρασα από κει. Πλήρωσα με paypal και μου έστειλαν ένα email στο οποίο έλεγαν ότι λόγω των συχνών προβλημάτων με κλέφτες ήθελαν να τους στείλω το κινητό μου για να γίνει επιβεβαίωση. Το έστειλα και περιμένω...
petros_samurai Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Παλι δεν εχει Ελληνικα,παλι δεν εχει Κυπριακο.Παντως μας χωσαν το στεαμ φετος,μια χαρα...θα περιμενουμε να σπασει και το κατεβαζω πειρατικο,ετσι θελετε?Καντε μου μηνυση!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Άλλο πάλι κι αυτό. Από πού κι ως πού να έχει Ελληνικά;
bloodlessz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Κανένας ούτε καν το ανάφερε ότι θα έχει ελληνικά. Όσο για το κυπριακό καλό θα ήταν να υπήρχε αλλά φαντάζομαι κάτι θα κάνουν τα παιδιά απο το fmgreece. Άσχετο, πήγε κανείς public τσιμισκή να δει αν υπάρχει γιατί μου έμεινε ένα κουπόνι απο groupon;
alexzzz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Κανένας ούτε καν το ανάφερε ότι θα έχει ελληνικά. μενού κτλ; σοβαρά; --- εσείς που το παίξατε, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα τι ομάδες έχει στην Superleague αλλά και στις άλλες κατηγορίες;
panosno1com Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βεβαια το χει γραψει στις 10 του μηνος αλλα λογικα αυτα θα ισχυουν..!
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βεβαια το χει γραψει στις 10 του μηνος αλλα λογικα αυτα θα ισχυουν..! Θενξ... τι τραβάνε και οι Έλληνες σκαουτερ του fm φέτος...
panosno1com Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Eλα ντε! μη φοβασαι θα το διορθωσουν οσο πιο συντομα μπορεσουν!!!
lefteris210 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αρχίζω και ανησυχώ πέρασε αρκετός καιρός και ακόμα τίποτα, λέτε να φάμε άκυρο ? και τα λυπάμαι τα 35ευρο ρε γαμώτο.
we_will_rise Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εγώ το έσκασα χτες πάντως.. Παιχνιδάρα είναι παιδιά..
stratigos24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παιδια το πηρε φιλος μου αλλα δεν ξερουμε πως παιζει ονλινε. Δεν βρισκει κανενα server...ξερετε κατι? Κατι ειδα για hamachi κλπ σε ξενο φορουμ. Ειναι δυνατον να αγοραζεις παιχνιδι και να πρεπει να παιξεις online με hamachi? Ελεος αν ειναι ετσι.
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι τόσα χρόνια έπαιζε μόνο μέσω Hamachi. Τώρα αν έχουν αλλάξει κάτι στις τελευταίες εκδόσεις (ή στη φετινή) δεν έχω ιδέα. Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι δεν είναι φτιαγμένο για multiplayer. Άλλωστε γι' αυτό το σκοπό υπήρχε το Football Manager Live (RIP).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα