Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ δεν κρατήθηκα και το αγόρασα από κει. Πλήρωσα με paypal και μου έστειλαν ένα email στο οποίο έλεγαν ότι λόγω των συχνών προβλημάτων με κλέφτες ήθελαν να τους στείλω το κινητό μου για να γίνει επιβεβαίωση. Το έστειλα και περιμένω...

Δημοσ.

Παλι δεν εχει Ελληνικα,παλι δεν εχει Κυπριακο.Παντως μας χωσαν το στεαμ φετος,μια χαρα...θα περιμενουμε να σπασει και το κατεβαζω πειρατικο,ετσι θελετε?Καντε μου μηνυση!

Δημοσ.

Άλλο πάλι κι αυτό. Από πού κι ως πού να έχει Ελληνικά; :confused:

Δημοσ.

Κανένας ούτε καν το ανάφερε ότι θα έχει ελληνικά.

Όσο για το κυπριακό καλό θα ήταν να υπήρχε αλλά φαντάζομαι κάτι θα κάνουν τα παιδιά απο το fmgreece.

Άσχετο, πήγε κανείς public τσιμισκή να δει αν υπάρχει γιατί μου έμεινε ένα κουπόνι απο groupon;

Δημοσ.

Κανένας ούτε καν το ανάφερε ότι θα έχει ελληνικά.

μενού κτλ; σοβαρά;

---

εσείς που το παίξατε, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα τι ομάδες έχει στην Superleague αλλά και στις άλλες κατηγορίες;

Δημοσ.

Παιδια το πηρε φιλος μου αλλα δεν ξερουμε πως παιζει ονλινε. Δεν βρισκει κανενα server...ξερετε κατι? Κατι ειδα για hamachi κλπ σε ξενο φορουμ. Ειναι δυνατον να αγοραζεις παιχνιδι και να πρεπει να παιξεις online με hamachi? Ελεος αν ειναι ετσι.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα την εντύπωση ότι τόσα χρόνια έπαιζε μόνο μέσω Hamachi. Τώρα αν έχουν αλλάξει κάτι στις τελευταίες εκδόσεις (ή στη φετινή) δεν έχω ιδέα. Κακά τα ψέματα, το παιχνίδι δεν είναι φτιαγμένο για multiplayer. Άλλωστε γι' αυτό το σκοπό υπήρχε το Football Manager Live (RIP).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...