alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου ότι το fmrte είναι πλέον επί πληρωμή... πήραν ψιλά τον αμανέ και αυτοί.
dikhgoros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μπορει να βοηθησει κανεις για το FMRTE τελικα?
panosno1com Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 τουλαχιστον δωριζεις οσο θελεις πανω απο 1 ευρω ... Δυσκολα να βρεις κλειδι να το χρησιμοποιησεις γιατι -απ οτι λενε- μολις βρουν/δουν καποιο κλειδι να χρησιμοποιειται απο πολλα pc το κανουν blacklist... :/
γιωργος.13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 γεια σας..θελω επειγοντως βοηθεια εχω λαπτοπ ΗP και εκανα install το fm2012 αλλα λεει κατι τετοιο μετα d3dx9_41.dll αυτο το αρχειο λεει λειπει
hurin Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 γεια σας..θελω επειγοντως βοηθεια εχω λαπτοπ ΗP και εκανα install το fm2012 αλλα λεει κατι τετοιο μετα d3dx9_41.dll αυτο το αρχειο λεει λειπει Κατέβασε το τελευταίο directx από microsoft
kjtzemis Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παιδια εγω μολις εγκατεστησα το παιχνιδι στο pc μου, θα πρεπει να κανω καποιο update για μεταγραφες σηματα ή οτιδηποτε αλλο?
glad1at0re Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Παιδια εγω μολις εγκατεστησα το παιχνιδι στο pc μου, θα πρεπει να κανω καποιο update για μεταγραφες σηματα ή οτιδηποτε αλλο? Δεν "πρέπει" αλλά αν θες τα updates υπάρχουν στο steam και μπορείς να τα κατεβάσεις εύκολα.
nzeppos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τα updates στο manager είναι κάτι παραπάνω από must. Μη διανοηθείς να παίξεις χωρίς αυτά. Εφόσον έχεις το αυθεντικό παιχνίδι, όλες οι αναβαθμίσεις θα γίνουν αυτόματα μέσω Steam (συμπεριλαμβάνονται και οι μεταγραφές της χειμερινής περιόδου). Για σήματα, εμφανίσεις, facepacks κλπ θα πρέπει να ψάξεις στα σχετικά site, γιατί κανένα από αυτά δεν διατίθεται επίσημα απ' τη Sports Interactive. Δυστυχώς για την έκδοση του μπάρμπα δεν υπάρχουν updates εδώ και πολλούς μήνες (πρωτοφανές για manager).
kjtzemis Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τα updates στο manager είναι κάτι παραπάνω από must. Μη διανοηθείς να παίξεις χωρίς αυτά. Εφόσον έχεις το αυθεντικό παιχνίδι, όλες οι αναβαθμίσεις θα γίνουν αυτόματα μέσω Steam (συμπεριλαμβάνονται και οι μεταγραφές της χειμερινής περιόδου). Για σήματα, εμφανίσεις, facepacks κλπ θα πρέπει να ψάξεις στα σχετικά site, γιατί κανένα από αυτά δεν διατίθεται επίσημα απ' τη Sports Interactive. Δυστυχώς για την έκδοση του μπάρμπα δεν υπάρχουν updates εδώ και πολλούς μήνες (πρωτοφανές για manager). δυστηχως εχω την εκδοση του μπαρμπα θα δω μηπως μπορεσω να το βρω σε καμια αγγελια φθηνο γυρω στα 8-10Ε να το παρω. αλλιως χωρις την αυθεντικη version δεν μπορω να βαλω τα updates.
SpooF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 το έκανα εγκατάσταση και μου ανοίγει κανονικά περνα τα λόγο και τις πρώτες διαφήμισης και εκεί που είναι να μου βγάλει το menu για νέο παιχνίδι η load παλιού και λοιπά και λοιπά με πετάει στην επιφάνεια εργασίας.... καμια ιδέα? σημείωση το παινίδι μου έπαιζε πιο παλιά μετά από format αποφάσισα να το ξαναβάλω αλλα...
rounsmith Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Είναι γνωστό bug αυτό. Υπάρχουνε πολλές λύσεις για μένα καμία δεν δούλεψε. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το origin όταν ανοίγεις το Game.
SpooF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμ... ναι... να απενεργοποιήσω τι?????
SpooF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ok να το κάνω πιο λιάνα παίζω μονο στο το pc μου όχι από steam και μου βγάζει το bug που είπα δεν έχω πρόσβαση στα menu
GnsP Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αν δεν το έχεις αυθεντικό πως ξέρεις ότι είναι bug; Πολλά μπορεί να φταίνε όταν είναι από θείους. Έχει πέσει η τιμή του πλέον, και μπορείς να έχεις και τα updates. Φαντάζομαι θα έχεις μείνει στην 12.04 Και είναι και ένα παιχνίδι το οποίο δεν τερματίζεται και είναι και για όλο το χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα