Vaggos02 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό το πράγμα έχει κάποια λογική εξήγηση;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικά. Δεν τον άφησαν οι γονείς του να συνεχίσει, αποφάσισε να σπουδάσει και να μη ρισκάρει να κάνει πρωταθλητισμό, άλλαξε άθλημα και άλλα πολλά. Δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο. Το θεωρώ δε, πολύ εντυπωσιακό που έχει συμπεριληφθεί/προβλεφθεί κάτι τέτοιο στο παιχνίδι. Αυτό μου είχε συμβεί και σε παλιότερα FM πάντως, όπου είχα στο μάτι έναν παίχτη που δεν αγόρασε κανείς για έναν ολόκληρο χρόνο και προσπαθούσα να τον φέρω στη Λάρισα και δε δεχόταν με τίποτα. Τελικά την επόμενη χρονιά απλά σταμάτησε το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 21 ετών νομίζω. Επίσης, λογικό. Όταν δε βρίσκεις ομάδα στα 19-20 σου χρόνια, σταματάς και ασχολείσαι με κάτι άλλο. Συνήθως, σχετικό με τον αθλητισμό και πάλι.
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ σωστά. Αν θυμάμαι καλά κάτι παρόμοιο γινόταν και στο αλήστου μνήμης Total Club Manager (νυν Fifa Manager). Άσχετο, αλλά το πρώτο παιχνίδι της σειράς το είχα λιώσει μέχρι αναισθησίας.
DreadKnight Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 μηπως βρηκε κανεις κανα link να κατεβασω τα team kits?
Inler Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εγω απο εδω ειχα κατεβασει ορισμενες http://www.dazs8.com/#/kits/4557732265
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 v4.02 Player Faces Megapack (90.000+ faces) http://fmdownloads.com/
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ειμαι σε φαση να σπασω το PC. Εκανα προταση στους corinthians για εναν παικτη 20m. Δεχτηκαν με τη μια και ειπα να τους δωσω ακυρο και να κανω μια μικροτερη προσφορα, για να τον αγορασω οσο φθηνοτερα γινεται. Ετσι λοιπον, για να ακυρωσω τη διαδικασια, πατησα Offer Contract, μπηκα κανονικα να μιλησω με τον manager του παικτη και πατησα Walk Away. Και το παιχνιδι εμεινε εκει. Πανω δεξια το κουμπι λεει "Must Respond" και με βγαζει στο offer contract σε αυτον τον παιχτη. Μα εχω κανει withdraw transfer bid και θελω να προχωρησω! Πατωντας offer contract, μου λεει οτι δεν εχω κανει προσφορα στην ομαδα του. Πηγαινοντας στο transfer center δειχνει την μεταγραφη cancelαρισμενη, χωρις να εχω επιλογη ουτε στο Χ, ουτε στο V. Στο transfer info του παικτη υπαρχει η ομαδα στα interested clubs, αλλα οχι στα recent offers. Aν πατησω Make an offer μου βγαζει την τελευταια προσφορα που εκανα με ολα τα πεδια γκρι, δεν μπορω να πειραξω τιποτα, οπως οταν ειναι "Non Negotiable", με τη διαφορα οτι δεν μου δινει επιλογες ουτε make transfer, ουτε cancel/withdraw. Eν τελει παταω Continue , με παει στο Must Respond ---> offer contract για τον παικτη αυτον, αλλα δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα. Ουτε offer contract, ουτε transfer offer, ουτε cancel offer. Το παιχνιδι γενικα δειχνει cancelαρισμενο το transfer, αλλα συνεχιζει να μου ζητα offer contract στον παιχτη με "!Must Respond" πανω δεξια. Καμια ιδεα? Η το παραταω και ξεκιναω αλλο? edit and solved: Καποια ηλιθια bug θελουν πανηλιθιες λυσεις... Το εβαλα να παω vacation για μια μερα και προχωρησε μονο του και απαλλαχτηκα απο το "must respond".
bep1995 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αν ηθελες επιθετικο κοιτα τον giovanni morenno δεν θυμαμαι και πως γραφεται. Τον εχω στην δοξα. Ειναι πολυ καλος.
fsbmaniac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα εχω το συγκεκριμενο παιχνιδι και επειδη θελω να κανω <φορματ πως μπορω ομως να σωσω τα μεχρι τωρα παιχνιδια για να μην τα χασω? δεν βρισκω κανεναν φακελο saved games και μετα πως μπορω να τα επαναφερω ? ευχαριστω πολυ
jmallen3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 C:\Users\Γιάννης\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012 πας στην διαδρομη αυτη και κρατας αντιγραφο του φακελου gamess και μετα το format τον ξαναβαζεις στην ιδια θεση
rookie21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 χαιρετω.....καρφι στο ψητο λοιπον.εχω κολησει με το μανατζερ 12 και εχω την αεκ ειμαι στη σεζον 18-19 και ολα πανε πολλυ καλα εχω πολλυ δυνατη ομαδα παιρνω σχετικα ευκολα πρωταθληματα και κυπελλα και ευρωπη μεχρι τους 4 τσ λ και τελικο ουεφα.λοιπον μετα απο τοσες επυτιχιες ο συλλογος πλεον εχει ξεχρεωσει και το financial status ειναι rich και ο διακαης μου ποθος ειναι να χτισω γηπεδο...λοιπον εφοσον ο συλλογος εχει καποια χρηματα γιατι οποτε το ζηταω μου λεν οτι συμφωνουν στη κατασκευη γηπεδου αλλα δν μπορουν αν βρουν χρηματα??? μπορω να κανω καποιο τρικ??? οχι τυπου προπονητης στη man city και αγορα παικτη της αεκ κ ετσι... ουτε εντιτορ παρακαλω τα φωτα σας
bep1995 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παλι θελω να μαθω αν καποιος εχει αυξησει τα λεφτα μεσω cheat engine.
lefteris210 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παλι θελω να μαθω αν καποιος εχει αυξησει τα λεφτα μεσω cheat engine. αν και δεν αξιζει να παιζεις με cheat το παιχνιδι διοτι χανεις ολοι την μαγια του, θα σου προτεινα να κατεβασεις το FMRTE, ειναι real time editor και σκαλιζεις οτι γουσταρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα