Προς το περιεχόμενο

Αγορα εξ. σκληρου

doc1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδεια θελω προτασεις εξ. 2 τερα για αποθηκη κυριως βιντεω και φωτογραφιες,οχι usb 3.μπατζετ 150 ευρο Ευχαριστω

Δημοσ.

Νομίζω για εξωτερικούς δίσκους καλοί είναι όλοι που λένε green, eco κτλ. Χαμηλή κατανάλωση και αντίστοιχα θερμοκρασίες.

Εγω ας πούμε σκέφτομαι:

Raidsonic External Case Serial ATA 3.5'' Icy Box IB-390STUSD-B aluminium Black/Silver Once you go "eSata" you never go back?

Και κανα greenWestern Digital...

Σύνολο: 121 €

Edit:

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο. 3 TB άμα τον φτιάξουμε σε εξωτερικό δεν θα έχουμε κανα θέμα με μητρική έτσι;;; Βέβαια εμένα υποστηρίζει αλλα το λέω για να ακουστεί γιατι κάποια άτομα μπορεί να μην το ξέρουν και να μπούν τσαμπέ σε έξοδα.

Κάτι άλλο. Εγω έχω ήδη έναν WD 2TB - Raid 0 εξωτερικό με eSata. Και στην θήκη μπορώ να βάλω και άλλους σκληρούς. Όμως φοβάμαι οτι άμα τους μπαινοβγάζω όλη την ώρα μήπως παιχτεί καμια μαλακία και χαλάσω κανα τσιπάκι. Μήπως είμαι υπερβολικός;;;

Δημοσ.

Εγώ παιδιά προτιμώ σε γενικές γραμμές σκληρούς μέχρι 1.5ΤΒ ,άντε 2ΤΒ.Ό,τι περισσέψει μετά απο λεφτά τα χρησιμοποιώ για αγορά ενός ακόμη εξωτερικού για back up.Τώρα τελευταία την πάτησα 2-3 φορές και έχει τρομάξει το μάτι μου...Παρ'όλα αυτά σαν πρόταση,εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την Seagate,και είναι λίγο πιο οικονιμκή απο Samsung,Toshiba,WD κλπ.

Δημοσ.

Δοκίμασε σε wd element ή seagate expansion pack.Τους έχω και τους 2 απο 2tb ο καθένας και δουλεύουν ρολόι.Ο seagate τον έχω 10 μήνες και είναι γεμάτος με ταινίες και τoν wd εδώ και 5 μήνες και δουλεύει καθημερινά ως backup για τα παιχνίδια του ps3.Επίσης δοκίμασε και σε verbatim 1.5. 2 Χρόνια έχω 2 τετοιους για ταινίες μόνο και είναι super.

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23855&cat=117&sub=341&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

τι 2 τερα 24.45 € ?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...