xristoforos89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Λογικα ναι, λογω elitebook. Αλλα και παλι βαζοντας τον σειριακο αριθμο στο site της Hp, το λεει ξεκαθαρα ''3 years International Warranty on site''. Ρωτησα την Hp για την αποδειξη, και μου ειπαν οτι αν δεν εχω, θα εχω εγγυηση απο την στιγμη που το λαπτοπ βγηκε απο το εργοστασιο. Μαλιστα μου εξηγησε η κοπελα (απο την Hp), πως αν αγοραστηκε πχ 3 μηνες μετα, τοτε θα εχω εγγυηση απο την στιγμη που αγοραστηκε απο το μαγαζι, αλλα εκει θα πρεπει να εχω την αποδειξη αγορας. Ειχα στο παρελθον και sony, dell και το ιδιο συνεβαινε σε περιπτωση που εχεις χασει την αποδειξη. Εχεις εγγυηση δηλαδη απο τοτε που βγηκε απο το εργοστασιο και οχι απο τοτε που το αγορασες (αντε ενα διμηνο να χανεις δηλαδη). Αυτο λεω να το κρατησω περισσοτερο απο τα αλλα λαπτοπ που ειχα. Με τετοια οθοναρα που εχει!!
xristoforos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το παιδι μου εδωσε καινουρια μπαταρια για το λαπτοπ (κραταει 3.5 ωρες περιπου για browsing), ενω απο θερμοκρασιες ειναι σουπερ! Το εχω ολη μερα ανοιχτο, και σε idle (μονο explorer ανοιχτο) εχει: Μητρικη: 35C Επεξεργαστης: core 0--> 31C core 1--> 31C Σκληρος δισκος: 33C Καρτα γραφικων: 44C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα