Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεις καλλιστα να τρεχεις μονο το Metro UI χωρις καν να φορτωσει απο πισω το κλασσικο desktop. By default, Metro will actually hide and not even load the Windows desktop. But people who prefer the more familiar environment can easily flip a switch to display the desktop, which Sinofsky referred to as "just another app" in Windows 8. Tι αλλο να θελει καποιος? Όταν ανοίξω όμως κάποια κλασική εφαρμογή windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν ανοίξω όμως κάποια κλασική εφαρμογή windows? Το προβλημα ποιο ειναι δεν καταλαβα. Μια χαρα touch friendly ειναι το aero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το προβλημα ποιο ειναι δεν καταλαβα. Μια χαρα touch friendly ειναι το aero. Σε tablet δεν θα είναι αν βγει μπροστά σου το κλασικό μενού του word ας πούμε! Θα ψάχνεις για τη γραφίδα... Οπότε ας περιμένουμε πρώτα να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Σε tablet δεν θα είναι αν βγει μπροστά σου το κλασικό μενού του word ας πούμε! Θα ψάχνεις για τη γραφίδα... Για αυτο βαζουν ribbon οπου μπορουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 σε vbox λενε οτι παιζει κανονικα (x86) ok, thanks για να παίξε έπρεπε να απενεργοποιήσω όλες τις έξτρα συσκευές audio/network/usb τις έκλεισα όλες μαζί και δεν ξέρω ποια από όλες έκανε την ζημιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ακομη κατεβαζω γ@μω τα 2 mbit μου.. 1.30 ωρα remain.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στέλνω απο 8 καθαρή εγκατάσταση κανένα πρόβλημα , ο explorer πολύ καλός , η οθόνη θέλει λίγο διορθωση... φαινεται σκουρά??? ... στέλνω απο 8 καθαρή εγκατάσταση κανένα πρόβλημα , ο explorer πολύ καλός , η οθόνη θέλει λίγο διορθωση... φαινεται σκουρά??? ... διορθωθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 η οθόνη θέλει λίγο διορθωση... φαινεται σκουρά??? ... drivers εβαλες για την vga σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Dual boot με τα 7 γίνεται η θα τα -beep- όλα;(Άντε να θυμηθώ πως γίνεται το dual boot- έχω να το χρησιμοποιήσω από τότε που βγήκαν τα vista...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 εγω τα εβαλα σε εναν 80 γιατι ειχα ακουσει κατι θεματα με boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 εγω τα εβαλα σε εναν 80 γιατι ειχα ακουσει κατι θεματα με boot Κατάλαβα.Backup και μετά clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospat13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οσοι τα βαλατε απο χρονο boot πως τα πανε ; απο χρηση μνημης σε σχεση μετα 7αρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ο χρόνος εκκίνησης είναι όντως ~8 δεύτερα, πραγματικά σε αυτό τον τομέα έχουν κάνει καλή δουλειά. Η χρήση μνήμης επίσης μου φαίνεται κατά πολύ μικρότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Mια ερωτηση παρακαλω. Τα Windows 8 δηλαδη θα ειναι μια ενιναι εκδοση η οποια θα μπορει να γινει install και να λειτουργησει κανονικα σε οποιαδηποτε μηχανημα,ειτε desktop pc,ειτε tablet,σωστα; Αυτο σημαινει οτι πχ αγοραζω εγω ενα tablet που τρεχει το δικο του λειτουργικο απο την εταιρεια.Μπορω εγω να αφαιρεσω το συγκερκιμενο λειτουργικο,και να εγκαταστησω τα win8 και να τρεξει κανονικα; η μονο πρεπει το ιδιο το tablet να υποστηριζει τα WIN8 και να ερχεται προεγκατεστημενο με αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 @ Killik: Ναι φίλε μου τα βάζεις κανονικά σε όποιο PC ή Tablet θέλεις. Αρκεί να πληρείς τις απαιτήσεις ( http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 ) Παιδιά τι λέει το MetroUI? Το δοκίμασε κανένας σε touch? Πως πάνε από ταχύτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα