Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Η/Υ για παιχνίδια

Henry3GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι αφού έπαιξα κάνα τέταρτο. για πριν θα τον κλείσω να κρυώσει κάνα 3ωρο και θα ανεβάσω.

Καλά είσαι!!

Ποσα fps βγάζεις στο ΜΕ1 και σε τι settings??

Αν δεν ξέρεις αυτό το βλέπεις με το fraps!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τρέχω zone alarm kai avast! antivirus

Αν και τα δυο είναι antivirus αφαίρεσε το ένα, γιατί μπορεί να σου δημιουργούν προβλήματα και μιλάω γενικά και όχι μόνο στα παιχνίδια.

Δημοσ.

η 4850 ειναι η μονη σιγουρα που δεν ευθυνεται! μπορει να παιξει τα παντα, σε αυτη την αναλυση ειδικα!!!

οπως σου ειπαν ηδη,

1 ενημερωσε drivers,

2 το λειτουργικο σου το εχεις καθαρισει ποτε?

3 πες μου -απο περιεργεια- ποιο σκληρο δισκο εχεις..!!

4 καλο θα ηταν τις μνημες σου να τις κανεις 2χ1gb ή ακομα καλυτερα 2χ2gb, ωστε να εκμεταλλευεσαι και το dual channel. ειδικα σε μικροτερα συστηματα, παιζει καποιο ρολο!

edit, με προλαβες και απαντησες, εχεις κανει φορματ και νεους drivers.

εγω θα σου ελεγα να κλεισεις ολα τα antivirus και να δοκιμασεις να παιξεις!

Δημοσ.

Καλά είσαι!!

Ποσα fps βγάζεις στο ΜΕ1 και σε τι settings??

Αν δεν ξέρεις αυτό το βλέπεις με το fraps!!

28 εως 35

οι ρυθμίσεις

1280χ1024

normal 4:3

particle effects High

texture details low

filtering mode point

μόνο το vsync ενεργοποιημένο

Αν και τα δυο είναι antivirus αφαίρεσε το ένα, γιατί μπορεί να σου δημιουργούν προβλήματα και μιλάω γενικά και όχι μόνο στα παιχνίδια.

το zone alarm το απλο έχω που είναι μόνο firewall.

η 4850 ειναι η μονη σιγουρα που δεν ευθυνεται! μπορει να παιξει τα παντα, σε αυτη την αναλυση ειδικα!!!

οπως σου ειπαν ηδη,

1 ενημερωσε drivers,

2 το λειτουργικο σου το εχεις καθαρισει ποτε?

3 πες μου -απο περιεργεια- ποιο σκληρο δισκο εχεις..!!

4 καλο θα ηταν τις μνημες σου να τις κανεις 2χ1gb ή ακομα καλυτερα 2χ2gb, ωστε να εκμεταλλευεσαι και το dual channel. ειδικα σε μικροτερα συστηματα, παιζει καποιο ρολο!

edit, με προλαβες και απαντησες, εχεις κανει φορματ και νεους drivers.

εγω θα σου ελεγα να κλεισεις ολα τα antivirus και να δοκιμασεις να παιξεις!

Δίσκο έχω: HDD SATA II 250 GB Seagate 16MB 7200

στις πληροφορίες τον γράφει ST3250410AS

Δημοσ.

Δοκίμασε να τα βάλεις ολα low και να κανεις disable το vsync να δουμε αν γίνεται τπτ!!

Βασικά νομίζω χωρις να είμαι σίγουρος οτι το particle effects το γονατιζει το σύστημα!!

Δημοσ.

πράγματι υπάρχει βελτίωση χωρίς το antivirus και με κλειστό το vsync και όλα στο low. Βασικά το θέμα δεν είναι το mass effect, απλά το έφερα σαν παράδειγμα. Δηλαδή να βάλω dual channel ram για λίγη βελτίωση γιατί δεν σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή. Στην σελιδα της μητρικης λεει: 4 x DIMM, Max. 8 GB, DDR2 800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory

Dual Channel memory architecture

*Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List)

**When installing total memory of 4GB capacity or more, Windows 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended. Μπορώ να βάλω και 800άρες ram.

Δημοσ.

Rofl!!!! Ελεος,η 430 και η 240 είναι αρκετά χειρότερες απο την 4850... πραγματικά μερικοι δεν παιζεστε εδώ μεσα με τα διαμαντακια που πετάτε!!

http://www.tomshardw...,2485.html?prod[4605]=on&prod[4539]=on

Εγώ φιλαράκο μου με τα χαρακτηριστικά που έχει τώρα ο υπολογιστής μου είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος οτι νέο παιχνίδι υπάρχει παίζει με full γραφικά (crysis 2, nfs shift 2, cod black ops, dead island, dirt 3 κ.α. πολλά) τώρα άμα εσύ νομίζεις οτι δεν είναι καλή κάρτα γραφικών ε τι να σου πω μπράβο σου...

Δημοσ.

Όταν λες βελτίωση... για πόσα fps μιλάμε? Ήρθε η ώρα λοιπόν να αρχίσεις τις δοκιμές με τις ρυθμίσεις να δεις σε τι details έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα! Μην ξεχνάς ότι το σύστημα σου είναι αρκετά παλιό οπότε μην περιμένεις και πολλά πράγματα στα νέα games! Και το κυριότερο η 4850 είναι μια αρκετοί ισορροπημένη λύση για τέτοιο σύστημα... δεν θα κερδίσεις κάτι βάζοντας μια πιο δυνατή μιας και θα την φρενάρει ο επεξεργαστης!

android.png

Δημοσ.

35 έως 42. μια δυο φόρες έπεσε και λίγο παρακάτω. εννοείται ότι δεν έχω απαιτήσεις για τα καινούργια παιχνίδια. γι' αυτό και έφερα παράδειγμα το mass effect 1. Πάντως ευχαριστώ που ασχοληθήκατε. Ήθελα να ξέρω αν αξίζει να ξοδέψω χρήματα κάπου. Λόγω του οτι είναι παλιό το pc.

Αν βάλω 2χ1GB dual ram και στο 3ο σλοτ βάλω και το παλιό 1GB που έχω θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Και το κυριότερο η 4850 είναι μια αρκετοί ισορροπημένη λύση για τέτοιο σύστημα... δεν θα κερδίσεις κάτι βάζοντας μια πιο δυνατή μιας και θα την φρενάρει ο επεξεργαστης!

android.png

Τον υπολογιστή τον πήρα τέλη του 2006. Αν έβαζα έναν επεξεργαστή γύρω στα 80 ευρώ πχ. αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558229 θα άξιζε; Εννοώ βάση και της παλαιότητας του υπολογιστή αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Δημοσ.

Ηenry3GR δεν τον υποστηρίζει αυτόν τον επεξεργαστή η μητρική σου ,αν σε ενδιαφέρει για κάτι σε μεταχειρισμένο κοίτα εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/15649-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDram/ και ρώτα αν υπάρχει Core2Duo E4500 .

Δημοσ.

Full είναι. έχω 1 ανεμιστήρα μπροστά, 1 στην πόρτα και 1 πίσω(που βγάζει τον αέρα).

Ηenry3GR δεν τον υποστηρίζει αυτόν τον επεξεργαστή η μητρική σου ,αν σε ενδιαφέρει για κάτι σε μεταχειρισμένο κοίτα εδώ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/15649-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDram/ και ρώτα αν υπάρχει Core2Duo E4500 .

μπορείς να μου πεις γιατί δεν το υποστηρίζει. s775 είναι. εδώ είναι η μητρική μου http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5BVM Για να καταλάβω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...