originalhoyas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Και να είχε φίλε μου, έχει εξαφανιστεί από παντού μάλλον.
RipperRoo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Και να είχε φίλε μου, έχει εξαφανιστεί από παντού μάλλον. οντως? παπαλα οι γαλαξιες? :-/
Galaxy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στην κρητη δεν εχει media mark για να το παρω. Το έχουν και άλλοι οχι βέβαια στα 250 αλλά παραπάνω για δες στην Ηελτρονικη ... 289
kamui Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μα έτσι και αλλιώς το S μπορείς να το κάνεις overclock. Θα μου πείτε η μπαταρία θα πετάξει σαν πουλάκι αλλά αυτό είναι σχετικό, ανάλογα με το πόσο "ζόρικη" χρήση κάνεις.
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως το optimus 2χ έχει βγει προβληματικό. Δεν είναι τυχαίο που η lg έβγαλε το black μονοπύρηνο στην ίδια τιμή με 2χ. Καποιες προβληματικες rom υπηρχαν, αλλα οχι οτι εχει καποιο προβλημα στο hardware. Αν ριξεις μια ματια στα reviews, καποια κανουν λογο για προβληματα σταθεροτητας και καποια αλλα οχι. Οπως και να εχει η lg δεν εχει την πειρα στο software ακομα, λογικα με την 2.3.3 θα στρωσει πολυ το optimus 2x. Παντως το θετικο ειναι οτι οι τιμες πεφτουν.
basilis5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη γινεται πολυ συζητηση για την υποστηριξη flash σε κινητα, οποιος εχει ανοιξει σελιδα flash πως την ειδε; καλα; γιατι απο οσα κινητα εχω δει, σκαλωνουν απιστευτα και ξαταπινουν και την μπαταρια.. ποιο το νοημα; κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο αχρηστο πραγμα σε ενα κινητο ( επισης θεωρω απαραδεκτο ακονα και σημερα να φτιαχνει κανεις σελιδα flash-ασχετο)
Galaxy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη γινεται πολυ συζητηση για την υποστηριξη flash σε κινητα, οποιος εχει ανοιξει σελιδα flash πως την ειδε; καλα; γιατι απο οσα κινητα εχω δει, σκαλωνουν απιστευτα και ξαταπινουν και την μπαταρια.. ποιο το νοημα; κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο αχρηστο πραγμα σε ενα κινητο ( επισης θεωρω απαραδεκτο ακονα και σημερα να φτιαχνει κανεις σελιδα flash-ασχετο) Μια χαρά δείχνουν στο Samsung Galaxy S και στο Haipad M7++ που έχω . Τώρα για σελίδες με παιχνίδια Flash δεν έχω ασχοληθεί αλλά εκείνα θα θέλουν και πληκτρολόγιο συνήθως .
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη γινεται πολυ συζητηση για την υποστηριξη flash σε κινητα, οποιος εχει ανοιξει σελιδα flash πως την ειδε; καλα; γιατι απο οσα κινητα εχω δει, σκαλωνουν απιστευτα και ξαταπινουν και την μπαταρια.. ποιο το νοημα; κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο αχρηστο πραγμα σε ενα κινητο ( επισης θεωρω απαραδεκτο ακονα και σημερα να φτιαχνει κανεις σελιδα flash-ασχετο) Σε Galaxy S, μια χαρά. Όχι πως είναι πολλές αυτές οι σελίδες(2-3 αθλητικά sites που επισκέπτομαι έχουν αρκετό flash περιεχόμενο). Στην ερώτησή σου, "ποιό είναι το νόημα"; Δεν θέλει σκέψη. Μπορεί να βλέπεις και site που είναι εν μέρη ή και εξ ολοκλήρου γραμμένα σε flash. Για την μπαταρία δεν το έχω παρατηρήσει αλλά πολύ πιθανόν. Όμως είναι λεπτομέρεια. Είναι πολλά αυτά τα οποία καταναλώνουν μπαταρία σε ένα smartphone όταν τον χρησιμοποιείς σαν smartphone και όχι σαν ένα απλό τηλέφωνο. Επομένως ναι, η υποστήριξη Flash είναι πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
god4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 πήρε κάποιος από εσάς το galaxy s plus από το πλαίσιο σε τιμή newsletter; πριν 3 μέρες έγραφε ότι αναμένετε σύντομα. έστειλα mail στο plaisio για να τους ρωτήσω πότε θα ξανά έρθει γιατί το θέλω να το κάνω δώρο και μου απάντησαν χθες. όντως χθες το μεσημέρι έκανα παραγγελία. στη διαθεσιμότητα έγραφε άμεσα διαθέσιμο (24 ώρες)... μέχρι σήμερα το απόγευμα το έγραφε. πριν λίγο που γύρισα σπίτι γράφει άμεσα διαθέσιμο αλλά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. και μου ήρθε και e-mail ότι παρουσιάστηκε θέμα με την παραγγελία... Τι θέλουν να κάνουν; Να σε κρατάνε να μην πάρεις το galaxy s απο mediamarkt με 250euro και καλά με την πρόφαση ότι θα πάρεις από εδώ το + με 300 και μόλις σταματήσει το μίντια θα σταματήσουν και αυτοί; γι αυτό ρωτάω αν το έχει παραλάβει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.