dimnick Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ PLEXTOR 48X24X48 USB2 HIGH SPEED ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ Η/Υ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ USB ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ O H/Y ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ USB 2 ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 4Χ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ PCMCIA ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΥΡΕΣ USB 2 HIGH SPEED. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ PLEXTOR ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (NERO,CLONE ...) ΟΧΙ ΤΑ WINDOWS (XP HOME) . ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ USB ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
BrwmogazoS Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 Δημοσ. 6 Μαΐου 2003 kane update tous ASPI drivers apo http://www.adaptec.com Dokimase epishs updated drivers gia tin PCMCIA karta sou opws kai pio kainourio NERO version... Den mporw na skeftw giati to Nero den gousateri thn pcmcia sou... Good luck
dimnick Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Χρησιμοποιώ τους τελευταίους ASPI από ADAPTEC για τα XP. Το NERO 5.5 και τους τελευταίους της PCMCIA. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
jvoltir Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ PLEXTOR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ CD ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ PLEXTOR TOOLS . ΤΟ ΕΤΡΕΞΕΣ? ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ CD-R ΚΤΛ...
Gabriel Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Δημοσ. 7 Μαΐου 2003 Το USB 2.0 με άλλες συσκευές attached on,δουλέυει σωστά;
dimnick Δημοσ. 8 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2003 δεν εχω διοκιμάσει άλλες συσκευές usb 2 γιατί δεν έχω. ποντίκι μόντεμ και πρίντερ στην κάρτα λειτουργούν κανονικά. Το πλέξτορ διαβάζει δισκάκια με μικρή ταχύτητα 5.78 από ότι είδα με το cd-speed του Nero. όταν πάω να γράψω κολλάνε το νερο και το πλεξτορ θέλει κλείσιμο και άνοιγμα για να βγάλει το δισκάκι που καταστρέφεται χωρις να εχει γραφτεί τίποτα.
dimnick Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Τελικά άλαξα την PCMCIA. Αυτή που είχα είχε τσιπ της NEC. Αυτή που πήρα τώρα εχει ταιπ ALI. Όλα τώρα λειτουργούν καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.