cabdik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πως δεν ειναι ρε συ?αυτος εδω ειναι που λεει στο cpu support της asrock HD995ZXAJ4BGH(BE) ακριβως ετσι οπως λεει ο thanos. που το ειδες οτι δεν το γραφει?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ο τίτλος είναι λάθος. Ο επεξεργαστής στο CPU-Z (όνομα αγοράς δηλαδή) ονομάζεται AMD PHENOM X4 9950 B.E., και στο BIOS/Πάνω στο τσιπάκι GP-9930. Εκεί δεν βλέπω τίποτα από τα 2. ΑΝ τύχει και δεν κουμπώνει ο επεξεργαστής παιδιά, το mobo μετά το παιδί δεν είναι διατεθειμένο να το πληρώσει, άρα θα το βάλω εκεί που ξέρω με το συμπάθιο.. Είστε 100% σίγουροι; Να προβώ σε παραγγελία; Insomnia's Honor....
NT1G Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορείς να δεις τον ίδιο τον επεξεργαστή;
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στα 2600 mhz δεν ειναι ο επεξεργαστης? Επισης στο cpuz τι wattage σου λεει? AMD Desktop Comparison Chart Ειναι Βlack Edition?Δηλαδη εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη? AMD Full List Φωτογραφια phenom 9950 (απο εκει που λεει specifications,διπλα λεει pictures)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 AMD Phenom X4 9950 Black Edition - HD995ZXAJ4BGH (HD995ZXAGHBOX) Μάγκες αυτό είναι. Είχατε δίκιο, το διάβασα σε ένα από τα site που μου κάνατε quote. Άρα πάω για παραγγελία, ε;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μάγκες θα το συνεχίσω εδώ το θέμα, γιατί με εσάς μιλούσα και με εσάς το παρήγγειλα το mobo. Αγόρασα το Asrock από την e-gate, τα έστησα όλα μια χαρά. Το PC δε λέει να ανοίξει. Τρέχει το σύστημα, δεν ανάβει η οθόνη με την καμία και δεν ακούγεται το καταραμένο το Speakerάκι για να καταλάβω τι φταίει. Είχε κάνει ένα μπίμ ΜΙΑ φορά, άρα δεν είναι καμένο or something. Τώρα τι σκατά φταίει; Έχω δοκιμάσει να βάλω-βγάλω τα πάντα. Τι σκατά μπορεί να ευθύνεται στο να μην ανοίγει την οθόνη και να μην bootάρει κανονικά (από την έλλειψη των normal beeps το καταλαβαίνουμε αυτό);; Θα φρικάρω. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να μην είναι συμβατό, που σε αυτή τη περίπτωση θα φρικάρει το παιδί που την πλήρωσε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κατ αρχας, ειμαστε σιγουροι οτι καηκε το mobo απο το "παλιο" του PC?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κατ αρχας, ειμαστε σιγουροι οτι καηκε το mobo απο το "παλιο" του PC? Όχι. Αλλά αυτό που έχουμε εδώ, δεν έχει σχέση με το παλιό Issue. Το PC έσβηνε σε ανύποπτο χρόνο, και κρατιόταν around 15mins.
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Βαλτο μπρος χωρις μνημες. Κανει μπιπ; Αν οχι κανε ενα κοπο και επανατοποθετησε το cpu. (ναι, διαβασα οτι εχεις βαλει βγαλει τα παντα αλλα μια φορα ακομα δεν πειραζει!)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δε κάνει beep για κανένα λόγο. Μια φορά έκανε με την έλλειψη του jumper για το Clear CMOS; Ήταν στο Clear; Δεν είμαι σίγουρη.. Και τον CPU έχω παλέψει, και όλα να τα ξαναβάλω. Να είσαι σίγουρος. Αν ο CPU έχει πρόβλημα ή -μεγάλε βόηθα- δεν είναι συμβατός, παίζει να αντιδράει κάπως έτσι;
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι, ΑΛΛΑ ειναι συμβατος, υπαρχει στο support list με τα specs που τον δειχνει στο cpu world. Τελευταια λυση για να καταλαβαεις και συ τι φταιει: Κανεις γνωστος με ΑΜ2 μητρικη δεν παιζει;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όχι. Δύσκολο όσο δε πάει. Δηλαδή τι λες; DOA το mobo;
Sarandis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Θα μπορουσε. Μια φορα μου εχει τυχει κατι τετοιο με am2 mobo και το προβλημα ηταν οτι δεν κλειδωνε η ασφαλεια του cpu, κατεβαινε ο λεβιες και κουμπωνε κανονικα αλλα δεν επιανε απο μεσα. Εφαγα 3 μερες να τω βρω. Δε δινω ουτε 1% οτι φταιει αυτο στην περιπτωση σου αλλα ποτε δεν ξερεις.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ολα τα υπολοιπα υποσυστηματα του υπολογιστη ειναι ιδια?ποιο ειναι το τροφοδοτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα