cabdik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 καλου κακου, βαλε και μια το CPU-Z και ανεβασε φωτο..! μην γινει καμια πατατια! υπαρχει και αυτη http://www.skroutz.gr/s/62300/Gigabyte-GA-MA74GM-S2.html που παιρνει τα παντα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 καλου κακου, βαλε και μια το CPU-Z και ανεβασε φωτο..! μην γινει καμια πατατια! υπαρχει και αυτη http://www.skroutz.gr/s/62300/Gigabyte-GA-MA74GM-S2.html που παιρνει τα παντα! To ΥοοΗοο δε το έχει διαθέσιμο όμως.. μακάρι να το είχε. Ευχαριστώ για τα replies όσοι ασχολούνται με το βαρετό μου issue. Ανεβάζω CPUZ το μεσιμεράκι..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλε ενα CPU-Z ρε κοπελιά, ψαχνω 20 λεπτα για πληροφοριες για τον GP-9930 και δε βρισκω τιποτα, αλλα ουτε τον εχω ξανακουσει... Και ξερω τους επεξεργαστες της AMD των 6-7 τελευταιων χρονων πολυ καλα θα ελεγα. Καλη αυτη που εγραψες, αλλα υποστηριζει μονο μεχρι 95W επεξεργαστες. Είχες/είχατε δίκιο για το CPU-Z. Name: Phenom X4 9950 Black Edition (το GP-κτλπ κτλπ ήταν μάλλον Model). Μίλησα με Vision Studio για το Asrock Socket AM2+ N68C-S UCC, και μου είπαν πως με 54€ θα είναι σπίτι μου. Είδα όμως στο site της Asrock, για το συγκεκριμένο Mobo, το AMD CPU Support List στο οποίο αν πατήσετε τον σύνδεσμο θα δείτε πως το καταραμένο το CPU του φίλου μου συνεχίζει να μην το γράφει! Είναι 1.000.000% AM2+. Wai gawd wai.. Αύριο πρωί πρέπει να κάνω παραγγελία..
Thanos1972 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Κανε εναν κοπο και παρε ενα τηλεφωνο.Μπορει να υπαρχει ακομα στο stock house που λενε. Δυστηχως δεν εχεις και πολλες επιλογες για καινουργια μητρικη. Asus M3A78-T (AM2, DDR2, 790GX, VGA)
NT1G Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι γιατί παίρνει μέχρι 95W επεξεργαστές και ο 9950 είναι 125W .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Είχες/είχατε δίκιο για το CPU-Z. Name: Phenom X4 9950 Black Edition (το GP-κτλπ κτλπ ήταν μάλλον Model). Μη την παρεις τοτε, υποστηριζει μεχρι 95W επεξεργαστες και ο 9950 ειναι 125W...
pano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Koritsi_Gia_PC, για καινούργια και ετοιμοπαράδοτη εδώ είσαι http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44538
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μη την παρεις τοτε, υποστηριζει μεχρι 95W επεξεργαστες και ο 9950 ειναι 125W... Η Asrock ε; Δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι με την καμία.. ποτέ δεν έφτασα σε τόσο φτηνιάρικο mobo για να προσέξω τα W.. Κανε εναν κοπο και παρε ενα τηλεφωνο.Μπορει να υπαρχει ακομα στο stock house που λενε. Δυστηχως δεν εχεις και πολλες επιλογες για καινουργια μητρικη. Asus M3A78-T (AM2, DDR2, 790GX, VGA) Koritsi_Gia_PC, για καινούργια και ετοιμοπαράδοτη εδώ είσαι http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44538 ΚΑΙ οι 2 παραπάνω κάνουν με τον Phenom 9950 100%; Και οι 2 καλές λύσεις μου φαίνονται, ξεκινώντας με το stockάδικο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μίλησα με το stockάδικο και έχουν 1 τέτοιο μου λένε. Το πρόβλημα είναι πως για να δει τον 9950, απαιτείται BIOS UPDATE.. Δε νομίζω να έχω ξανακάνει.. είναι επικίνδυνο; Ή απλά κατεβάζω ένα update σε ένα φλάσάκι και κάνω 2-3 επιλογές και απλά εύχομαι κατά τη διάρκεια του upd8 να μη πέσει το ρεύμα;
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν ειναι επικίνδυνο,απεναντιας ειναι ευκολο. Αλλα το θεμα ειναι τι επεξεργαστη θα βαλεις επανω για να μπορεσεις να κανεις το bios update? Δεν μπορουν να σου το κανουν τα παιδια εκει στο πλαισιο? Εαν πας λιγο απο εκει και τους παρακαλεσεις????? Edit:βασικα που το ξερεις οτι θελει bios update?στο ειπαν απο εκει?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν ειναι επικίνδυνο,απεναντιας ειναι ευκολο. Αλλα το θεμα ειναι τι επεξεργαστη θα βαλεις επανω για να μπορεσεις να κανεις το bios update? Δεν μπορουν να σου το κανουν τα παιδια εκει στο πλαισιο? Εαν πας λιγο απο εκει και τους παρακαλεσεις????? Edit:βασικα που το ξερεις οτι θελει bios update?στο ειπαν απο εκει? Ναι η τεχνική τους υποστήριξη. Και δεν έχει παρακάλια.. 20€ λένε.. Τι να κάνω; Αύριο αν είναι να πάω να το πάρω..
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλα εγω ξαναρωταω.με ποιον επεξεργαστη θα κανεις το bios Update?αφου τον δικο σου δεν θα τον αναγνωριζει. Και φυσικα δεν θα τους σκασεις το παραπανω 20αρικο γιατι εαν ειναι ετσι πας σε καινουργια μητρικη.
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 η asrock απο e-gate παντως δεν θελει ουτε Bios update ουτε τπτ! απλα τον βαζεις και δουλευει! και δεν ειναι πλεον φθηνιαρικη η ASROCK...!! ειναι θυγατρικη της ASUS, δεν ειναι οποια κι οποια!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Koritsi_Gia_PC, για καινούργια και ετοιμοπαράδοτη εδώ είσαι http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=44538 η asrock απο e-gate παντως δεν θελει ουτε Bios update ουτε τπτ! απλα τον βαζεις και δουλευει! και δεν ειναι πλεον φθηνιαρικη η ASROCK...!! ειναι θυγατρικη της ASUS, δεν ειναι οποια κι οποια!! Αλάνια μου την AMD X4 PHENOM 9950 δεν την γράφει στο Support list της συγκεκριμένης Asrock όμως! Είστε σίγουροι ότι είναι συμβατά..;;
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πως δεν ειναι ρε συ?αυτος εδω ειναι που λεει στο cpu support της asrock HD995ZXAJ4BGH(BE) Παντως η ιδια μητρικη εδω 3 euros φθηνοτερα. Και εχει και καταστημα Αθηνα και ειναι ετοιμοπαραδοτη. ASROCK SAM2 A785GM-LE/128M (785) VGA/DVI/DDR2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα